Şimdi Ara

L.A. Noire (2011) [ANA KONU] (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.084
Cevap
8
Favori
99.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AF en fazla 4x, AA ise 3x oluyor. Konsola nazaran grafik farkı göremedim gerçekten. Port konusunda herşey en yüksekte HD 5770 ile 1920x1080 akıcı oynuyorum arada FPS düşüşü oluyor ancak ne Fraps nede başka bir programı çalıştıramadım oyunla FPS ölçemiyorum yani. Ara sıra çok ağırlaşıyor fakat oyunumu etkilemedi yine akıcı şekilde oynamayı başardım. Patchler ile daha bi düzelebilir. Gelmiş geçmiş en kötü port gibi gelmedi bence GTA 4 ilk çıktığından bundan kötü haldeydi. Ayrıca ölçemediğim için tam emin değilim sanırım 30 FPS limiti var.
  • o bu değilde adam gibi zorre nti yk oyunun.Hamundaya giremiyordum türknet yüzünden aradım dedi mbu böyle olmaz bişeler yapın dedi 2 saat içinde düzelecek 2 saat önce girdim düzelmiş bir heyecanla la noire zorrentine bastım max 50 kb alla alla mw3 baktım oda en fazla 150 oldu dedim acaba bu zebevenk ler yanlis bisiy mi yaptı sonic generations actım full hız heralde seed sorunu var suan yeni çıkan oyunlarda 2 güne düzelir ozamana kadar anca oynarız biz sonic generations süper arkadaşlar eğer bir türlü edinemiyorsanız oyunları sonic generations oynayın **** artana kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saşha

AF en fazla 4x, AA ise 3x oluyor. Konsola nazaran grafik farkı göremedim gerçekten. Port konusunda herşey en yüksekte HD 5770 ile 1920x1080 akıcı oynuyorum arada FPS düşüşü oluyor ancak ne Fraps nede başka bir programı çalıştıramadım oyunla FPS ölçemiyorum yani. Ara sıra çok ağırlaşıyor fakat oyunumu etkilemedi yine akıcı şekilde oynamayı başardım. Patchler ile daha bi düzelebilir. Gelmiş geçmiş en kötü port gibi gelmedi bence GTA 4 ilk çıktığından bundan kötü haldeydi. Ayrıca ölçemediğim için tam emin değilim sanırım 30 FPS limiti var.

bende diyorum oyun neden mafia 2 veya gta 4 e göre yavaş. dediğin gibi 30fps kısıtlama olabilir. ve dediğin gibi gta 4 çok daha kötü bir porttu.. bu yine iyi

• Oyun 30 fps ye kilitlenmiş.Google a la noire 30 fps yazın yerli yabancı farklı kaynaklarda bu durumu söylüyor.

Hay ben bu rockstar ın..
  • Şu an iniyor... son zamanlarda bir oyunu oynamak için bu kadar sabırsızlanmamıştım... fps mps umurumda değil yeter ki bir an önce kavuşayım oyunuma
  • quote:

Orijinalden alıntı: mithrandil245

Beyler setup exe. is missing diyor yüklenmiyor yardım!

up
  • 30 fps'mi yok abi bu rockstar tossak geciyor PC oyunculariyla.
  • Oyunu güvenilir bir siteden indiriyorum, ingilizce olduğu için pek bişey anlamıyorum yardımlarla veya açıklamalarla ilgili ama bi indirip kurmayı deneyim bakalım.Daha 8gb var ancak yarın akşama bakarım herhalde.Bu arada pc'si iyi oldu ps3'e para verip almak istemiyordum.
  • Oyun çok iyi gidiyor dedektif sıfatıyla ilk davayı başarıyla çözdüm ikinci davaya yarın bakacağım.
  • Arkadaşlar oyundaki takılmalardan şikayet edenler oyunun kısayoluna -npd ekleyip denesinler...
    Deneyenlerin yorumlarını bekliyorum... Ben daha kurmadım iniyor hala...
  • quote:

AF en fazla 4x, AA ise 3x oluyor. Konsola nazaran grafik farkı göremedim gerçekten. Port konusunda herşey en yüksekte HD 5770 ile 1920x1080 akıcı oynuyorum arada FPS düşüşü oluyor ancak ne Fraps nede başka bir programı çalıştıramadım oyunla FPS ölçemiyorum yani. Ara sıra çok ağırlaşıyor fakat oyunumu etkilemedi yine akıcı şekilde oynamayı başardım. Patchler ile daha bi düzelebilir. Gelmiş geçmiş en kötü port gibi gelmedi bence GTA 4 ilk çıktığından bundan kötü haldeydi. Ayrıca ölçemediğim için tam emin değilim sanırım 30 FPS limiti var.

İŞlemciniz nedir hocam?
    Bende de 5770 var baya bi kasıyor :S
  • UZMAN bir GTA 4 sever olarak rockstar games'den beklentim yüksekti L.A. bütün ayarlar en yüksekte grafik anlamında pek bir iyileştirme göremedim.. şehir pek bi donuk geldi bana.. grafikler mafia 2 'yi andırdı.. Ama bir şeyi atlamadan geçemiycem Yüz tarama teknolojisi MÜKEMMEL bunu mutlaka GTA 5 'De kullanmaları lazım sadece mimikler değil vücut dilini de mükemmel yapmışlar ; fakat çevresel anlamda yetersiz buldum.. onun haricinde oyun dünyasına yenilik getirmişler tebrik ederim.. fakat grafikler beni tatmin etmedi.. bu oyundaki tecrübelerine GTA 5de ki mükemmel dinamik çevrede kullanmaları şart..
  • evet MW3 bitt isıra bunda PC bu gece açık kalıyor allahtan hdd sessiz
  • skidrowu bekliyoruz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yıldırım35½

Oyun çok iyi gidiyor dedektif sıfatıyla ilk davayı başarıyla çözdüm ikinci davaya yarın bakacağım.

valla bende öyle diyordum ama çok fena kitledi oyun saatlerdir oynuyorum kafa yormaktan yoruldum. oyun grafik, bug, oynanabilirlik olarak berbat ama konusu bölümleri kitliyo adamı. ztn arabayı elemana kullandırtıyorum kendim sürmüyorum çok kötü sürüş. şuana kadar sanırım 4-5 tane davayla ilgilendim güzeldi fakat daha güzel davalar yazılabilirdi mesela csi'yın ilk oyunlarındaki cinayet vs.. türü suçlar daha kapsamlı şaşırtıcı ve güzeldi. ayrıca davalar çok basit, sanırım başlarda olduğum için, basit ve kısa. umarım oyunun ilerleyen bölümlerinde daha iyi olur.

quote:

Orijinalden alıntı: SLaYeR KiNG

UZMAN bir GTA 4 sever olarak rockstar games'den beklentim yüksekti L.A. bütün ayarlar en yüksekte grafik anlamında pek bir iyileştirme göremedim.. şehir pek bi donuk geldi bana.. grafikler mafia 2 'yi andırdı.. Ama bir şeyi atlamadan geçemiycem Yüz tarama teknolojisi MÜKEMMEL bunu mutlaka GTA 5 'De kullanmaları lazım sadece mimikler değil vücut dilini de mükemmel yapmışlar ; fakat çevresel anlamda yetersiz buldum.. onun haricinde oyun dünyasına yenilik getirmişler tebrik ederim.. fakat grafikler beni tatmin etmedi.. bu oyundaki tecrübelerine GTA 5de ki mükemmel dinamik çevrede kullanmaları şart..

kısacası konusu, bölümleri, seslendirmeler, yüz mimik ve vücut animasyonları dışında çöp bir oyun. şimdi düşündümde yamaya felan gerek yok oyun bu haliyle bile insanı kitliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stabwound -- 10 Kasım 2011; 1:44:20 >

• Oyunu sonunda sorunsuz olarak çalıştırıp, oynayabildim.
    1680x1050 çözünürlükte
    AA 2x
    AF 2X
    SSAO on
    Diğer ayarların hepsi Quality'de iken ara ara ufak takılmalar hariç, çatışma sahneleri dahil gayet rahat oynayabildim.

Kısaca Sistem:
    Phenom IIx6 1090T+HD5850+4GB 1600Mhz Ram

Gördüğüm eksiler
    Şehir atmosferi tam oturmamış, sanki birşeyler eksikmiş gibi duruyor.
    Optimizasyon ile ilgili ufak sorunlar.
    Dedil toplamaya çalışırken karakterin bazen takılması gibi bazı buglar var.
    Arabanın kontrolünde bazı sıkıntılar var. Bunun nedeni oyunun konsoldan port edilmesi olabilir. Gamepad ile oynayan birisi belki bu sorunu yaşamaz.
    Araç hasar modellemerinde sıkıntı var. Defalarca kaza yapsamda aracın hasarı görünürde aynı, araba değilde tank benzeri bir araç kullanıyormuşuz gibi

Gördüğüm artılar:
    Yüz mimikleri mükemmel (oyunlarda bu kadar iyi yüz animasyonları görmeye alışık olmadığımız için başlarda biraz garip gelebilir.)
    Oyun içindeki ufak artılar oyuna daha fazla zevk katmış, örneğin bir apartman birisi bulmamız gerektiğinde diğer oyunlardaki gibi x noktasına git, adamı al yerine posta kutularından hangi dairede oturduğunu tespit edebiliyoruz.
    Senaryonun başlarında olsamda henüz, insanı kendine iyi bağlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Shogun -- 10 Kasım 2011; 4:28:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: .AnasoN.

quote:

İŞlemciniz nedir hocam?
    Bende de 5770 var baya bi kasıyor :S

Intel i5 750 hocam.

• Oyunun Limited Edition sürümü çıktı. Ben indiriyorum şuan. Sonra görüşmek üzere...
  • 5770 ile kasma sorunu bende de var. ayarları kıssamda değişen bişey yok.
  • Optimizasyon konusunu dert etmiyorum. Senaryo ve oynanış önemli, oynayanlar birazda detaylı bir şekilde ondan bahsederlerse iyi olur. Yavaş geliyor, deneyemedik bir türlü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 10 Kasım 2011; 10:06:24 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.