Şimdi Ara

Kyk yurt çıkar mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Annem babam ayrı annem ve babam sonradan başka birileriyle evlendi vekalet annemdeydi öz olarak 1 kardeşim var yarı öz olarak annemden bir babamdan bir olmak üzere iki kardeşim var babamla alakam yok görüşmuyoruz sadece zorla nafaka alıyorum annem devlette hemşire öz kardeşim liseye başlıyacak diger kardeşlerim 2,5 yaşında sizce yurt çıkar mı ankette koyarım isterseniz bende 18 oldum bu arada

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Okuduğun şehirde yurt sayısı fazlaysa %100. Önemli olan aylık gelir ve üzerine( vekaletinin olduğu kişinin) arsa ev araba var mı ? Ama parası camdan fışkıran insanlara çıktığına da şahidim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RessamBob

Okuduğun şehirde yurt sayısı fazlaysa %100. Önemli olan aylık gelir ve üzerine( vekaletinin olduğu kişinin) arsa ev araba var mı ? Ama parası camdan fışkıran insanlara çıktığına da şahidim

hocam evde(KREDİ çekip aldık) var arabada (ESKİ PÜSKÜ AMA İDARE EDER ŞÜKÜR)var
    ama biraz özel olacak sıkıntı çekiyoruz peki nasıl anlayacak bu yurtlara ögrenci yerleştiren kurum.
    BENİM durumumda o kadar insan VARKİ.
  • RessamBob R kullanıcısına yanıt
    Ev yok kiradayız araba var sadece annemin mal varlığı yok bide annemin eşinin gelirini onemserler mi

• Net bildiğim Şu annesi babası ayrı olanlarda vekaleti kimdeyse onun bilgilerine bakılıyor geliri arsa,Ev,araba Vs. Iş gelirini onemserler tabiki. Borcu onemsiyolar mi bilmiyorum ki, yanlış yönlendirmek istemem. Ama dediğim gibi sehrilerinizde kyk yurdu fazlaysa garanti çıkar.
    Anne ya da babadan birinin vefatı söz konusuysa öncelik var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RessamBob -- 25 Ağustos 2016; 1:02:27 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.