Şimdi Ara

KYOSHO FAZER 1/10 -Nitro Yakıtlı Onroad Araba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
5.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • KYOSHO / 1:10 GP 4WD FAZER AUDI A4 TEAM ABT Nitro Yakıtlı Rc

Teknik özellikler :

Uzunluk : 383mm
    Genişlik : 200mm
    Yüksekik : 92mm
    Yerden Yükseklik : 10mm
    Dingil Aralığı : 260mm

Araçta motor yoktur.Şase (servo- rc alıcısı dahil.) olarak satılıktır. (üzerinde motoruyla vereceğim ama motor stabil çalışmıyor.)

Araç şu anda çalışır durumdadır.Ön kulelerde eğiklik vardır.Kepi oturtmak için elinizle kepin deliğine ittirmeniz gerekir,Kullanıma bağlı olarak aracın altında çizikler vardır.
    Starter seti dahildir.(Buji ısıtıcısı,yakıt doldurma bidonu,jantı sökmek için bijon anahtarı)

Kepte çok temiz değildir.Çokta hasarlı değildir.Kepte ışık sistemi mevcuttur.

İster yedek parça olarak kullanın,isterseniz motor ekleyerek kullanın.

Orijinal Japon malıdır.

KUTU İÇERİĞİ:

Kep,Araç,uzaktan kumandası

Fiyatı:200 TL kargo alıcıdan

Takas Yoktur.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fetih -- 23 Ocak 2010; 20:29:26 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• pm
  • 200+kargo verebilirim
  • Özel mesajlar cevaplanmıştır.

• Hteklifim geçerlidir.
  • Hayırlı satıslar guzel fiyat ancak bir bilgilendirme yapmak istiyorum bu işe yeni baslıcak olanlar veya tam anlamıyla ugrasmak istemeyenler yakıtlı arabaları secmesin 30-40 dk kullanımdan sonra 1.30 2 saat temizlik gerekir ve her zaman ugrasılması gerekir zaten olayın zevkide burda. ama ben sadece kullanmak amatör amaclı keyif almak istiyorum diyorsanız ozaman elektrikli aracları almanızı oneririm. Tekrar hayırlı satıslar dostum
  • Ben rc işine bu araçla girdim.İlk arabamda yakıtlı araba oldu.Ama baya deneyim oldu.Elektrikli araçlar ilgimi çekmiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nitronun tadı başkadır elektrik modeller oyuncak gibi gelir nitrodan sonra, pil olayıda problem tabi ya araç şarjı ve dönüştürücü bulunacak sahada yada hı stamina 3-5 set pil olucak elektrikli araçtan çıkan ses de sinek vısıltısı gibi oluyor , ama nitronun sesi cidden bir başka oluyor :)

Alacak arkadaş eğer yeni ise bu işte Radyo , buji ısıtıcı , bolca yedek buji , buji anahtarı ve yakıt işini de çozmesi gerekir yoksa direk kullanamaz aracı, ki arkadaş bunların çoğunu veriyor araçla birlikte bu bir artı almayı düşünenler için, ayrıca marka da bu işte iyidir yedek parça sıkıntısı pek olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xanu -- 8 Kasım 2009; 3:42:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xanu

Nitronun tadı başkadır elektrik modeller oyuncak gibi gelir nitrodan sonra, pil olayıda problem tabi ya araç şarjı ve dönüştürücü bulunacak sahada yada hı stamina 3-5 set pil olucak elektrikli araçtan çıkan ses de sinek vısıltısı gibi oluyor , ama nitronun sesi cidden bir başka oluyor :)

böyle demişsiniz de, saatte 200 km'lik hızı aşan elektrikli R/C araçlar var, ben daha önce nitro ile en fazla 160 km/h yapan gördüm (video'larda)
    bir tane var 320 km/h yapan nitrolu da o dabir şeyin etrafında mal mal dönüyor, kısmen kontrol var
    elektrikli araçlar daha temiz, zahmetsiz, yedek piliniz de olursa daha iyi bence...

• Tabi ki kimilerine göre yakıtlı motor sesi güzeldir,kimilerine göre elektrikli motor sesi... Fakat yakıtlılar biraz daha gerçekcidir.

• Yeni başlıyanlar için yakıtlı arac sizi hobby'den soğutabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PanikAtak

Yeni başlıyanlar için yakıtlı arac sizi hobby'den soğutabilir.

Kesinlikler yakıtlı araç kullanacak arakadaşlar yardım alabileceği bi yer yada kişi varsa almasını tavsiye ederim.
    ilk model aracımı aldığımda çok büyük hüsran yaşamıştım sonraki zevkler tartışılmaz.
    Parası parça var yok hiç önemli değil o nitro kokusu yeter sadece boşta 3 depo yaktığımı biliyorum.
    Savage 25 off off 2 tane MT2im vardı.
    Kesinlikle bilen yanında kullanılması tavsiye ediyorum yoksa kullanan arkadaş direk araçtan kurtulmaya çalışıyor.

• kumandanın marka modeli ve resmi yok,

motor ne durumda, kaç aylık en son ne zaman piston gömlek degişti.

kolay gelsin
  • abi arabanın önünde ki hasar yapılabilir mi ?
  • abı orda mısın
  • arabana alıcıyım goliavcisi@hotmail.com ekle konuşalım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.