Şimdi Ara

L.A. Noire (2011) [ANA KONU] (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.084
Cevap
8
Favori
99.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sabah kalktığımda inmişti, artık akşam eve giderken metrobüsle hızlıca giderim sonra huraa oyuna, inşallah beklentilerimi karşılar...
  • quote:

Oyunu sonunda sorunsuz olarak çalıştırıp, oynayabildim.
    1680x1050 çözünürlükte
    AA 2x
    AF 2X
    SSAO on
    Diğer ayarların hepsi Quality'de iken ara ara ufak takılmalar hariç, çatışma sahneleri dahil gayet rahat oynayabildim.

Kısaca Sistem:
    Phenom IIx6 1090T+HD5850+4GB 1600Mhz Ram

Gördüğüm eksiler
    Şehir atmosferi tam oturmamış, sanki birşeyler eksikmiş gibi duruyor.
    Optimizasyon ile ilgili ufak sorunlar.
    Dedil toplamaya çalışırken karakterin bazen takılması gibi bazı buglar var.
    Arabanın kontrolünde bazı sıkıntılar var. Bunun nedeni oyunun konsoldan port edilmesi olabilir. Gamepad ile oynayan birisi belki bu sorunu yaşamaz.
    Araç hasar modellemerinde sıkıntı var. Defalarca kaza yapsamda aracın hasarı görünürde aynı, araba değilde tank benzeri bir araç kullanıyormuşuz gibi

Gördüğüm artılar:
    Yüz mimikleri mükemmel (oyunlarda bu kadar iyi yüz animasyonları görmeye alışık olmadığımız için başlarda biraz garip gelebilir.)
    Oyun içindeki ufak artılar oyuna daha fazla zevk katmış, örneğin bir apartman birisi bulmamız gerektiğinde diğer oyunlardaki gibi x noktasına git, adamı al yerine posta kutularından hangi dairede oturduğunu tespit edebiliyoruz.
    Senaryonun başlarında olsamda henüz, insanı kendine iyi bağlıyor.

Şu çalışmayı durdurdu hatısını bendede veriyo şuan nasıl çözdün sorunu.

• şimdi iş yerindeyim eve gitmek için sabırsızlanıyorum kurucam inşallah bu akşam. oyun çok güzel bir oyuna benziyor, rockstar'a da güveniyoruz zaten. bu oyunda özellikle hayran kaldığım detay: insanların mimikleri ifadeleri. internetten izledim bir kaç videosunu. gameplay görüntüsünde muhteşem insan yüzleri ve mimikleri var. daha önce hiçbir oyunda bukadar kaliteli görmemiştim.
  • Çalışmayı durdurdu hatasının çözümü yok mu yahu
  • ne olurdu şu konsol pörtleği oyunlar daha iyi bir optimizasyona sahip olsaydı
  • Oyun bana mimikler hariç her konuda Mafia 2'nin gerisinde gibi geldi. Eğer klasiğin dışına çıkıp dedektifi oynatmasalardı, bu oyun kesinlikle yalan olurdu.
  • Bu oyunun türü Mafia 2'den bayağı farklı aslında. Action Adventure olarak geçiyor ki Adventure kısmı ağırlıklı oyunda. Mafia 2 daha çok Action Shooter. LA Noire'deki hassasiyet mevcut değil Mafia 2'de. Dosyalar üzerine yoğunlaşmış senaryo. Tek zayıf gördüğüm yanı senaryonun ana karakter ve çevresine fazla yoğunlaşmamış olması. Daha çok suçu işlemişler. Tarz olarak interaktif film şeklinde Heavy Rain ile Fahrenheit'ın yüzeyselleşmiş hali gibi. Biraz daha saf action katmışlar. Oyunda kesin senaryoya bağlı kalmak zorundasınız çünkü insanlarla yaptığınız konuşmalar haricinde çok kolay oyun. Senaryo dışında pek birşey vaad etmiyor. Biraz action ile hafif kendi kararlarınız var. Film kıvamında olmuş. Göründüğü kadar özgürlük vermiyor size.

Kötümü? Bence gayet iyi. Sürekli scripted sahneleri oynasakta 1940lara götüren crime thriller film ve kitapları aratmıyor.

• türkçe yama olursa dadından yinmez...
    yamasız hiç başlamam böyle bir oyuna :)
    ama çooook da uzun sürer sanırım
  • oyunu şuan yüklüyorum (dün gece inmişti) (teta) eğer sorun çıkmazsa söylerim size.. ama çıkmaması lazım araştırdım iyice çünkü.
  • beyler problem yok çalıştı...

oyuna girdim çıktım ayarlarda FXAA mevcut son kadmeesi 3 birde AF son kademesi 4 (heralde 16x e denk geliyor)
  • Yahu bir bende mi sorun var?
    Ne Patchi, ne oyunu açabiliyorum. 5-6 kez silip yükledim
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkxxxx

Yahu bir bende mi sorun var?

allah allah... şöyle birşey söyleyeyim bende yazılanı okudum zaten, patchı oyun klasörü içinde açıp yüklüyorsun ve sonra ilxcını içiriyorsun. bu sırayla yapın diye yazıyor.
  • Reloded bekliyorum.Risk almayacağım.2 gündür Cod Mw3 Reloded inmiyor.2 gece açık bıraktım sabah kalktığımda güncellemelerle reset atmış bilgisayar.Açtığımda güncellendi diyordu.Hata bende ki ikinci gece o güncellemeleri kapatmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

quote:

Orijinalden alıntı: berkxxxx

Yahu bir bende mi sorun var?

allah allah... şöyle birşey söyleyeyim bende yazılanı okudum zaten, patchı oyun klasörü içinde açıp yüklüyorsun ve sonra ilxcını içiriyorsun. bu sırayla yapın diye yazıyor.

Her şeyi denedim, farklı programla açtım isoları, denedim her şeyi. Sistemim de yetiyor bende anlam veremiyorum
  • yalnız oyunda bazı sıkıntılar var mesela fraps açıkken oyuna giremiyorum kapatmam gerekiyor aynısı steam için de geçerli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eagle Claw

Reloded bekliyorum.Risk almayacağım.2 gündür Cod Mw3 Reloded inmiyor.2 gece açık bıraktım sabah kalktığımda güncellemelerle reset atmış bilgisayar.Açtığımda güncellendi diyordu.Hata bende ki ikinci gece o güncellemeleri kapatmadım.

aynı şey bana da oldu dün gece :Ç sabaha iner dedim ama baktım resetlenmiş pc. işe geldim eve gidene kadar iner umarım
  • Ati HD 4890 ile sorun yaşamadım,herşeyi full açtığımda arada bir takılmalar oluyor ama oda 30 fps ye kilitli olduğundandır.

Onun dışında araba kullanımı rezalet,çok hızlı dönüyor ve sanki yolda değilde havada gidiyormuş gibi bir izlenim veriyor.Mafia 2 ya da gta daki gibi bir sürüş olsaydı çok iyi olurdu.

Cinayetin işlendiği bölgede,işimize yaramayan delilleri bile inceleyebilmemiz güzel olmuş.Neredeyse herşeyi inceleyebiliyorsunuz.

Birde birşey sorucam,pc versiyonunda konsoldaki bütün dlc ler olacak deniyordu.Bunlar sonradan mı yayınlanacak yoksa complete edition un içinde var mı zaten ? Ana menüdeki CASES kısmındaki davalar,senaryoda

oynadığımız davalar mı? Yoksa ekstra görev gibi bağımsız davalar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zerrin92

quote:

Oyunu sonunda sorunsuz olarak çalıştırıp, oynayabildim.
    1680x1050 çözünürlükte
    AA 2x
    AF 2X
    SSAO on
    Diğer ayarların hepsi Quality'de iken ara ara ufak takılmalar hariç, çatışma sahneleri dahil gayet rahat oynayabildim.

Kısaca Sistem:
    Phenom IIx6 1090T+HD5850+4GB 1600Mhz Ram

Gördüğüm eksiler
    Şehir atmosferi tam oturmamış, sanki birşeyler eksikmiş gibi duruyor.
    Optimizasyon ile ilgili ufak sorunlar.
    Dedil toplamaya çalışırken karakterin bazen takılması gibi bazı buglar var.
    Arabanın kontrolünde bazı sıkıntılar var. Bunun nedeni oyunun konsoldan port edilmesi olabilir. Gamepad ile oynayan birisi belki bu sorunu yaşamaz.
    Araç hasar modellemerinde sıkıntı var. Defalarca kaza yapsamda aracın hasarı görünürde aynı, araba değilde tank benzeri bir araç kullanıyormuşuz gibi

Gördüğüm artılar:
    Yüz mimikleri mükemmel (oyunlarda bu kadar iyi yüz animasyonları görmeye alışık olmadığımız için başlarda biraz garip gelebilir.)
    Oyun içindeki ufak artılar oyuna daha fazla zevk katmış, örneğin bir apartman birisi bulmamız gerektiğinde diğer oyunlardaki gibi x noktasına git, adamı al yerine posta kutularından hangi dairede oturduğunu tespit edebiliyoruz.
    Senaryonun başlarında olsamda henüz, insanı kendine iyi bağlıyor.

Şu çalışmayı durdurdu hatısını bendede veriyo şuan nasıl çözdün sorunu.

Bendeki sorun Kaspersky pure'den dolayıydı. Kaldırıp yerine kaspersky internet security kurunca sorun çözüldü. Çalışmayı durdurdu hatasının bir çok sebebi olabilir. Hatanın detayına bakmak lazım.

@HunterDare,
    Complete edition ile tüm dlcler geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Shogun -- 10 Kasım 2011; 17:03:16 >

• türknet beni deli edecek.Hamundaya bir giriyorum bir giremiyorum dün canıma tak etti aradım söyledim önce dns değiştirmeyi önerdi dediği dns yi denedim olmadı dedim bu böyle olmaz ip değiştirme ile çözümleniyor dedim.Site adını tekrar söyledim sonra 2-8 saat içinde sizinle irtibata geçeceğiz dedi.2 saat sonra pcye girdim site açıldı zzaten 40 yılın başı girebiliyordum siteye dedim heralde çözdüler eve geldim az önce yine giremedim.Babamı aramışlar bık bık bık illegal sitedir ip değiştirmesiyle düzelir biz düzelttik bilginiz olsun demişler.Babamda bana söyledi dedim girmiyr yine aradım az önce anlattım bu sefer başka birisi çıktı dedi bloklanmış falan dedi ancak çözeceğiz hala çözülmediğinii iletiyorum dedi.Tamam dedim.

yemin ediyorum delireceğim bit so up falangeç ekliyor dosyaları diğerleride üyelik alımını gören yok.Hamunda en güzeli ama girilmiyor türknet deç

• Oyuna girdiğimde activation code istiyor. Cansel dediğimde oyundan çıkıyor?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.