Şimdi Ara

kyk yurduna elektrikli ocak ve ekmek kızartma makinesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet beyler akşam yemeklerinden pek şikayetçi değilim ama kahvaltı böyle gitmez bunun için bir kaç ürün almayı düşünüyorum ekmek kızartma makinesi yumurta pişirici ve elektrikli ocak sigortalarla ilgili bi sıkıntı olur mu ne diyonuz dayanamıyom artık

• kyk yurduna elektrikli ocak ve ekmek kızartma makinesi

kyk yurduna elektrikli ocak ve ekmek kızartma makinesi

• Yumurta pişirme makinesi ne olum öyle. 6 yumurta mı yiyeceksin sabah

Kettle da makarna yapanlardan neye evriliyo kyk çok ayıp
  • 1 tanesine bile izin verirler mi emin değilim.
    Yasak mı oluyordu bu elektrikli cihazlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YaralıPanda -- 31 Ekim 2022; 12:9:28 >
  • yakalanmazsan sıkıntı olmaz kyk yurduna elektrikli ocak ve ekmek kızartma makinesi 

• elektrikli cezve al hem kahveni yap hem de yumurtanı. Hatay sandık içi tavuklu pilav bile yaptı cezveyle aw

• Hocam tost makinesi >all ekmek kızartma makinesine para harcamak gereksiz bence
  • YaralıPanda kullanıcısına yanıt
    hepsi yasak
  • Tost makinesi al. Ucuz bisey al sonra kaptirirsin
  • arapismaill kullanıcısına yanıt
    aynen reis bu da mantıklı ama ben tost yapmıyom ısınmasınj beklicem de bas falan filan ekmek kızartmaya atarım 2 dakikada pıt atar kendini ondan onu düşündüm ama tost makineside mantıklı tavuk mavuk pişiririz
  • YTÜ Ehm kullanıcısına yanıt
    çok uğraştırır
  • nasipseytü kullanıcısına yanıt
    Hocam tost makinesi sinbo kullanıyotum küçük siyahlardan 2 dk da ısıtıyor içinde sucuk hazır tavuk falan da pişirebilirsin
  • arapismaill kullanıcısına yanıt
    tamam reis bakıcam hemen
  • Ytulelerin hard vizyonsuz olmasi

• Orada var mı bilmem ama kıymalı börek al börekçi varsa , 30 liralık al 5 kişi doyar
  • BirZemanHatası kullanıcısına yanıt
    bundan daha vizyonlu hareket mi var aga koyun gibi bize verilenlere şükür edip kendine zarar vermek mi senin vizyon
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.