Şimdi Ara

kyk yatak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkesten once gidersem yatak secme sansım olur mu, sanırım yatakların uzerinde numara oluyormus ve bazı kisiler erken gidip kendi numarasını alıp istedigi yataga koyuyorlarmıs. bilen aydınlatabilir mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yatağı değiştirirsen sıkıntı kalmaz. Umarım oda arkadaslarin iyi kişiler olur. Oda arkadaşı çok onemli. Bazıları çok cins ve tekinsiz olabiliyor. Afganlı bir oda arkadaşın bile olabilir kısmet işi .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    ben de cok istiyorum iyi kisiler olmasını ama sansıma kesin hic anlasamam:( cok kisi olacagından havasız kalmamak icin pencereye yakın kısımlardaki yataklarda olsam diye dusunuyordum bir de

• bbeza kullanıcısına yanıt

Eğer çok uyuz tipler gelirse odanı degistirebilirsin. Zamanın da KYK da oda değiştiren çok oldu . Tabi boş yatak varsa.

Afgan derken ? O odaya 4 kişi girdiysek 3 kişi çıkarız bu arada. Öyle bi şey yaşanmaz umarim

• hocam siz nerde tıp yazdınız

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ust ranza icin her sene basi odalarda duellolar yapilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KYK Yurdu uyku sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sut dokmus kedi kullanıcısına yanıt
    Selcuk hocam, tercihler biraz sıkıntılı geçti. Myp ile geçiş yapmayı düşünüyorum başka yere

• konya değil mi

• mühendisliğe mi

• sut dokmus kedi kullanıcısına yanıt
    Konya

• beegh B kullanıcısına yanıt
    Orasi belli değil, tıpı hic sevmezsem muhrndislige geçerim mecbur. Ama şehir kesinlikle değişecek. Şehirde beni bağlayan önemli bi olay olmazsa

• Malesef KYK yurtlarında yabancı öğrenci çok fazla oluyor. Ve bu yabancılar Türk öğrenciler ile aynı odalara yerleştiriliyor. Amaç sanırım yabancı öğrencileri türkler ile kaynaştırmak. Ve çoğu iyi Türkçe bilmiyor.

Ahaha kaynasmak mi ? Ulan bunlar dalga mı geçiyor, burada arkadaş ortamı gibi rahat konuşamıyorum başıma bela olur diye ama insanın sabrini zorlamaya başladılar

• sokakta arapça konuşan mülteci maymunlar geçerken saldırmamak için zor duruyorum.öyle bir durumda ne yaparım bilmiyorum.

• erken gidip beğendiğin yatağın numarası ile kendi yatağının numarasını değiştirebilirsin, diğerleri gelince de salağa yatarsın, ama odandakiler ara sınıfta olup, o odada eskiden kalan kişilerse düzeni bozduğun için sorun çıkarabilirler yani durumu anlayabilirler. Gittiğin üniversitenin öğrenci profilini bilmen lazım yani o üniversiteye gidenler ülkenin hangi coğrafi bölgesinden geliyor, uluslararası öğrenciler ağırlıklı olarak hangi kıtadan geliyor gibi, yurtta da ağırlık o bölgenin insanından olacaktır çünkü. Genelde herkes kendi şehrine yakın yerde okur, mesela Manisa'da üniversite okumaya gelenlerin ağırlıklı olarak İzmirli Manisalı vs olması tesadüf değildir. ama İstanbul Ankara İzmir'de durum değişiyor, bölümüne göre epey fark var tek tek bakman lazım, bu 3 şehre her yerden geliyorlar. İzmir'deki sağlık bölümlerine bakarsan daha somut anlarsın burada anlatmak istediğimi. yukarıda da yazmışlar cins cins tiplere denk gelebilirsin bunu somut bir şekilde anlatmak zor gidince fark edersin zaten

• “Erken gidip yatak numaramı değiştirerek istediğim yatakta yatmak istiyorum”

“Umarım oda arkadaşlarım iyi kişiler olur”

Türkiye’yi ve insanını özetle deseler bu kadar iyi özetleyemezdi kimse…

• İssiz Adam kullanıcısına yanıt
    bunu yapmak kotu bir sey mi ki, yer takıntım var ve insanlarla yururken de araba ile yolculuk yaparken de normal sekilde yatakta yatarken de sag tarafımda bir sey olması lazım yoksa asla rahat edemiyorum ve yatak konusunda da uyuyamıyorum bu yuzden ortalarda bir yerdeyse koseye gecerim diye dusunmustum

• alpereNN7 kullanıcısına yanıt
    o zaman hic bu islere girmeyeyim kaderime ne cıkarsa orayı kabulleneyim, duruma gore de rica ile yatak degistirmek isteyen cıkar belki. tesekkur ederim uzun uzun acıkladıgınız icin

• İssiz Adam kullanıcısına yanıt
    ayrıca neden boyle bir damga yedim ki simdi:( iyiden kastım benim kafamda insanlar olmasıydı, internette yatak secebiliyor musun diye arattıgımda herkesin boyle yaptıgını gordum yani dusununce de mantıksız gelmedi. aynı lisede insanların sınıfa en erken gelip oturacagı sırayı secmesi gibi geldi. zaten sizin dediginiz acıdan bakınca yapmaktan da vazgectim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.