Şimdi Ara

KYK Yurt Gerçekleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
3
Favori
7.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hatırladım hocam. Ben bahsettim mi bilmiyorum İngilizce Öğretmenliği, zorunlu hazırlıktayim. Tokat'tan Sivas'a geldim :d Sene sonu Tokat'a geçeceğim.

Benim yurdum değişti bugün, ek kontenjan ile gittiğim için başvuru yeni açılmıştı. Üç kişilik, geniş, banyo ve tuvalet odanın içinde. Oda arkadaşları da kafa dengi değil ama iyi kişiler. Yine de aile evi gibisi yok. Hem orada arkadaş çevrem de var

İstiyorum ki tek derdim mezun olup atanmak olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KendallRoy -- 7 Ekim 2022; 21:52:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KendallRoy kullanıcısına yanıt
    Her şey inşallah gönlünüzce olsun hocam, dediğiniz gibi aile evi gibisi yok. Ayrılma sürecinin uzatılabildiği kadar uzatılması lazım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yok hocam ora dolmustu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7DAD9E86A -- 8 Ekim 2022; 10:5:13 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kyk yurdu=cehennem fragmanı

• scapegoat111 kullanıcısına yanıt
    Abartmayın hocam benim yurt gayet iyi(kusurlar elbette var)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeviEfendi -- 8 Ekim 2022; 22:12:12 >
  • Bizim yurt 6 kişilik tip 4. Tüm yurt öyle bizde. İdare etmeye çalışıyoruz.

• LuanM L kullanıcısına yanıt

Hocam siz sene sonu aile evine yatay geçiş düşünüyor musunuz?

Oda arkadaşlarımla şu an iyi anlaşıyorum kötü giden pek bir şey yok şükür. Şimdilik böyle devam gibi hocam.

• Kyk pişmanlıktır geldiğimden beri 3 günde psikolojim bozuldu. Sebepleri ;
    1-) Daha odaya adımımı atar atmaz 3. Sınıf oda arkadaşım sigara içiyordu evet odanın içinde ( çalışma tarafının önündeki yerde)
    Neyse dedim bir şey demeyeyim gelir gelmez bir süre sonra uyarayım
    Sonra bir baktım biri benim yatağıma geçmiş Allah'ım çıldıracağım gelir gelmez iki olay çıkartmak zorundayım neyse eşyalarımı bıraktım İstanbul u gezmeye çıktım ama kafam o kadar buraya takıldı ki gezdiğim yerlerin tadını alamadım (Beşiktaş'ın bir de düşünün yani) sonra odaya geldim akşam yatağıma geçen kişiye orası benim yerim dedim o da ne fark eder hepsi aynı ben geçtim öylesine dedi bende orası benim kardeşim ben geçeceğim diye sert çıkınca tamam dedi
    Sonra gece yattım neyse bir baktım saat 4 te uyanmisim neden hayvan gibi bir horlama sesi var ama öyle böyle değil normal bir şey değil tüm yurt inliyor yani öyle söyleyeyim (horlayan eleman sigara içen 3. Sınıf) neyse sabah kalktım ( 7 gibi falan yarım saat uyudum horlamadan sonra ) baktım bu eleman yine sigara içiyor dedimki icmeyeceksin kardeşim burası bizim odamız rahatsız oluyorum dümdüz tamam dedi sonra bu bana tavır aldı her boka bir şey diyor mesela orada bir askı var ben ne bileyim yeni geldim askıyı bu getirmiş bende oraya pantolonumu mu asmıştım diyorki orası sadece benim gelince yüzüme bakmıyor selam veriyoruz almıyor yatağı değiştirdiğim eleman da aynı şekilde sonra dedim bu iş böyle olmaz hemen gittim öğrenci işlerine dedim değiştirin benim odamı mirin kırın ettiler dedim istemiyorum değiştirin en sonunda değiştirdiler sonra burada da başka sıkıntılar ( bu arada Kanuni de kalıyorum ) ama çok daha iyi tabi yeni oda o cehenneme göre
    Velhasıl kelam kyk pişmanlıktır en ufak imkanınız varsa kalmayın

• gaddarkerim2022 kullanıcısına yanıt

Geçmiş olsun. Peki, siz de sene sonu memlekete geçmeyi düşünüyor musunuz?

• Tamamen odanıza düşen insanlarla alakalı. Ben sıkıntı yasamamistim. Ama bir sene okuduğum şehrin en iyi özel yurdunda kaldım. Cekmedigim rezillik kalmamisti. Yanımda yatan çocuğun pislik seviyesini görseydiniz hicbiriniz durumunuzdan şikayet etmezdiniz sanırım. Çocuk dağda ayiymis son anda evrim geçirip üniversite okumaya gelmis. Ama tam evrimini tamamlayamamis. Aldığım önlemleri anlatsam gülmekten yarilirsiniz.

• BF.Skinner kullanıcısına yanıt
    Hocam biraz açar mısınız en fazla ne olabilir ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: somyx

Hocam biraz açar mısınız en fazla ne olabilir ki?
    Hocam şimdi ben özel yurtta kalsam da özel yurdun en alt segment odalarından birini tutmuştum. Tek kişilik lüks odalar da vardı benimki gibi 4 kişilik ranza tıp yatakli odalar da vardı. Ama benim tuttuğum oda da taaa 6-7 sene önce 8-9 bin liraydı.Yani yine pahalı bir odaydi. Neyse benim üstüme bir tane oğlan geldi. Oğlan o kadar pis ki anlatamam size. Oğlan yurt tarafindan verilen çarşaf, yastık kılıfı vs. hiçbir şeyi geçirmeden yatağa yatti tüm seneyi öyle geçirdi. Direkt döşeğin üstüne. Döşek birkaç ay sonra sapsarı oldu. Yatağı kıl, döküntü içindeydi. Yani üstünde ayı yuvarlanmış yatsa anca bu kadar olur. Gece inanılmaz bir koku alırdı odayı. Tüm arkadaşlar kokudan uyanirdık. Osuruk, ter falan değil. Bambaşka bir koku. Oğlan odada yokken bile kokardı. Çünkü yatağı kokuyordu. Yanaşıp koklamaniza falan gerek yok yanından geverken kokuyu alıyordunuz. Ben de insanlara kokuyon falan diyemem, ben utanırım ama bıçak kemiğe dayandi en sonunda kokuyon kardeş bir yıkan dedim. Ama derken ben utandım resmen. Sonra o da tamam dedi ama hiç utanmisa benzemiyordu. Neyse yıkanmaya başladı ama nafile. O koku her kıyafetine, ayakkabısına, yatağına vs. işlemiş artık. Neyse dayanabilecek seviyeye geldi en azindan. Sonra bu memleketine gitti bir haftalığına. O sürede de bizim diğer oda arkadaşları onun yatağına başka birini getirdi misafir olarak. 1-2 gün kaldı o oğlan. Oğlan baktı yatağın durumu leş. Döşeği çevirelim dedi. Döşeği çevirdiler. İlk başta benim aklıma gelmedi, yatağa uzaninca bir baktım önümde leş gibi yatak. Şerit şerit boşluklar vardı, oradan döşeğin pis yüzü görünüyordu, kıllar döküntüler falan. Ben acayip killandim. Uyku tutmadı. Yatak o kadar pis ki o misafir arkadaş gittikten sonra çevirmek için bile dokunamadim. Bir de çevirirken yatağıma daha çok dökülür tozlar, killar diye. Gittim mavi çöp poşeti aldım. Poşetleri açmadan kat kat yaparak üstteki yatağın altini komple kapladım. Tavana bakınca artık masmaviydi. 😀 Diğer oda arkadaşları falan gülmekten bir hal oldu. Neyse bu pis arkadaşımiz memleketten döndü. Bu yaptığım şeyi gördü. Pişkin pişkin sırıttı hatta güldü bile. Sanki orada yatan kendisi değilmiş gibi. 😀 Oğlanda utanma yok. O poşetler yıl boyu orada kaldı. Bu arada o döşeğin temiz yüzü de birkaç aya kalmadan tekrar aynı hale geldi. Yine sapsarı oldu. Oğlan bir de anlatırdı benden her sene depozitodan keserler döşek yorgan yastık parasını diye. Valla kabus gibiydi. Niye oda değiştirmedim ben de bilmiyorum. Belki diğer arkadaşlarla sohbet makara yaptığım için katlanmış olabilirim. Ama şuanki aklım olsa hemen oda degistirirdim.

Hocam bu neymiş be. Çok rezil bir durum.

Hayır hocam ben mühendislik öğrencisiyim memlekette 120k lık bölümde ne yapayım seneye evi zorlayacağım ama bakalım

• LeviEfendi kullanıcısına yanıt

Daha iyi yurtlarda kalamadıgınız için size KYK iyi gibi geliyor

Usta okurken acaba tassak mi geçiyor bu dedim geçmiş olsun vallahi

• quote:

Orijinalden alıntı: Son_Troll_Bükücü

Usta okurken acaba tassak mi geçiyor bu dedim geçmiş olsun vallahi

Ahaha 😀 O zamanlar zor zamanlardı ama şimdi anı niyetine anlatıyorum güzel oluyor. 😀

Yani anlayacağınız o ki isterseniz 5 yıldızlı otelde kalın o sıkıntılı kişi sizin odanıza denk geldi mi değişen bir şey olmuyor. Tek çare tek kişilik oda tutmak özelde. :)

Ben evden gidiyorum suanlik rahatım

• Hey gidi günler hey.. Bizim zamanımızda telefonda internet vs yoktu... 1 oda da 8 kişi kalırdık ama hiçbir zaman böylesine hazımsız olmadık.. Bizim zamanımız ve bizden öncekilerde böylesine megaloman olmadı..

Bu mesaja yazılacak cevap bellidir.. Pılını pırtını topla evine dön.. Senin neyine okumak hayata adapte olmak.. Yorgun bir ders günüymüş.. La okuyanda derste taş taşıtıyorlar sanacak..Kıçını koydun sıraya ders bitene kadar kalem salladın sonrası geyik... Daha dur yahu yolun başındasın.. hayatın acımasızlığıyla karşılaştığında da evdeki rahatlığını ararsın gibi görünüyor..

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.