Şimdi Ara

Kyle xy izleyenler nerede ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
0
Favori
7.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilk 2 bölümünü izledim ve hoşuma gitti şimdi ilk sezonu indiriyorum.
  • ya ingilizce altyazı cok gecikiyor. nerdeyse supernatural ile aynı zamanda izliycez
  • Bu son bölümde Latnok işi abarttı baya.
    Falcıya gitmeden önceki olaylar...
    Hepsi rastgele gelişti. Josh ve Andyi görmeleri , ağaızdan kaçırrılan bir laf.
    Sonra ayrıldılar falan.
    Amanda konsere gitmek istedi Kylesiz..
    Ve biraz sonra falcı olayı.

Latnok bu kadar şeyin olacağını önceden nasıl bildi de, falcıya rüşvetle beyaz tavşanı söyletti)??

Kısaca, ayrıldıktan hemen sonra Kyle falcıya gitti. Latnok nerden biliyordu?
    Uzun oldu :) Sorry..
  • quote:

Orjinalden alıntı: stnts

Bu son bölümde Latnok işi abarttı baya.

Falcıya gitmeden önceki olaylar...
    Hepsi rastgele gelişti. Josh ve Andyi görmeleri , ağaızdan kaçırrılan bir laf.
    Sonra ayrıldılar falan.
    Amanda konsere gitmek istedi Kylesiz..
    Ve biraz sonra falcı olayı.

Latnok bu kadar şeyin olacağını önceden nasıl bildi de, falcıya rüşvetle beyaz tavşanı söyletti)??

Kısaca, ayrıldıktan hemen sonra Kyle falcıya gitti. Latnok nerden biliyordu?
    Uzun oldu :) Sorry..

spoiler yapalım lütfen

• Tom Foss'a Ne Olmuştu Nerde O
  • bu bolum fena değildi.

amanda nın guvenini kaybetnmeye basladı kyle. sanıyorum latnok un yaptıklarını açıklamak istemese de açıklamak zorunda kalacak ya da birkaç bölüm amanda uzak duracak kyle dan. yalnız herhalde anlamıştır kyle ın onu nöro engelleyciden kurtardığını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanak -- 30 Ocak 2009; 12:54:07 >
  • 3. Bölüm alt yazı çıkmış :) İzliyorum hemen
  • 3. bölüm duygusal bi bölümdü

bir de nası bi öpmeyse jesse duvara yapıştı
  • Buarada benim gibi Kyle XY'nin müzikleri hoşuna giden varsa şunu paylaşayım, parçaları bulmanız kolaylaşır... Dizi sayesinde birçok alternatif türde albümler keşfettim

3x01 It Happened One Night

The Virgins: "Radio Christiane" - (Josh & Andy arrive at After Prom Party; Hillary & Declan share champagne)
    Red Letter Agent: "Burn The Good Ones Down" - (Josh & Andy play G-Force; Declan gives drunken advice)
    Freddy: "Still Believe" [orig title "Thinking of You"] - (Kyle peeks in on Mrs. Bloom at home)
    Kid Lightning: "Sunshine and Cinnamon" - (Kyle levitates to Amanda's window; Lori & mom discuss life after Declan)
    Devin Lima & The Cadbury Diesel: "Queensploitation" - (Lori looks for Amanda at the party; Declan wallows in the tub)
    The Virgins: "Rich Girls" - (Lori calls Mark; she catches Hillary & Declan kissing)
    Red Letter Agent: "Hide Your Love Away" - (Josh & Andy wrap up G-Force; they discuss the Big Question)
    The Weepies: "Lighting Candles" - (Josh walks Andy home; they end up in her room)
    Thirteen Senses: "Home" - (Kyle carries Amanda home; Jessi meets Cassidy again, then finds Sarah's note)

3x02 Psychic Friend

Willoughby: "Story" (The Rack-Mark & Lori talk about Operation Date Lori Trager)
    Santogold: "Anne" (Jessi throws knives at Sarah's letter; Nicole arrives)
    Trances Arc "Birds Collide" (The Rack-Hillary talks to Amanda; Declan & Kyle and the Girl Code)
    Carolina Liar "Show Me What I'm Looking For" (Kyle paces in his room worried about the psychic's prediction)
    Faber Drive "Killin' Me" (Hillary & Amanda wait in line for the boat)
    Faber Drive "Summer Fades To Fall" (Amanda is on the boat; Kyle tries to get to her)
    Brooke Waggoner "Fresh Pair Of Eyes" (Kyle apologizes to Jessi after he saves her)
    Matthew Perryman Jones "Out Of The Shadows" (Declan apologizes to Lori; Nicole takes them home)

3x03 Electric Kiss

Classical Piano Piece: ?? (Kyle listens to Amanda practicing for the scholarship competition)
    Peasant: "Not Your Savior" (Declan & Kyle play basketball and share girl problems)
    Denny Jiosa: "In Between Times" [orig title: "Midnight at the Wall"] (You've been a very bad girl, Amber)
    Peasant: "Fine is Fine" (Lori meets Mark at UDub; he gives her flowers)
    David Condos: "I Should Be Lost Without You" (Kyle & Jessi look at Amanda's brain scan)
    Malbec: "Keep it a Secret" (Jessi gets advice from Lori about keeping secrets)
    Beethoven: "Sonata for Piano No. 8 "Pathetique"-Adagio Cantabile" [Arranged by Jim Long] (Boy performs onstage; Kyle arrives & sneaks backstage)
    Tom McRae: "Still Lost" (Kyle jumps down backstage. He kisses Amanda and saves her, but they are lost. He watches from the wings as she begins to play.)

• quote:

Orjinalden alıntı: KARATAHTA

3. bölüm duygusal bi bölümdü

bir de nası bi öpmeyse jesse duvara yapıştı

• çok iyi bölümdü bu daama altyazılar çok gecikiyor, zerothh bi bıraksa çevirmeyi ne yapcaz acaba..
  • Gripmiş o yüzden gecikmiş bu hafta... Ama zaten bu sezon niyeyse ingilizce altyazısı bile 2-3 gün sonra çıkıyor, haliyle zerothh çok hızlı çevirmek istese bile 2-3 gün sarkar...
  • Daha yeni başladım diziye. İlk 5 bölüme göre baya sardı beni. Kesinlikle sonuna kadar izleyeceğim.
  • ingilizce alt yazı bile yok. sanırım bu haftaki bölümü yarın öbür gün izleyebilecegiz.
  • Bu arada diziyi ABC yönetimi sonlandırma kararı almış... Fakat galiba bu sezonu tamamlayacaklar, umarım sezonu da yarıda kesmezler...
  • evet ben de boyle bir haber okudum. cok uzucu . 10. bolume kadar gidip sonra sonlanacakmış. :(
  • Güzel bir dizi. Daha yeni 2. sezonu bitirdim. Yalnız Jessi gitsin artık ya o nerden çıktı öyle. Güzel de değil, kilo fazlası var. Amanda daha iyi. İptal edilmesi üzücü. Güzel bir final ile bitirseler bari.
  • Üzücü haber, inşallah güzel bir finali ile biter dizi herşey açıklığa kavuşur. Hayırlısı bakalım
  • Dizideki kyle karakterini daha iyi kullanabilirler bence.ç Bir gençlik dizizi olmamalı. Daha çok aksiyon daha çok sıradılık olsa çok daha güzel olur.
  • Olamaz :S Bitiyor mu :S
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.