Şimdi Ara

KYK yurdunda kalanlar aylık ne kadar harcıyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar durumum iyi değil büyük ihtimalle yaşadığım şehirde üniversite gelmicek kyk yurdunda kalan arkadaşlar veya bilgisi olan arkadaşlar aylık masraflarını biraz detaylı bi şekilde yazarsa çok memnun olurum hem benim durumumdaki arkadaşlarda faydalanmış olur

• uplayak
  • kardeş durumuna göre değişir eglencen varsa fiyat uçar şehire görede degisir, durumlar iyi değilse 100 - 200 de harcarsın hiç de harcamazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: surrogates7

kardeş durumuna göre değişir eglencen varsa fiyat uçar şehire görede degisir, durumlar iyi değilse 100 - 200 de harcarsın hiç de harcamazsın

Hocam işte kyk yurdunda kalmayı düşünüyorum eğlence içki sigarayla pek aram yok zaten ama il dışında ne kadar para harcıyacağımı tam kestiremiyorum ekstra masraflar falan çıkabilir hesabımı kitabımı baştan yapmak istiyorum Sakarya veya Kütahya olacak büyük ihtimalle
  • vokke99 kullanıcısına yanıt
    kardeş sana bağlı işte bunuda anlayamıyormusun, kimileri var okul yurt yapıyor ara sıra geziyor bunların genelde maddi durumlari iyi değildir.

kimileri var az cok parası var, şehir dısına gider eylenir geceleri gezer para harcar.

kimileri var hergün eylencedir.

herkezin maddi durumuna göre hayat standardı var harcaması var, burada benim onun demesiyle bir şey hesaplayamazsın ki çok saçma kendi durumuna göre bakarsın olaya.

sakarya, kütahyada fazla para harcamazsın zaten.

sakarya düşünüyorsan bölümün egitim fakultesiyse hendekte oluyor hendekte şehire uzakta git gel yaparsan ulaşıma para verirsin işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vokke99

quote:

Orijinalden alıntı: surrogates7

kardeş durumuna göre değişir eglencen varsa fiyat uçar şehire görede degisir, durumlar iyi değilse 100 - 200 de harcarsın hiç de harcamazsın

Hocam işte kyk yurdunda kalmayı düşünüyorum eğlence içki sigarayla pek aram yok zaten ama il dışında ne kadar para harcıyacağımı tam kestiremiyorum ekstra masraflar falan çıkabilir hesabımı kitabımı baştan yapmak istiyorum Sakarya veya Kütahya olacak büyük ihtimalle

Sakarya hakkında bilgim yok fakat Kütahya'yı yazacaksan masrafın olmaz.
  • Belki yanlış konu ama kyk yurt ve burs başvuruları ne zaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • surrogates7 S kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam ben zaten aylık barınmaya şu kadar beslenmeye şu kadar işte aylık ıvır zıvıra şukadar tarzı bi yorum bekliyordum kyk yurdunda kalanların temel masrafları aşağı yukarı aynıdır diye tahmin ediyorum
  • yukarı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.