< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
adama bak okula arabayla gidiyorum diyor borçlardan yakınıyor metrobüs 1 lira 2.basımda 55 kuruş tüm istanbulu 3 liraya geziyordum ben öğrenciyken
evden 25 alıyorsun ayda 600 500 de kredi desen 1100 lira bu para neyine yetmiyor çok merak ediyorum yazsana günlük nerede ne kadar para harcıyorsun okulda yemekler 2-3 lira her gün dışarıda okul sonrası çay kahve içsen 10-20 de onlara versen yine paran yeter ayrıca git haftasonu çalış harçlığın çıksın madem paran yetmiyor daha çok gezmek istiyorsun mecbursun para kazanmaya haa bişey daha ekliyim okul bitince git asteğmen ol mühendislere devlet her zaman bu hakkı tanıyor hava kuvvetlerine girebilrsen min 4500 maaş alırsın 1 yılda kredi borcunu kapatacak parayı biriktirirsin,ama paran yok bedelli yapıcam diyorsun 1 yıl senin için çok büyük kayıpmış bak bak sanki bana oxford birincisi |
Her şeyin fiyatı artarken bizim bursa enflasyonun altında zam yapıyorlar ondan dolayı yetiştiremiyoruz.
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabrizo -- 27 Mart 2019; 12:30:46 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |