Şimdi Ara

Kyle xy izleyenler nerede ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
0
Favori
7.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: signore

Ben de geçenlerde bir arkadaşın önerisi üzerine 1. ve 2.sezonu bir iki hafta içinde bitirdim.

Konu güzel ama, 1.sezonda dizi tutunca 2.sezonda bölüm sayısını fazla yapabilmek için, asıl konu haricinde ciddi ciddi gençlik dizisine kaymışlar. 2.sezonda 22 bölüm varsa, bunun bölüm olarak %60'ı, toplam süre olaraksa bence %70-75'i gençlik dizisi gibi ilerliyor.

Yeni sezon 12 Ocak'ta başlıyor ama güncel takip edeceğim bir dizi olmaz herhalde. Birkaç bölüm biriktirip izlerim, çünkü tek bölümde fazla olay yaşanmayacağı için pek insanı kesmez. Gerçi biriktirip izlemenin de, son bölümün merak edilen bir noktada bitmesi gibi şansız durumları olabiliyor.

Diziye başlamayı düşünenler, sakın o çocuğun nereden geldiği, kim olduğu, neler yapabildiği hakkında araştırma yapmayın, bilgi edinmeyin. Yoksa 1.sezonun tüm güzelliğini bozarsınız, benden söylemesi.

Kesinlikle eleştirinize katılıyorum 1.sezonun aksine 2.sezonda hem akıllardaki soruları çabuk cevapladılar ve bir gizem kalmadı hemde aşk meşk meseleleriyle diziyi boğdular umarım 3.sezon 1.sezon kadar güzel ve yeni cevaplanmayı bekleyen sorular yaratılır hadi bakalım an itibariyle 3.sezonda torrenlerdeki yerini aldı hepimize hayırlı olsun

Buarada @signore'ninde dediği gibi sakın diziye başlamadan Kyle'da kimmiş ya diyip araştırma yapıym demeyin yoksa hiçbir gizemi kalmıyor...

• Dizi çizgisinden çok koptu bencede. başlarda çok severek izliyordum 2. seoznuda bitirdim ama artık sonlara doğru iyice aşk meşk saçma saçma işler oldu. bize ne senin aşkından meşkinden bize fantastik şeyler ver. doğal olayları bizde yaşıyoruz dışarıda
  • 3.sezon un ilk bolumunu izledim pek begendiğimi soyleyemem. altyazı sadece ispanyolca var ingilizce bile yok su an.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tanak

3.sezon un ilk bolumunu izledim pek begendiğimi soyleyemem. altyazı sadece ispanyolca var ingilizce bile yok su an.

Oda güzel..Bende dün gece indirdim diziyi alt yazı bekliyorum.. 2-3 Hafta sonra anca çıkar bu gidişle..
  • quote:

3.sezon un ilk bolumunu izledim pek begendiğimi soyleyemem. altyazı sadece ispanyolca var ingilizce bile yok su an.

Ben bu akşam İngilizce altyazı ile izledim. Aslında bekleyecektim ama başı ilgimi çekince izleyiverdim.

Bence gayet güzel başladı. Gençlik dizisi tadını daha sınırlı tutmuşlar bu sefer ve daha çok Kyle ve Jessie üzerine yoğunlaşacak gibi.

3x02'nin de ilk görüntülerine baktım, yine aksiyon devam ediyor. Bu sezon derslerine iyi çalışmışlar gibi.

Bir de, ben bir diziyi hiç altyazısız veya İngilizce altyazı ile izleyince başka bir tad alıyorum. Daha iyi mi kötü mü karar veremiyorum. Belki konuşmaları kaçırmayayım diye daha fazla konsantre oluyorum ve sahnelere dikkat ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi signore -- 13 Ocak 2009; 20:32:49 >
  • bi de turkce altyazıyla izleyeyim bakalım.
  • Sezon 3 Bölüm 1 Alt yazı eklenmiş

http://divxplanet.com/sub/s/111221/Kyle-XY.html
  • quote:

Orjinalden alıntı: MrPesimist

Sezon 3 Bölüm 1 Alt yazı eklenmiş

http://divxplanet.com/sub/s/111221/Kyle-XY.html

bomba haber.. ne duruyoruz; hemen izleyelim.
  • Az önce bitti S3E01.. Bence çok güzel bir bölümdü..

2. Sezonun tamamında gördüğüm kadar doğa üstü güç sahnelerini bir bölümde gördüm
  • benim taktıgım da bu guc olayları. adam gittikce superman e donusuyo

not: kripton a da ihtiyacı yok. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanak -- 14 Ocak 2009; 21:26:20 >
  • quote:

benim taktıgım da bu guc olayları. adam gittikce superman e donusuyo

not: kripton a da ihtiyacı yok. :)

Bende pek hoşlanmıyorum o durumdan ama ilk bölüm güzeldi ya Latnok'un ters köşe olayına bittim ben

• 1.Bölüm gerçekten güzeldi.Olaylar çok hızlı gelişti ve kyle'nın yeni yeteneklerini rahatlıkla kullanabildiğini gördük, yalnız latnok başkanını beğenmedim.Uzun süredir bu projedeler fakat adam çok genç(uzun saçlı olan.)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Exhell

1.Bölüm gerçekten güzeldi.Olaylar çok hızlı gelişti ve kyle'nın yeni yeteneklerini rahatlıkla kullanabildiğini gördük, yalnız latnok başkanını beğenmedim.Uzun süredir bu projedeler fakat adam çok genç(uzun saçlı olan.)

Kyle Yeteneklerini Tam Anlamıyla Kontrol Edebilir Duruma Gelmiş. Jesse de Bu Sayede Yeteneklerinin Tamamını Öğrenmeye Başladı... .

Uzun Süren Beklemeden Sonra Güzel Bölüm Olmuş.

• Yeni bölüm bomba gibiydi gerçektende ve böylede devam edecek gibi..Çok özlemişiz.
  • yeni bolum yarın aksam mıydı?
  • quote:

yeni bolum yarın aksam mıydı?

Bugün diye biliyorum ben .
  • yeni bölüm yayınlandı abc de ama link bulamıyorum ben
  • Ben bi 5 bölüm daha çıksın öyle izliycem.Güzel gidiyor heralde yorumlara göre..
  • Güzel gidiyor derken daha 1 bölüm izledik zaten ama,çok güzel şekilde devam edeceğinin sinyallerinide veriyor..
  • 3x02 >>http://www.megaXXXupload.com/tr/?d=RHYF0LBM ( XXX ' i silin.. ( Daha indirmedim ) )
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.