Şimdi Ara

KYK Yurt Valizi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar bu sene inşallah yurtta birinci senem olacak dolayısıyla biraz heyecan var. Zaman azaldı artık valizi hazırlama zamanı geldi. Ben Erzurum'a gidiyorum. İlk senem olduğu için ne alacağım bilemiyorum Yardımcı olursanız sevinirim.
    Ayrıca bir kaç sorum daha var. Devlet yurdu için battaniye yastık çatal kaşık vs almak gerekiyor mu ?
    İyi günler.

• Yastık yorgan çarşafı yurt veriyor zaten.

Çatala gelince yemekhane de var zaten çatal gerek yok. Ama sen dışardan yiyecek alıp yersen bi tane yanında çatal ve bardak al

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurtta kalmıyorum ama biraz tecrübem var yanına mutlaka bir tane kahve kupası al,banyo havlusu,terlik vs bunları söylemeye gerek yok.
  • Bence şimdilik çok fazla şey alma.. Valiz valiz eşyaya gerek yok.. Bi tane valize giyeceklerini koy, bi tanede sırt çantası al onun içinede bardak, diş fırçası vs. Koy, lazım oldukça aileni arar istersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aneex

Evet arkadaşlar bu sene inşallah yurtta birinci senem olacak dolayısıyla biraz heyecan var. Zaman azaldı artık valizi hazırlama zamanı geldi. Ben Erzurum'a gidiyorum. İlk senem olduğu için ne alacağım bilemiyorum Yardımcı olursanız sevinirim.
    Ayrıca bir kaç sorum daha var. Devlet yurdu için battaniye yastık çatal kaşık vs almak gerekiyor mu ?
    İyi günler.

Kardes bak bardak ve kisisel bakim esyalarini kesin al banyo icin terlik ve el ve dus havlusu al bunlar çok önemli. Sac kurutma makinesi ayrica bi olay kullanıyorsan. Sırt cantasi lazim oluyor ufak tefekleri tasimak için. Askılık bolca al ve götür ve bi tane meyve falan soymak icin bıçak al caki tarzı bisey yoksa fellik fellik bıçak ararsın gece gece aklima gelirse daha yazarım

• Arkadaşlar yorumlarınız için gerçekten çok sağolun. Terlik felan lazım olur mu?

• quote:

Arkadaşlar yorumlarınız için gerçekten çok sağolun. Terlik felan lazım olur mu?

Hangi bolum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kyk yatak
    2 yıl önce açıldı
    kyk yurt
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Arkadaşlar yorumlarınız için gerçekten çok sağolun. Terlik felan lazım olur mu?

Olur

• Çok sağol arkadaşım. Allah razı olsun.
  • Yönetim Bilişim Sistemleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aneex -- 4 Eylül 2015; 5:56:18 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.