Şimdi Ara

Kyle xy izleyenler nerede ? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
0
Favori
7.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • güzel bir bölümdü. Özellikle kimya partisi güzeldi.

bölümün sonunda kyle ve jessi iel ilgili bir surpriz var. ve latnok un sırrı çıkıyor ortaya.
  • Bende alt yazıyı bekliyorum Çıksada izlesem..
  • abc family in sitesinde, dizinin finali için son 2 bölüm diye bir trailer izledim.

Resmen diziyi bitirdiler. :(
  • Şu Son olayda Latnok Olayı bitecek gibi.Sonra diziyi bitirirler heralde.Zaten dizide başlarına ne geliyorsa kesin Latnok yapıyordu. Bkz. Sarah'ın gitmesi ve dizideki nerdeyse bütün olaylar :D
  • 10. bölümde 3bölüm sonra bitecek artık üç bölümde sevnleri mi kavuştururlar latnok u mu bitirirler. gorecez. zaten sanırım tüm bölümler çoktan çekilmiş iş bitmiş. geri dönüş yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tanak

abc family in sitesinde, dizinin finali için son 2 bölüm diye bir trailer izledim.

Resmen diziyi bitirdiler. :(

Offf
  • Dizi artık sıkmaya başladı. Dizinin bitmesine 2 bölüm kaldı ve hala aşk hayatı, dedikodular falan bitmek bilmiyor.. zzyx veya latnok hakkında daha geniş bi bölüm çekilse.. final bölümü güzel olur umarım
  • yaww arkadaslar ben diziyi yenı kesfedenlerdenım 2 gun once 1. sezonu 1 günde bitirdim ve dizi hosuma gitti.şimdide 2 sezonu indirmeye basladım ama yazdıgınız yorumlardan dolayı biraz hevesim kırıldı.zaten biticekmiş bazı kısımları abartmıslar...size indirip izlemelı mıyım
  • bence bu bölüm güzeldi. bitmesine cok uzuluyorum.

sonunda tahmin ettiğim gibi kyle jessi yakınlaşması oldu. kessi (kyle ve jesse isimlerinin birleşmiş hali) fanları haklı çıktı. ve latnok un foyası da yavaş yavaş beliriyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: M.K.A

yaww arkadaslar ben diziyi yenı kesfedenlerdenım 2 gun once 1. sezonu 1 günde bitirdim ve dizi hosuma gitti.şimdide 2 sezonu indirmeye basladım ama yazdıgınız yorumlardan dolayı biraz hevesim kırıldı.zaten biticekmiş bazı kısımları abartmıslar...size indirip izlemelı mıyım

Madem başlamışsın..Bitir..
  • dizinin ilk iki sezonunun büyük bir aşk ve heyecan ile izlemiş olan ben dizinin son zamanlarda iyice saçmaladığını düşünmeye başladım
    nedeni mi?
    tabiki aşk ve duygusallık dozajının abartılmış olması
    brezilya dizisi mi izliyoruz bilim kurgumu belli olmuyor artık
    3 sezon kyle-amanda-jessi arasında gidip gidip geliyor vallahi
    bir ara devam etmeyide planlamıyor değilim
  • 9.bölüm çok güzeldi. artık final bölümünü bekliyoruz. haftaya kyle xy bitiyor.
  • Bende az önce 1.sezonu bitirdim 2.sezon iniyor ama bölümler 40dk. olduğu için beni bayağı bir idare eder
  • Bence bu kadar kitlesi oluşmuşken bitirilmesi hata.Abcnin Greek ve Lincoln Heights dizleri hala yayında ve sanki çok izleniyor.Ben severek izliyordum şu an 3.sezon 9.bölümü izledim süperdi bitmesi bana göre erken oldu latnokun da derininde bişiler olabilirdi senaryo olarak aslında güçlü.Bitmesi beni üzdü hala inanmak istemiyorum
  • delusione , aynen katılıyorum, siniri bozuluyor insanın, o Greek saçmalığı devam ederken Kyle XY'i sonlandırmaları...

Elden bişey gelmez, artık arada açar tekrar ederiz diziyi , napalım :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: tanak

9.bölüm çok güzeldi. artık final bölümünü bekliyoruz. haftaya kyle xy bitiyor.

Haftaya Son Bölüm mü

9.Bölüm Hakkında

Jessi nin Yaptığı Şeyler Ne Kadar Güzeldi ya.. :D . Güzel Oyuna Getirmişler. ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gabriel.Espaso -- 13 Mart 2009; 1:17:41 >

• Öfff tamda alışmışken..Yeni izlemeye başladığım bir diziydi. Bitmesi kötü olmuş maalesef
  • Bana göre bitirilmesi iyi olmuş. umarım güzel bir final olur. Daha önce dediğim gibi birşeyi sulandırmadan tadında bırakarak sonlandırmak daha iyidir. Bir dizinin bitmesi için illaki izleyiciye baygınlık getirip sıkması mı gerek.
  • İlk andan beri izlerim ama bitmesine çok üzüldüm diyemeyeceğim.

Kurgunun içine ettiler ergenlik çağındaki bebelerin aşk hikayesine döndürdüler diziyi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: pprodigyy

Kurgunun içine ettiler ergenlik çağındaki bebelerin aşk hikayesine döndürdüler diziyi...

bebelerin aşk hikayesi fikrine katılıyorum. ama dizide bir sıcaklık vardı. düzgün diyaloglar vardı. neyse zaten bitti
    yapacak bişi yok. ama aslında bu hikaye cok daha aksiyonlu bir dizi de olabilirdi.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.