Bildirim
Kyocera TaskAlfa 180 Kurulum sorunu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir - 4 Masaüstü

Giriş
-
Selam,
Elle kurmaya çalıştığınızda sihirbazdan disketi var diyerek cd nin içinden driver klasöründen göstererek yapabilirsiniz.
Bunun dışında,
www.kyocerasupport.co.uk
Support Centre | Kyocerahttp://www.kyocerasupport.co.uk/index/download_center.false._.TASKALFA180._.EN.html
ilgili siteden işletim sisteminize ait driveri indirerek yine yukarıdaki yöntem ile yapabilirsiniz.
-
ben xp ve win7 de kurmustum. win 7 de hata almıstım. gunceleme sonrası sorunsuz kullanmıstım. driveri indirip, klasorde gosterin aygıt yoneticisinden. ordan kurulum yapın. yoksa klasorde setup yok. kurulum yapılamaz. -
Benim de günlerdir uğraştım bir konu. Ben yazıcı özelliklerinden bağlantı noktasını USB yazan tiki işaretleyince yazmaya başladı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X