Şimdi Ara

L.A. Noire (2011) [ANA KONU] (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.084
Cevap
8
Favori
99.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İğrenç port etmişler yüklemeden silin derim.
  • ali den filan indirmeyin theta sürümü var indiriceksen onu indir ama oyunun optımızasyonu dandık 30 fps verıyor 1 2 patch fılan var ama duzeltmıyor oyunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: .AnasoN.

1-2 saat önce çalışan oyun bir anda çalışmaz oldu
    Açılış ekranında öylece bekliyor hata falan yok...

aynen bende de şimdi tekrar appcrash hatası vermeye başlad ilginç...
  • Tipik bir rockstar portu iyi ki RDR ı port etmediler oyuna yazık olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Destny

ali den filan indirmeyin theta sürümü var indiriceksen onu indir ama oyunun optımızasyonu dandık 30 fps verıyor 1 2 patch fılan var ama duzeltmıyor oyunu

aynen.Hamunda çok yavaş yav nettemi sorun var dedim sonic generations son hızda iniyor.Ne la noire ne mw3 relo birtürlü hızlanmıyor 40 kbps :D
  • Beyler setup exe. is missing diyor yüklenmiyor yardım!
  • Teta sunumundan ziyade rilodıd yada mkidrow u beklesek mi diyorum arkadaşlar?
  • yapmayın be ya o kadar kötümü port etmişler

Mafia 2'den sonraki eski Amerika açlığımı bastırır sanmıştım

Henüz oynamadım ama umarım toparlanır oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: bensatanistdegilim

yapmayın be ya o kadar kötümü port etmişler

Mafia 2'den sonraki eski Amerika açlığımı bastırır sanmıştım

Henüz oynamadım ama umarım toparlanır oyun

gelmiş geçmiş en kötü port bile denebilir. rockstar satacağından emin olduğu için gözden bile geçirmemiş gibi.

• THETA versiyonunu indirmiştim bende ama patch'e tıklıyorum hiç birşey olmuyor.Bir arkadaş daha yazmış aynı sorunu.Bu sorunun çözümünü bilen var mı?
  • L.A Noire FPS mi? Konu yanlış yere açılmış galiba?
  • Arac fizigini begenmedim, Mafia 2 o konuda 1 numara (tum araclarin lisansli olmasina da bayagi bi sasirdim heleki rockstar bu tarz oyunlarda )
    yanliz hikaye olsun insanlarin yuzlerindeki tepkiler olsun mukkemel gercekten ,oyuna acilen bi patch lazim araclarin birden kaybolmasi gibi sorun var
    ayrica oyunda FRAPS veya MSI afterburneri degerlerini goremiyorum
    optimasyon bildiginiz ozensiz dandik bi port ha 4850 ile oynamisiniz ha 6990 ile GTA V de bu sekil cikarsa isyan ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NayirNolamaz -- 9 Kasım 2011; 19:35:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkeozak

THETA versiyonunu indirmiştim bende ama patch'e tıklıyorum hiç birşey olmuyor.Bir arkadaş daha yazmış aynı sorunu.Bu sorunun çözümünü bilen var mı?

o patch dosyasını oynun yüklendiği klasörün içine atmanız lazım o zaman çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bataktakm

quote:

Orijinalden alıntı: berkeozak

THETA versiyonunu indirmiştim bende ama patch'e tıklıyorum hiç birşey olmuyor.Bir arkadaş daha yazmış aynı sorunu.Bu sorunun çözümünü bilen var mı?

o patch dosyasını oynun yüklendiği klasörün içine atmanız lazım o zaman çalışıyor.

Oraya attım zaten dostum ama tıklayınca hiç birşey olmuyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: John___Doe

Teta sunumundan ziyade rilodıd yada mkidrow u beklesek mi diyorum arkadaşlar?

Cevap bekliyorum..
  • quote:

quote:

Cevap bekliyorum..

Şuanda varolan sürümü indirdim oynadım bayaa, bir sorun olmadı oyunla ilgili.

Arabanın sürüşü çok berbat olmuş heleki mafia 2'den sonra rezalet geliyor. Ah birde o sık sık saniye başına kare sayısı düşmese tadından yenmeyecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dobrerano -- 9 Kasım 2011; 20:46:26 >
  • Sorun crack'ten olabilir.Düzgününü bekleyin oynayın özellikle skidrow ya da razor sürümünü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Cartman

Sorun crack'ten olabilir.Düzgününü bekleyin oynayın özellikle skidrow ya da razor sürümünü

Bende bu şekilde düşünüyorum.Birkaç gün daha bekleyelim nasılsa daha türkçe yama felanda beklicez gibi duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yıldırım35½

quote:

quote:

Cevap bekliyorum..

Arabanın sürüşü çok berbat olmuş heleki mafia 2'den sonra rezalet geliyor. Ah birde o sık sık saniye başına kare sayısı düşmese tadından yenmeyecek.

Kürekten kaynaklı da yaşanıyor olabilir bu problemler,biraz daha bekleyeyim en iyisi,teşekkür ederim hocam..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yıldırım35½

quote:

quote:

Cevap bekliyorum..

Kürekten kaynaklı da yaşanıyor olabilir bu problemler,biraz daha bekleyeyim en iyisi,teşekkür ederim hocam..

Umarım öyledir, sorun kazmadansa ben bir kere daha indirmeyi göze alırım oyunu o kadar iyi.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.