Şimdi Ara

kyk ve başbakanlık bursu ile ilgili bilgisi olan yardım etsin lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
2
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba arkadaşlar ben bu sene sınavdan cıktım ve 4+1 senelik bir bölüme yerleştim çok şükür... İnternette dolaşırken gördüğüm bir takım burslar aklımı kurcalıyor maddi durumumuz pek iyi değil ve benimde çok üstün bir başarım yok internetten biraz araştırdım kykda öncelik verilen herhangi bir şey bende bulunmuyor (Şehit çocuğu, ilk 100 felan) ama lisans öğrencileride başvuru yapabilir yazmış . Şimdi ben başvuru yapsam bana çıkma ihtimali nedir ? şuan evimize hiç para girmiyor diyebilirim ve nasıl başvuru yapıcam ? başka bildiğiniz burslar var mı ? Bu arada Annemin veya Babamın üstüne bir ev,araba felan hiç bişey yok... bu sorulara cevap arıyorum arkadaşlar sizede şimdiden çok teşekkür ediyorum..Bu arada devlet ünisindeyim vakıf tercih etmedim...
    Bu arada konuyu yanlış yere açtıysam yetkili arkadaşlar taşırlarsa memnun olurum...

• ara sınıflar için başvuru ne zaman bilen var mı?
  • Agustos gelmeden basvurular kyk gov tr den alınmaya baslıyor sanırm,takip etmeniz lazım. Önce ara donem sonra normal yeni girienler için basvuru alınıyor.

Basbakanlık bursu kalkalı cok oldu onun yerine KYK bursu veriliyor, sana cıkma ihtimali yüksek bence cıkabilir. Burscıkmasa da hemen hemen herkese kredi veriliyor(hak). Bunun dısında yasadıgın ilde ve okudugun ilçede bulunna derneklere işadamlarına basvur, onlar burs verebilir sana.Burs veren dernekler var arastırıp websitelerine bakabilirsin yada görüşebilirsin yüzyüze.
  • Yorumun için çok saol sinan kardeş bodrumda yaşıyorum son 1 senedir ankarada okuyacagım ALLAH'ın izniyle bodrumda o tür bir vakıf yok ama kyk ya sadece bursa başvurucam krediyi geri ödüyorsun her türlü ona gerek yok ..
  • yukarı yukarı
  • yukarı yukarı
  • bilen bi allahın kulu yokmu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.