Şimdi Ara

L.A. Noire (2011) [ANA KONU] (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.084
Cevap
8
Favori
99.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 gb ram çift çekirdek işlemci amd nvidia 9400 sistemim bu oynayabilirmiyim acaba iyi kötü düşük ayarda fazla kalite beklemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bobo.1903

2 gb ram çift çekirdek işlemci amd nvidia 9400 sistemim bu oynayabilirmiyim acaba iyi kötü düşük ayarda fazla kalite beklemiyorum.

dostum şöyle bir şey var oyunun optimasyonu iyi değil yani ne desek seni yanıltırız..
    yani öyle yüz animasyonları dışında bilgisayara yük binderecek bir şey olmamasına rağmen ki sistemin oyunu açar çalıştırırsın orta seviyede bile oynarsın kanımca ama, gereksiz bir kasılma,takılı kalma var oyunda
    ha bunları göze alıyorsan (ki ilerde düzgün updateler çıkma olasılığıda varken) dene derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cskeagle

quote:

Orijinalden alıntı: bobo.1903

2 gb ram çift çekirdek işlemci amd nvidia 9400 sistemim bu oynayabilirmiyim acaba iyi kötü düşük ayarda fazla kalite beklemiyorum.

dostum şöyle bir şey var oyunun optimasyonu iyi değil yani ne desek seni yanıltırız..
    yani öyle yüz animasyonları dışında bilgisayara yük binderecek bir şey olmamasına rağmen ki sistemin oyunu açar çalıştırırsın orta seviyede bile oynarsın kanımca ama, gereksiz bir kasılma,takılı kalma var oyunda
    ha bunları göze alıyorsan (ki ilerde düzgün updateler çıkma olasılığıda varken) dene derim.

Aynen arkadaşa katılıyorum grafikleri en düşüğe aldım şehir çamur gibi ama hala aynı kasma sorunu resmen oyun 5-6 fps veriyor var mı böyle bişey.. Kesinlikle patch çıkması lazım çok yakında resmen adamlar port etmiş bırakmış oyunu hiç kontrol falan yok

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: stabwound

quote:

birisi mafia 2 gtaiv'ten iyi bir oyun demiş ? :s
    heralde ben başka oyunları oynadım...
    (ikisinide oynayıp bitirmiş biri olarak söyleyebilirimki mafia 2 (7.0)sa gta iv'e (9.9) versek haksızlıktır..

galiba sırf bu yorumu yapmak için üye oldun siteye

iyi tahmin bu sebep oldu diyebilirim ama ne zamandır aklımdaydı bu siteye üye olmak
    tam kuralları işleyişi bir öğreneyim yine gelirim.. :)
    la noire 'e gelince bende beğendim ama kasma problemini yaşayanlardan biriyim düzgün bir crack ya da patch'e düzelmesini bekleyeceğim.

bende kasma yok ama 30 fps ye sabitlemişler oyunu gta ve mafia ya göre daha yavaş geldi bana o yüzden.

şu yüz mimik animasyonları ve vücut hareketleri kesinlikle her oyunda olmalı şimdi skyrim oynuyorum la noire'den sonra konuştuğum karakterler skyrim'de çok soğuk odun gibi geliyor bana

• Beyler,oyunu indirmeden önce sorayım dedim.Can You Run İt'e de güvenim yok.Size danışayım dedim;

HD 5670 ekran kartım.GTA IV'yi Full High'de 60 FPS'de kaldırıyordu.Bu oyunu oynayabilir miyim? (Optimasyon sorunlarının olduğunu biliyorum.)
  • Selam, oyunun optimizasyonu mafia 2'ye gore nasil?
  • Low ile High arasında hiçbir FPS farkı yok.
  • oyun çok baba oyun yaa. 5 saat oynadım %20 si bitti daha gideri var..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

(ikisinide oynayıp bitirmiş biri olarak söyleyebilirimki mafia 2 (7.0)sa gta iv'e (9.9) versek haksızlıktır..

iyi tahmin bu sebep oldu diyebilirim ama ne zamandır aklımdaydı bu siteye üye olmak
    la noire 'e gelince bende beğendim ama kasma problemini yaşayanlardan biriyim düzgün bir crack ya da patch'e düzelmesini bekleyeceğim.

bende kasma yok ama 30 fps ye sabitlemişler oyunu gta ve mafia ya göre daha yavaş geldi bana o yüzden.

şu yüz mimik animasyonları ve vücut hareketleri kesinlikle her oyunda olmalı şimdi skyrim oynuyorum la noire'den sonra konuştuğum karakterler skyrim'de çok soğuk odun gibi geliyor bana

ekran kartı ne dostum işlemci ram falan bildirirsen sevinirim
    oyunun 30fpsye çekildiğini duşmuştum.. karakter animasyonları gerçekten harika la noire'de ama ortam ve çevre mafia2 ve gta4ten çok geride haklısın ama zaten la noire'i bunlarla karşılaştırmamak lazım oyunda daha çok bir adventure havası var bana daha çok fahrenheit (indigo prophecy) ve heavy rain'i hatırlattı..

• Arkadaşlar oyunun THETA sürümünü indirdim.
    Crack dosyası içindeki patch uygulamasını ve diğer dosyaları oyunun kurulduğu dizine kopyalayıp, patch uygulamasını çalıştırarak update yaptım.
    Sonra "Failed to load d3dx9_43.dll" hatası aldım. D3DX9_43.dll dosyasını edinip, oyunun kurulu olduğu dizine kopyaladığım zaman ise oyun hiç hata vermeden başlamaya bile tenezzül etmiyor.
    Launch Game diyorum, hiçbir şey olmadan öylece bekliyor.
    Bunun bir çözümü var mı?

Bir de şu DirectX' i nasıl güncelleyebilirim?
  • dx update: dxwebsetup diye arat googleda microsoft web sayfasından indir ve o progrmala online olarak dx güncellenir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baharat

Arkadaşlar oyunun THETA sürümünü indirdim.
    Crack dosyası içindeki patch uygulamasını ve diğer dosyaları oyunun kurulduğu dizine kopyalayıp, patch uygulamasını çalıştırarak update yaptım.
    Sonra "Failed to load d3dx9_43.dll" hatası aldım. D3DX9_43.dll dosyasını edinip, oyunun kurulu olduğu dizine kopyaladığım zaman ise oyun hiç hata vermeden başlamaya bile tenezzül etmiyor.
    Bunun bir çözümü var mı?

oyununun dizinini direk C:\ veya artık neyse \Games\LANoire olarak kur bir de sadece update dosyasının taşıyarak önce güncellemeyi yap sonra crack'te yer alan diğer dosyalarını taşı..
    directx güncellemesini yenisi varsa otomatikman üzerine kurar o konuda problem olmaması lazım.

• quote:

quote:

Bunun bir çözümü var mı?

oyununun dizinini direk C:\ veya artık neyse \Games\LANoire olarak kur bir de sadece update dosyasının taşıyarak önce güncellemeyi yap sonra crack'te yer alan diğer dosyalarını taşı..
    directx güncellemesini yenisi varsa otomatikman üzerine kurar o konuda problem olmaması lazım.

C:\Program Files\Rockstar Games\L.A. Noire
    Oyun direkt buraya yüklendi, ben değiştirmedim.
    Tekrar crack için oyunu baştan yüklemem gerekmiyor değil mi?

• quote:

quote:

quote:

Bunun bir çözümü var mı?

C:\Program Files\Rockstar Games\L.A. Noire
    Oyun direkt buraya yüklendi, ben değiştirmedim.
    Tekrar crack için oyunu baştan yüklemem gerekmiyor değil mi?

baştan yüklemen gerekiyor,
    dizinini de değiştir C:\LANoire ya da Games\LANoire olarak dene, update'i önce crack'i sonra kır.. çalışması gerekir.(bu sırayı takip et)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cskeagle -- 12 Kasım 2011; 0:17:23 >

• hayır hocam gerek yok degıstırmeyın..update dosyasını oyunun kurulu oldugu dızıne kopyalayıp çalıstırın..

ps3 de de oynama fırsatım oldu oyunu.orda daha canlı oynayıs daha gercekcı gelmıştı.burdada herşey sonda ama cık yani
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ekran kartı ne dostum işlemci ram falan bildirirsen sevinirim
    oyunun 30fpsye çekildiğini duşmuştum.. karakter animasyonları gerçekten harika la noire'de ama ortam ve çevre mafia2 ve gta4ten çok geride haklısın ama zaten la noire'i bunlarla karşılaştırmamak lazım oyunda daha çok bir adventure havası var bana daha çok fahrenheit (indigo prophecy) ve heavy rain'i hatırlattı..

bende oynadktan sonra mafia ve gta ya benzemediğini farketmiştim zaten. ekran kartım hd6870 işlemcim phenom x4 965 3.4ghz ram ddr3 1333mhz 4gb..

• Ne olduğunu anlayamadan oyun açıldı.
    Yardım eden arkadaşlarıma teşekkürler.
  • Oyun çok iyi ya. o mimikler o yüz ifadeleri efsane. İşi riske atmadan direk gerçek aktör bile kullanmışlar. Örnek;

Kapıdan içeri bi girdi ulan tanıyorum ben bunu oldum bi an, sonra kafama denk etti bu bizim heroes den Matt Parkman :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xaioyu -- 12 Kasım 2011; 1:15:38 >
  • oyunun kurulumunda sıkıntı yaşayan arkadaşlar kurulumla ilgili tarif edilenleri "harfiyen" yerine getirirseniz aslında hiçbi numara yok gayet basit (oyunun kurulacağı dosya adı arada boşluk olmadan bitişik olucak vs.) ayrıca net bağlantısınıda kesiyoruz oyuna girerken.
    optimizasyona gelince herkes bişey söylüyo ama çok eski hatta düşük denilebilicek bi sisteme sahip olmama rağmen orta ayarlarda gayet akıcı oynayabiliyorum, bana kalırsa faturayı direkt oyuna çıkarmadan önce kendi optimizasyonumuza baksak daha akıllıca davranmış oluruz gibime gelio; driverler güncel diil, gerekli programlar eksik, hard diskin içi zilyon tane virüs kaynıyosa sistemin kralınada sahip olsanız oyunu açtığınızda sisteminiz ağlayacaktır.
    son söz olarak da oyunu beğendiğimi söyliyebilirim, hatta şu ana dek çıkan oyunlar içersinde özellikle özgün tarzı yapısıyla yılın en iyilerinden biri olacağını düşünüyorum..
    herkese iyi eğlenceler..

• quote:

Orijinalden alıntı: Xaioyu

Oyun çok iyi ya. o mimikler o yüz ifadeleri efsane. İşi riske atmadan direk gerçek aktör bile kullanmışlar. Örnek;

Kapıdan içeri bi girdi ulan tanıyorum ben bunu oldum bi an, sonra kafama denk etti bu bizim heroes den Matt Parkman :D

oyundaki tüm karakterler gerçekte aktör ve aktris diye biliyorum ben ztn. bu adam sdc sana tanıdık gelmiş.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.