Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 KZ ZS 5 Bluetooth Modüllü Kulaklık Fiyat Revize Edildi Son Fiyat ! Satın Al 19 Mart 2020 22:29 1 1 KZ ZS 5 Bluetooth Modüllü Kulaklık Fiyat Revize Edildi Son Fiyat ! Gözlükten dolayı rahat kullanamadığım için satıp yeni bi kulaklık alıcam. KZ ZS5 kaliteli bir kulaklık araştıran arkadaşlar bilir. Kablosu koptuğunda bluetooth modül aldım daha yüksek modellere geçmek için satıyorum. Muzik performansı çok iyi. Bluetooth ile 3-4 saat rahat çıkartıyor. Whatsappdan çalıştığına dair video atarım. Gözlük taktığım için kulağımı ağrıtıyor başka bir kulaklığa geçmek için satıyorum.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 70 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Yozgat Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Hohem Mic 01 (Kablosuz Mikrofon) [SATILDI] FSP FSP500-60AHBC 500w+80 PSU Güç Kaynağı [SATILDI] RX 570 4B [SATILDI] Ryzen 5 2600 Kutusuz-Fansız
qua1912 kullanıcısına yanıt 1 Yıl önce aldım fakat son 6 aydır yatıyor. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Hohem Mic 01 (Kablosuz Mikrofon) [SATILDI] FSP FSP500-60AHBC 500w+80 PSU Güç Kaynağı [SATILDI] RX 570 4B [SATILDI] Ryzen 5 2600 Kutusuz-Fansız