Şimdi Ara

kyk ve devlet yurtları hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
2
Favori
1.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • meraba arkadaşlar bu başvurular galiba çok yakında başlıyormuş. başvuruyu nasıl yapıyoruz başvururken istediğimiz yurdu mu belirtiyoruz ben daha hiç araştırma yapmadım çünkü.

bir de devlet yurtları nasıl oluyor ders çalışılabilcek ortam var mıdır diğer imkanlar nasıl rahat mı internet falan filan cevaplarınızı esirgemeyin lütfen.

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yukarı
  • Istedigin yurdu secmiyosun,universiteni yaziyodun sadece sansina kalmis grrisi.yari ozel ve devleg yurduda sansina cikiyor.
    yari ozelde 3kisilik odalar yataklar normal ama devlet yurdunda odalar 6-8kisilik ranza halinde .
    yari ozeller 200-210 tl devlet yurtlari 130 tl (bu yil boyleydi her yil 10tl artiyor.).
    Drrs calisma etutleri var (bizim yurtta her katta 1 taneydi buralar sessiz etut.) .Calisma salonlari var laptop cizim vs. yapmak icin
    Soru sorarsaniz elimden geldigince yardimci olurum .

Benimde bir sorum var
    kyk yurtlarindan baska sehirdeki bi yurda kaydimizi aldirabiliyormyuz ?

• Burs kayıtları ne zaman başlıyor ekim kasım değil mi yahu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Abzüğürt

Burs kayıtları ne zaman başlıyor ekim kasım değil mi yahu?

Burs basvurulari kasim aralik aylarinda

• quote:

Orijinalden alıntı: Raid Leader

Istedigin yurdu secmiyosun,universiteni yaziyodun sadece sansina kalmis grrisi.yari ozel ve devleg yurduda sansina cikiyor.
    yari ozelde 3kisilik odalar yataklar normal ama devlet yurdunda odalar 6-8kisilik ranza halinde .
    yari ozeller 200-210 tl devlet yurtlari 130 tl (bu yil boyleydi her yil 10tl artiyor.).
    Drrs calisma etutleri var (bizim yurtta her katta 1 taneydi buralar sessiz etut.) .Calisma salonlari var laptop cizim vs. yapmak icin

Benimde bir sorum var

Aldıramıyorsun hocam tekrar başvuru yapıp değerlendirmeye girmen gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vokke99

quote:

Istedigin yurdu secmiyosun,universiteni yaziyodun sadece sansina kalmis grrisi.yari ozel ve devleg yurduda sansina cikiyor.

Benimde bir sorum var

Emin misin hocam 1 ay hic yurtta kalmadigim halde kirayi odedim belki boyle bisey vardir diye

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vokke99

quote:

Benimde bir sorum var

Emin misin hocam 1 ay hic yurtta kalmadigim halde kirayi odedim belki boyle bisey vardir diye

Eminim hocam bende perşembe günü yurttan kaydımı sildirmeye gidicem sizin özel bir durum varsa kyk'yı arayıp sorabilirsiniz.

• devlet yurdu diye önyargıyla yaklaşmaya gerek yok o zaman galiba. geçen birisinden artık hiçbi yerde ranza yok diye duymuştm kötü oldu bu ya 6 kişi çok benim için. yarı özeller nasıl oluyor herhangi bir cemaatla falan bağlantısı oluyor mu bunların vakıfla falan ilgiliyse hani onu merak ettim birde.
  • Arkadaşlar mesela bu sene kyk başvurdum yedek çıktı diyelim kayıt dondursam 1 sene yada yarım dönem o sıra hakkım kalırmı yani o haktan bir sene sonra olsa sıra gelse faydalanabilir miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: TheKeysii

devlet yurdu diye önyargıyla yaklaşmaya gerek yok o zaman galiba. geçen birisinden artık hiçbi yerde ranza yok diye duymuştm kötü oldu bu ya 6 kişi çok benim için. yarı özeller nasıl oluyor herhangi bir cemaatla falan bağlantısı oluyor mu bunların vakıfla falan ilgiliyse hani onu merak ettim birde.

Yari ozellerin cemaatlerle ilgisi yok .
    Nadil bi ozelde kalucagini bilmiyorum , devlet yurdundan iyi olanlarda var kotu olanlarda ama herdaim fiyat kiyaslamasinda devlet yurtlari ucuzdur
    istersen daha da ayrintili bi sekilde anlatabilirum devlet yurtlarini

• quote:

Benimde bir sorum var

eger okulunu degistirdiysen yeni okulunun bulundugu sehirdeki bir kyk ya seni almak zorundalar. bunun disinda her kyk ogrencisinin bir sebep gostermeden yilda 10 gun farkli bir sehrin kyk yurdunda kalma hakki var. kaldigin yurt bu sureyi sisteme islemezse ki benim kaldiklarimin hicbiri islemedi baska bir sehre gidip ilk defa gidiyormus gibi yapip 10 gun daha kalirsin. taaki sisteme girilene kadar. ben bu sekilde tatil yaptim hep.
    eger resmi sebep gosterirsen staj yaz okulu gibi o zaman gosterdigin sebep gecerli oldukca baska sehrin yurdunsa kalabiliyorsun.
    okulunun bulundugu sehrin icindeki farkli bir yurda nakil olabilirsin. basvurunun kabul edilmesi gerekli. ama farkli sehirdeki yurda temelli nakil icin o sehirdeki okula gidiyor olmalisin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sampiyon bilo -- 29 Temmuz 2015; 0:50:56 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• sampiyon bilo S kullanıcısına yanıt
    Ben basvurucamda ucretliyi kendimiz secebiliyor muyuz yoksa sansa mi cikiyor bu yuksek ucretli? 3 kisilik istiyorum cikmaz mi? Birde internet nasil? Hizli mi?

• şimdilik yeterli sağolun hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: sampiyon bilo

quote:

Benimde bir sorum var

eger okulunu degistirdiysen yeni okulunun bulundugu sehirdeki bir kyk ya seni almak zorundalar. bunun disinda her kyk ogrencisinin bir sebep gostermeden yilda 10 gun farkli bir sehrin kyk yurdunda kalma hakki var. kaldigin yurt bu sureyi sisteme islemezse ki benim kaldiklarimin hicbiri islemedi baska bir sehre gidip ilk defa gidiyormus gibi yapip 10 gun daha kalirsin. taaki sisteme girilene kadar. ben bu sekilde tatil yaptim hep.
    eger resmi sebep gosterirsen staj yaz okulu gibi o zaman gosterdigin sebep gecerli oldukca baska sehrin yurdunsa kalabiliyorsun.
    okulunun bulundugu sehrin icindeki farkli bir yurda nakil olabilirsin. basvurunun kabul edilmesi gerekli. ama farkli sehirdeki yurda temelli nakil icin o sehirdeki okula gidiyor olmalisin.

Yukarda bi arkadas eminim tekrar basvuru yapman lazim dedi simdi siz de almak zorundalar diyolar diyosunuzki ins. oyledir.
    kyk yi ariyorum telesekreteri bi gecemiyom

• Basvuru tarihi tam olarak ne zaman bilen var mı arkadaşlar? mantıken ektercihleri mi bekleyeceğiz? Sorun cıkartan tipler var mıdır bende cabuk parlayan birisiyim bir de şu kykyı arayıp operatöre baglanabilen var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: defisnotdead

Ben basvurucamda ucretliyi kendimiz secebiliyor muyuz yoksa sansa mi cikiyor bu yuksek ucretli? 3 kisilik istiyorum cikmaz mi? Birde internet nasil? Hizli mi?

Sen sadece unini yaziyorsun , devlet mi yari ozelmi o kader .
    internet cokta iyi degil filmleri simdiden stokla bence

• quote:

Orijinalden alıntı: defisnotdead

basvuru sirasinda secenekler var.
    oncelikle yuksek ucretli: bunu secersen once yuksek ucretliye yerlestirmeye calisir olmazsa genele yerlestirmeye calisir.
    oncelikle genel: once genele yerlestirmeye calisir olmazsa yuksek ucretliye(sacma bi secenek. eger genele yerlesemediysen zaten yuksege hic yerlesemezsin. net)
    sadece yuksek ucretli: sadexe yuksek ucretlilere yerlestirmeye calisir. yerlesemezsen, genele hic bakmaz. genele yerlesecegin varsada yerlesemezsin.
    sadece genel: usttekinin tam tersi.(2. secenekteki sacmalik bundada gecerli)
    internet yavas. bol kufurlu geceler dilerim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sampiyon bilo -- 29 Temmuz 2015; 1:00:43 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kyk tam bir sacmalikmis. Kazansan bile zehir bi hayat. En iyisi ozele gitmek

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.