Şimdi Ara

Kyle xy izleyenler nerede ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
0
Favori
7.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sonunda 2. bölüm çıktı :)geriye altyazısını beklemek kaldı.Bu kyle xy'nin yeni bölümleri cncb-e de yayınlanıyormu? bilgisi olan varmı?
  • Daha ing. altyazı bile çıkmadı.Yarın'a yetişir inşallah
  • İlk bölümü izlemekte geç kaldım ama izledim sonunda,burdaki bazı arkadaşların istedikleri bu sezon oluyor gibi,Kyle superman2 olmuş gibiydi ilk bölümde,bol bol güç gösterisi falan fena değildi tabi ama bu seferde bana abartı geldi neyse bundan sonra biriktirip izlemeyi düşünüyorum zaten KyleX'i.
  • ingilizce altyazılar geç kalıyo nedense..
  • bölümü indirdim şimdi zeroth u bekliyoruz altyazı için
  • ingilizce alt yazı ile izledim ve cok guzel bir bolumdu diyebilirim.
  • ing. altyazı geldiğine göre bugün bitmesi lazım çevirinin
  • Çıktı altyazı arkadaşlar...
  • Az önce izledim İlk bölümün aksine pek Superman olayı yokdu
  • evet ilk bolumde cok guc gosterisi vardı azıcık dozajı fazl akçmış gibiydi bu bolum daha güzeldi bence.

Kyle'ın ruh eşi gerçekten Jesse'miydi, yoksa bu Latnok 'un planı mı onu tam anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanak -- 22 Ocak 2009; 20:06:26 >
  • BU bölüm benimde çok hoşuma gitti
  • Çok şahane bir dizi, ailecek severek kyle ı izliyoruz, sanırım bu dünyada bu role bu çocuktan daha iyisi olamazdı diyorum, insanın ruhunu dinlendiren sıcacık atmosferi ile kyle dizisi sizi sarıveriyor.
  • 3.sezonu biriktirip izliycem demiştim ama dayanamadım 2 .bölümü de izledim az önce,güzel bölümdü yalnız bu Amanda ne uyuz ne salak bir kızdır yahu,tavırları konuşmaları falan gıcık ediyor insanı,zaten Kyle ve Amandanın birbirlerine yakıştığını da düşünmüyorum bence Kyle ve Jessi birlikte olmalılar zaten ikisi de özel,süper bir çift olurlar:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ©em -- 25 Ocak 2009; 0:35:12 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ©em

2.sezonu biriktirip izliycem demiştim ama dayanamadım 2 .bölümü de izledim az önce,güzel bölümdü yalnız bu Amanda ne uyuz ne salak bir kızdır yahu,tavırları konuşmaları falan gıcık ediyor insanı,zaten Kyle ve Amandanın birbirlerine yakıştığını da düşünmüyorum bence Kyle ve Jessi birlikte olmalılar zaten ikisi de özel,süper bir çift olurlar:)

3. Sezon olmasın o ..Bende uyuz oluyorum şu Amanda'ya ..Şunu merak ediyorum Josh 3. sezonda sanki büyümüş ..2. Sezonda boyu daha kısaydı sanki ?

• quote:

Orjinalden alıntı: MrPesimist

quote:

2.sezonu biriktirip izliycem demiştim ama dayanamadım 2 .bölümü de izledim az önce,güzel bölümdü yalnız bu Amanda ne uyuz ne salak bir kızdır yahu,tavırları konuşmaları falan gıcık ediyor insanı,zaten Kyle ve Amandanın birbirlerine yakıştığını da düşünmüyorum bence Kyle ve Jessi birlikte olmalılar zaten ikisi de özel,süper bir çift olurlar:)

3. Sezon olmasın o ..Bende uyuz oluyorum şu Amanda'ya ..Şunu merak ediyorum Josh 3. sezonda sanki büyümüş ..2. Sezonda boyu daha kısaydı sanki ?

evet 3 .sezon bölümü izlerken Amandaya o kadar kıl olmuştum ki sezonları bile karıştırmışım

• spoiler vermeyin arkadaşlar bence neyse bende izliyorum bu arada 2. sezon 4. bölümdeyim.
  • İyice x-men e çevirdiler, oysaki ilk sezon ne kadar mükemmeldi, ben bıraktım izlemeyi...
  • quote:

3.sezonu biriktirip izliycem demiştim ama dayanamadım 2 .bölümü de izledim az önce,güzel bölümdü yalnız bu Amanda ne uyuz ne salak bir kızdır yahu,tavırları konuşmaları falan gıcık ediyor insanı,zaten Kyle ve Amandanın birbirlerine yakıştığını da düşünmüyorum bence Kyle ve Jessi birlikte olmalılar zaten ikisi de özel,süper bir çift olurlar:)

iyi demişsin valla bende gıcık oluyorum amanda ya ne salak bir kızdır yahu orda kendi gibi süper güçleri olan jessi dururken bu kyle da gidip amanda ya takıldı

• quote:

Orjinalden alıntı: microgenius

quote:

3.sezonu biriktirip izliycem demiştim ama dayanamadım 2 .bölümü de izledim az önce,güzel bölümdü yalnız bu Amanda ne uyuz ne salak bir kızdır yahu,tavırları konuşmaları falan gıcık ediyor insanı,zaten Kyle ve Amandanın birbirlerine yakıştığını da düşünmüyorum bence Kyle ve Jessi birlikte olmalılar zaten ikisi de özel,süper bir çift olurlar:)

iyi demişsin valla bende gıcık oluyorum amanda ya ne salak bir kızdır yahu orda kendi gibi süper güçleri olan jessi dururken bu kyle da gidip amanda ya takıldı

eee ne demişler gönül bu ota da konar b..a da konar.

• jesse amanda dan guzel bence de
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.