Şimdi Ara

Kyle xy izleyenler nerede ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
0
Favori
7.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar kyle ky seyredenleri bu foruma alalım bu kadar gzel bir dizinin bu kadar az izlenmesine gönlüm el vermiyor imkanı olanlar lütfen kyle xy'yi izlesinler buradakilerde teşvik etsin lütfen

• nerdeisniz millet lost fanıydım valla kyle'yi izledikten sonra bıraktım bece şzleyin izlemeyen çok hata yapar
  • İzliyorum ben.Şuan sezon 2 bölüm 17deyim.

Edit:Yazım hatası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Espâda -- 5 Ekim 2008; 22:22:18 >
  • Sırf Amanda için bile izlenir. Ama dizi bizim örf-adetlerimize pek uymuyor diyebilirim.Kızlar filan kendi aralarında nasıl bakireliğimi bozarım diyor.Babasına filan söylüyor.Öyle yani

Ama oyunculuklar çok iyi.Dizinin konusu çok iyi ama iyi değerlendiremiyorlar bence.Aileye , sevgi ve gençlik olaylarına ağırlık verilmiş.Dizideki müzikler süper.Bunu da çok iyi beceriyorlar.Ama ellerinde süper zekası olan bir potansiyel var.Bu potansiyeli senaristler çeşit çeşit değerlendirebilirler ama fazla o konuda bir çalışma yok sanırım.O da olsa mükemmel olucak :) Özellikle Kyle ve küçük erkek kardeşi oynayanın oyunculukları çok başarılı.

• Geçenlerde izlemiştim TNT de çok hosuma gıtmıştı ancak pek vaktım olmuyor ne yazık ki
  • gerçekten o küçük erkek kardeşi josh mükemmel rol yapıyor dizi harika lost'tab daha iyi bence ki bunu ben iyorsam gerçekten iyidir kyle'i izlemeden önce ne kadra lost fanı olduğumu herkes bilir ama dizi 3çsezonuna ocakta başlayacakmış bu biraz moralimi bozdu doğrusu
  • 2009'da olması çok kötü oldu ya severek izlediğim dizilerden.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2. SEZONU BİTİRDİM VALLA 3. SEZONU İPLE ÇEKİYORUM ŞAKA MAKA JESSİ DE SAĞLAM HATUN YANİ
  • Zevkle izlediğim dizilerin başında geliyor...
    3.sezonu bekliyorum ama biraz fazla bekleyecez gibi..
  • Ben tnt izliyorum bu Çarşamba Sezon1 4.Bölüm Yayınlanacak

Cumartesi tekrarı var

süper bir dizi karçımadan izliyorum
  • Baya Güzel Dizi Ya ilk Bölümünü izledikten Sonra Devamını izleyesi Geliyo insanın

Bende Sezon 3ü Bekleyenlerdenim

not: Lori'ye gıcık oluyorum
  • Severek ve beğenerek izlediğim birkaç diziden biridir
  • 1. sezon 10 bölüm mü?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zaba

1. sezon 10 bölüm mü?

Evet.Bölüm dakikalarını bilmiyorum ama çok uzun sürüyor gibi geçiyor.. 1 bölüm 47 dk filan olsa gerek.
  • Sadece ilk sezonu izleyin zaten sonunda cevaplar veriliyor. 1 sezonda sonra ergen çocuk filmlerine dönüp zırvalıyor
  • benim aklıma gelmişti böyle bir senaryo senaryodan kasıt fikir yani beyninin tamamını kullanabilen bi manyak olcak falan tamam ama bence daha iyi değerlendirmeliler
  • 3. Sezonu bekliyoruz
  • Birinci sezon çok iyi geçti. Sırlarla dolu, tam Lost havası vardı.
    İkinci sezon oldu bize "American Pie" nerde kaldı gizemli olaylar? İkinci sezon da beklediğimi bulamadım.
  • 1.sezonu severek izledim ama 2.sezon bana pek hoş gelmedi 3.sezona bakacaz artık.
  • TNT'de gecenin bi vakti gözüme takıldı izledim şansıma ilk bölümmüş..Ertesi gün başladım izlemeye..Takip ettiğim ve beğendiğim bir dizi..Yanılmıyorsam 3. sezon Ocak 2009'da geliyor..Pek bişey kalmadı diil mi
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.