Şimdi Ara

KYK yurt sonuçları ne zaman açıklanır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim üni 9 Eylül'de yav ne zaman açıklanır bu sonuçlar?

• okul açıldıktan sonra da açıklanabiliyor zaten yurtlar bu sene 16sında açılacak sanırım ondan dolayı illa nöbetçi yurt neresiyse orada kalınıyor zaten. geçen yıl bizim dönem1ler de okula geldiler nöbetçi yurtta kalırlarken yurt sonuçları açıklandı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hocam 16'sına kalmaz bence.

• Runkagan R kullanıcısına yanıt
    sonuçların açıklanması kalmaz ama nöbetçi yurtlar hariç ana yurtlar 16 eylülde açılacak diye duydum. ana yurdun nöbetçi yurt da olabilir bu arada şehirden şehire değişir

• Hocam mesela benim gideceğim şehirde 1 tane erkek yurdu var yani yakınlarında geri kalan çok uzak.

o zaman yurdun zaten orasıdır hocam çok fazla seçenek yoksa oranın çıkma ihtimali çok yüksek. nöbetçi yurt da orasıysa 16 eylülü beklemene gerek kalmaz.

ama bazen 2-3 yurt oluyor mesela içlerinden biri nöbetçi yurt oluyor ve ana yurt açılana kadar eğer ana yurdu nöbetçi değilse nöbetçi olan yurtta kalıyor öğrenciler.

sizin orada çok seçenek yok zaten muhtemelen nöbetçi olan da odur ama araştırmak lazım.

• Hocam valla zaman geçmiyor yav şu sonuçlarda belli olsun direkt gitmek istiyorum. Ne zaman açıklanır acaba...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    normal hocam yeni başlıyorsun sonuçta gün gelecek gitmek istemeyeceksin belki ama ahsejjd

inşallah en kısa zamanda belli olur çok uzamaz bence

• Hocam yapacağım bir şey yok bir de ertelenme durumu olabiliyormuş inşallah olmaz. Bekle bekle kafayı yiyeceğim bir şey yapsam neyse de

hocam evdeki günlerin tadını çıkar sonuçta şurada gitmene kalmış 1-2 hafta. ev konforuyla yurt bir olmuyor iyice kafanı dinlemeye bak.

• Hocam daha önce kyk'de kaldım şimdi evde bir şey yapmıyorum bekliyorum öyle.

ha anladım hocam. sayılı gün çabuk geçer diyelim o zaman beklemedeyiz

• Kocaelinde misin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır neden?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.