Şimdi Ara

KYK KREDİSİ ALMAK MANTIKLI MI (ANKET) 250+ OY (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
1
Favori
11.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git

KYK KREDİSİ ALMAK MANTIKLI MI (ANKET) 250+ OY

(En Son Oy Tarihi: 28.8.2022)
Giriş
  • https://www.youtube.com/watch?v=t4pDu8Et-2o&feature=youtu.be

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hocam bence alın,kendinize hakim olabiliyorsaniz dolara çevirin surekli.Hocan ziraat bankası olaylarini biliyorsunuz,yarın hükümet değişir,der ki zenginleri affettiniz, öğrenciler parayı ödeyemiyor.Oradan da bir KYK affı gelir.Sizde la amk keşke parayı alaydım dersiniz

Şuan bakınca zaten bu borcu kim ödeyebilecek ?
    Ailesi zengin olan kredi almaz.
    Ee top tier mezunlarinin bile maaşları belli hadi onlar direk ise girdi zar zor ödedi.
    Diğer unilere kötü bölümler okuyan yüzde 90lik kısım ödeyemeyecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doktora kredi/brusu için başvurdum bu sene. 1900TL eski rakam. Aslında kredi çıkarsa almayı düşünmüyordum ama TL o kadar hızlı değer kaybediyor ki ve siyasette bu faiz silme olayları o kadar sık kullanılıyor ki almayı düşünüyorum şu an. Her ay 1900'u 3'e bölüp altın dolar ve btc'ye yatırım yapsam 1 sene içinde TL'nin değer kaybı ile bile kredinin faizini çıkarır diye düşünüyorum. Parayı TL'de tutmadıkça ve yatırım yaptıkça nerden geldiğinin pek önemi yok kafasındayım şu an. Sadece ocak ayından bu yana 11 ayda altın %54 artmış zaten. Para varsa alim yatırım yapim diyorum. Birkaç güne de açıklanır zaten. Bakalım... (YTD)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lee-on! -- 5 Aralık 2021; 23:33:39 >
  • Kredi çıktı alsam mı

• Biz buna pasif gelir diyoruz.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.