Şimdi Ara

Kyle xy izleyenler nerede ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
0
Favori
7.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: KARATAHTA

2. SEZONU BİTİRDİM VALLA 3. SEZONU İPLE ÇEKİYORUM ŞAKA MAKA JESSİ DE SAĞLAM HATUN YANİ

Jessi benim.....
    3 günde izledim tüm bölümleri.
    Gerçi Jessi izlemeye, anlamaya fırsat vermedi.......
    Dizi bağımlılık yaptı, Jessiye de aşık oldum kurtarın beniiiiii:)

• salak gibi Jessinin Yeşil gözlerini, siyah saçalrını, çıldırtan gülümsemesini masaüstü arka planı yaptım.
    Jaimie Alexander!!!!!!!!!!!!!1 iki elim yakanda olacak beni bu duruma soktuğun için.
    Hüzünlenirken de ya da ufacık bir gülümsemeyle bile yerle bir ediyor beni; davacıyım.
    izledim zaten tüm bölümlerini Kyle xy nin.
    Jessi kim oluyor da benim rüyalarıma giriyor, 3. sezon başlasın hele:)=)=)=
  • Bende hastasıyım 2-3günde 2.sezonun tamamını izledim..Acayip bağımlılık yaptı dizi..

3.sezonu daha müthiş.Tek kelime ile mükemmel yapmışlar.Fragmanını izlemiştim.Sizede izlemenizi öneririm..

• Bu Diziyi kesinlikle kendini izlettiren bir dizi.Oldukça hoşuma gitti.Hatta 32 bölümü 4 günde bitirdim.Bağımlılık yaptı :D
    Sezon 3 'ü(19 Ocak) sabırsızlıkla bekliyorum

Bu arada sezon 3, 5 dk'lık promo aşağıdaki link'de

http://www.youtube.com/watch?v=6x9apBhNfA4&feature=related

Dizinin forumda açılmış bir topic bulmaya çalıştım ve arama'da bu sayfa geldi.Bu dizi daha fazla ilgiyi hakediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @uiKSilveR -- 12 Aralık 2008; 0:33:39 >

• Dizi gerçekden süper İlk sezonu aralıksız izledim..Az önce bitti ^^.. Şimdi 2. Sezona başlıyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juvixted -- 7 Ocak 2009; 16:45:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: stnts

quote:

2. SEZONU BİTİRDİM VALLA 3. SEZONU İPLE ÇEKİYORUM ŞAKA MAKA JESSİ DE SAĞLAM HATUN YANİ

Jessi benim.....

Ben Jessi e uyuz oluyorum aslında fazla abartılcak bir yanı yok bence ..
    3.sezon u merakla bekliyoruz.=)

• quote:

Orjinalden alıntı: Chev

quote:

Orjinalden alıntı: stnts

quote:

Jessi benim.....

Ben Jessi e uyuz oluyorum aslında fazla abartılcak bir yanı yok bence ..
    3.sezon u merakla bekliyoruz.=)

Hillary daha güzel ya ..Jessi'e bende kıl oluyorum Dün başladım bende 2. Sezona.. Malum okul var ^^.. Bu hafta bitirirm heralde 2. Sezonu.. Dizi süper gerçekden..

• 2-3 bölümünü izledim ama tam olarak anlayamadım. Bu çocuk uzaydanmı geldi şimdi nedir bu işin astarı?
  • 2-3 bölümde anlayamazsın zaten arkadaşım.
    Şimdi öğrenirsen izlemenin ne manası kalacak ayrıca.
  • Yeni sezon başlamadan önce ben de 1.ve 2. sezon bölümlerini 4 günde izledim bitirdim,gerçekten güzel dizi,değişik bir konu,izlerken sıkılmıyor insan ve bir sonraki bölümde neler olacağını merak ediyor,forumda bu dizinin konusunun bu kadar sönük kalması da ilginç gerçekten,neyse 3.sezon 6 gün sonra başlıyor bundan sonra güncel takip ederim artık,izlemeyenler ve yeni dizi arayışında olanlara da tavsiye ediyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ©em

Yeni sezon başlamadan önce ben de 1.ve 2. sezon bölümlerini 4 günde izledim bitirdim,gerçekten güzel dizi,değişik bir konu,izlerken sıkılmıyor insan ve bir sonraki bölümde neler olacağını merak ediyor,forumda bu dizinin konusunun bu kadar sönük kalması da ilginç gerçekten,neyse 3.sezon 6 gün sonra başlıyor bundan sonra güncel takip ederim artık,izlemeyenler ve yeni dizi arayışında olanlara da tavsiye ediyorum.

Sabırsızlıkla bekliyorum yeni bölümleri
  • Bu arada 2.sezon gençlik dizilerine döndü diyen arkadaşlar olmuş ancak bana göre herşey tam kıvamında,eğer kyle'ın güçlerini abartsalardı ve her bölüm süperman gibi ortalıkta dolaşsaydı bu seferde çok abarttılar diyebilirdik,zaten dizinin özelliği bilim-kurgu olduğu kadar da dram ve gençlik dizisi olması bu yüzden bence güzel gidiyor herşey,bu arada 3.sezon trailerını izledim baya hareketli bir sezon olacak gibi gözüküyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MrPesimist
    Edit: 2. Sezona başladımda.. Keşke 1. sezondaki gibi gençlik dizisi tarzında devam etseymiş..

Zaten öyle oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: ©em

Bu arada 2.sezon gençlik dizilerine döndü diyen arkadaşlar olmuş ancak bana göre herşey tam kıvamında,eğer kyle'ın güçlerini abartsalardı ve her bölüm süperman gibi ortalıkta dolaşsaydı bu seferde çok abarttılar diyebilirdik,zaten dizinin özelliği bilim-kurgu olduğu kadar da dram ve gençlik dizisi olması bu yüzden bence güzel gidiyor herşey,bu arada 3.sezon trailerını izledim baya hareketli bir sezon olacak gibi gözüküyor.

Aynen öyle herşey orantılı..
    Güldüğümüz yerlerde oluyor heyecanlandığımızda vs..
    Dediğin gibi 3.sezonda çok hareketli başlayacak gibi..
  • zaten orantılı olmasa SMALLVİLLE'e benzerdi dizi evet bende izledim trailer'ı bakalım ne olacak

@MrPesimist

iyide bu hillary'de kabul defteri gibi yav gelen bir imza atıp gidiyo ne yapayım öyle güzelliği
  • @SharDDewiL
    Ben yorumlara göre öyle yazmıştım..

quote:

zaten orantılı olmasa SMALLVİLLE'e benzerdi dizi evet bende izledim trailer'ı bakalım ne olacak

@MrPesimist

iyide bu hillary'de kabul defteri gibi yav gelen bir imza atıp gidiyo ne yapayım öyle güzelliği

Film icabı canım

• 19 ocaga daha cok var
  • tnt'den izliyorduk süper gidiyordu dizi ama kaldık öylece. keşke digiturk'üm açıkken haberim olsaymış. biraz daha bekleyeceğim belki tnt yayınlar olmazsa netten devam edeceğim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tanak

19 ocaga daha cok var

3.sezon 12 ocakta başlıyor
  • Ben de geçenlerde bir arkadaşın önerisi üzerine 1. ve 2.sezonu bir iki hafta içinde bitirdim.

Konu güzel ama, 1.sezonda dizi tutunca 2.sezonda bölüm sayısını fazla yapabilmek için, asıl konu haricinde ciddi ciddi gençlik dizisine kaymışlar. 2.sezonda 22 bölüm varsa, bunun bölüm olarak %60'ı, toplam süre olaraksa bence %70-75'i gençlik dizisi gibi ilerliyor.

Yeni sezon 12 Ocak'ta başlıyor ama güncel takip edeceğim bir dizi olmaz herhalde. Birkaç bölüm biriktirip izlerim, çünkü tek bölümde fazla olay yaşanmayacağı için pek insanı kesmez. Gerçi biriktirip izlemenin de, son bölümün merak edilen bir noktada bitmesi gibi şansız durumları olabiliyor.

Diziye başlamayı düşünenler, sakın o çocuğun nereden geldiği, kim olduğu, neler yapabildiği hakkında araştırma yapmayın, bilgi edinmeyin. Yoksa 1.sezonun tüm güzelliğini bozarsınız, benden söylemesi.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.