Şimdi Ara

Kyle xy izleyenler nerede ? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
0
Favori
7.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hakkaten Cassidy Türkmüş. Bilseydik Kyle nin değil Latnok'un tarafını tutardık :)

Dizi hiç iyi bir finalle bitmedi herşey ortada kaldı.
    kyle Jessi'yi mi Amanda' yı mı seçecek, Kardeş olduklarını öğendiğinde Bizim Cassidyle Kyle nin arası nasıl olacalk????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stnts -- 20 Mart 2009; 18:16:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: stnts

Hakkaten Cassidy Türkmüş. Bilseydik Kyle nin değil Latnok'un tarafını tutardık :)

Dizi hiç iyi bir finalle bitmedi herşey ortada kaldı.
    kyle Jessi'yi mi Amanda' yı mı seçecek, Kardeş olduklarını öğendiğinde Bizim Cassidyle Kyle nin arası nasıl olacalk????

Cidden ya..Eğer bittiyse çok saçma yerde bitti..

• Kyle'nın annesi veya babası falan yok. Kardeşide yoktur o zaman da, o sadece deney ürünüydü :) üretildi yani doğmadı.. belki michael ölmemek için öyle demiştir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bucephalas -- 25 Mart 2009; 21:17:29 >
  • Dizi böyle bir sonla bitmiş olamaz ?
  • Bildiğim kadarıyla dizi 3. sezon bitecek fakat bir kaç bölüm daha çekilebilir diye tahmin ediyorum.
  • yeni izlemeye başladım 3.sezon 7.bölümdeyim bu bölüme kadar amandaya hastaydım artık nefret ediyorum ayrıca biteceğine de üzüldüm ayrıca iğrenç bi sonla biteceğine daha çok üzüldüm
  • quote:

Orjinalden alıntı: Exhell

Kyle'nın annesi veya babası falan yok. Kardeşide yoktur o zaman da, o sadece deney ürünüydü :) üretildi yani doğmadı.. belki michael ölmemek için öyle demiştir..

Veya Adam'ın biyolojik annesi ölmedi. Genler aynı olduğu için Kyle'a da kardeşim diyor Başka şekilde izahı zor.
  • Kyle xy güzel bir dizi fakat sezon 3'te ana konudan sapıp, biraz daha aile vari ve gençlik dizisi haline büründü, buda sevenlerini olumsuz etkiledi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 7 Ocak 2012; 8:17:03 >
  • Böyle saçma son mu olur hiçbir şey anlamadım jessiye stephenlara loriye amandaya fln nolcak hiçbirini öğrenemedik çok saçmaydı yarıda kesip bitirdiler
  • Ilk bolumunu iZledim guzeldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoNZaREs

Kyle xy güzel bir dizi fakat sezon 3'te ana konudan sapıp biraz daha aile vari ve gençlik dizisi haline büründü buda sevenlerini olumsuz etkiledi

İzlemeyenler bence sadece ilk sezonu izlesinler ve dizinin orada bittiğini kabul etsinler, 3.sezon finalini izledikten sonra olacaklarından daha fazla tatmin olurlar.
  • Dizi final yaptı mı final yapmadan mı bitti? 2x14 teyim çok güzel gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katates Pızartması

Dizi final yaptı mı final yapmadan mı bitti? 2x14 teyim çok güzel gidiyor.

yapmadan bitirdiler sindire sindire izle
  • Jessiye gıcık oldum
  • Bu kadar iyi giden bir dizinin bitirmeden saçma sapan bir sonla içine ettiler.Güzel bir diziydi ama 3.sezonda bitti şimdi bile devam etse izlerim o ayrı hem yarıda bitmemiş olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jacob108

Bu kadar iyi giden bir dizinin bitirmeden saçma sapan bir sonla içine ettiler.Güzel bir diziydi ama 3.sezonda bitti şimdi bile devam etse izlerim o ayrı hem yarıda bitmemiş olur.

10. bölüm yarım mı yani? Final yok mu Wikide 3x10 için In the series finale, diyor

Final yaptı da sorular mı bıraktı yoksa hiç final yapmadan direk kestiler mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katates Pızartması -- 8 Ocak 2012; 16:56:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katates Pızartması

quote:

Orijinalden alıntı: jacob108

Bu kadar iyi giden bir dizinin bitirmeden saçma sapan bir sonla içine ettiler.Güzel bir diziydi ama 3.sezonda bitti şimdi bile devam etse izlerim o ayrı hem yarıda bitmemiş olur.

10. bölüm yarım mı yani? Final yok mu Wikide 3x10 için In the series finale, diyor

Final yaptı da sorular mı bıraktı yoksa hiç final yapmadan direk kestiler mi?

Bitmedi ki bir sürü olay kaldı yani bir son yoktu.Devam edecek gibi bitti anlayacağın.

• Dizi iptal edildi arkadaşlar. Az sövmedik biz de.
  • Böyle dizi mi bitirilir ya bari
    i am your brother demeden öldürseydi tam bitseydi
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.