Şimdi Ara

Kyle xy izleyenler nerede ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
0
Favori
7.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nasıl biter lan araştıralım bakalım olmadı facebooktan falan abc ye söveriz
  • http://tvseries finale.com/articles/kyle-xy-petetion-to-continue-the-cancelled-abc-family-tv-show/

Aha boşluğu kaldırıp imza çakın bir tane belki kaldırmazlar diziyi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: slash7895123

http://tvseries finale.com/articles/kyle-xy-petetion-to-continue-the-cancelled-abc-family-tv-show/

Aha boşluğu kaldırıp imza çakın bir tane belki kaldırmazlar diziyi.

yazdım bi mesaj bende
  • 4.Bölümde Çıktı... Hoşuma Gitti.Altyazısız İzledim

Bardaki Sahne Güzeldi Madeni Para ile Oynaması + Kyle Sarhoş oluyor
  • Divxplanet de 4. Bölüm İtalyanca alt yazı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juvixted -- 5 Şubat 2009; 12:13:18 >
  • Daha bu sabah çıktı İngilizce altyazısı... Türkçesi de yarına çıkar engeç heralde...
  • Siteye imza atalım lütfen not yerine de düzgün birşey yazarsanız süper olur ismi sallayabilirsiniz fakat eposta adresiniz gerekli
  • burdaki gibi guzel işler yayından kaldırılıyor. izleyesim gelmedi dizinini en son bolumunu yayından kalkacağı için. moralim bozuldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanak -- 5 Şubat 2009; 18:23:44 >
  • quote:

Siteye imza atalım lütfen not yerine de düzgün birşey yazarsanız süper olur ismi sallayabilirsiniz fakat eposta adresiniz gerekli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juvixted -- 5 Şubat 2009; 18:52:15 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: MrPesimist

quote:

Siteye imza atalım lütfen not yerine de düzgün birşey yazarsanız süper olur ismi sallayabilirsiniz fakat eposta adresiniz gerekli

yukarda mesajlarımdan birinde bir site verdim bak oraya gireceksin "sign the petition"a basacaksın ordan git işte

• Haaapşuuuuu
  • Hala altyazı yok yaa
  • Sabredin, en geç yarına çıkacak altyazı... İngilizcesi bile 3 gün sonra anca çıkıyor, napsın arkadaş...
  • zerothh çeviyodu zaten, Pizzaz da kim
  • Hayırlı Olsun
  • Ancak izleme fırsatım oldu..

Kyle kafayı buldu .. Parayı bardağın içine soktukdan sonra adama seni seviyorum dedi koptum resmen

Edit:

Foss gelip Adam öldü, henüz farketmemiş olabilirsin ama birçok şey değişecek dedi..Yoksa Kyle'ın güçleri gidecek mi?..Diziyi yayından kaldıracakları için acele bir son yapıp diziyi bitirecekler gibime geliyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juvixted -- 7 Şubat 2009; 15:47:05 >

• quote:

Orjinalden alıntı: MrPesimist

Ancak izleme fırsatım oldu..

Kyle kafayı buldu .. Parayı bardağın içine soktukdan sonra adama seni seviyorum dedi koptum resmen

Eğer dizi gerçektende bu kadar çabuk biterse çok aceleye getirilmiş bir son olucak kyle amandaya söyliycek o affedicek latnok gelicek onları öldürcek hızlı hızlı hemen biticek dizi

• Bi sn. arkadaşlar 4. sezon başladı mı ???

Yoksa yanlış mı hatırlıyorum 3. sezon sonunda Amanda kaçırılmıştı değil mi??
  • en son 3. sezon 4. böşümdeyiz.
    zerothmu neydi , onun altyazılarından başka alt yazı kullanmayın.
    Spoiler;;;
    Latnok daha yeni Jessiyle bağlantı kurdu.
    Bitmez bu dizi
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.