Şimdi Ara

L.A. Noire (2011) [ANA KONU] (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.084
Cevap
8
Favori
99.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • REPACK çıkmadı çok kararsızım yahu 14 gb az değil oyun nasıl yani aksiyon falan yok değilmi hiç tıklamalı advanture mu tamamen heavy rain havası varmı ?
  • Merak edenler için Full Cast

http://www.imdb.com/title/tt1764429/fullcredits
  • Bir tuaflık var oyunda, şehir sanki bomboş geliyor gözüme, ısınamadım oyuna... Ama BF3'ünde etkisi var maalesef... O kadar aksiyondan sonra el feneri ile kanıt ararsam tabi sıkılırım

Gel görki yakında da Arkham city çıkıyor, maalesef biraz bekleyecek oyun....
  • quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

REPACK çıkmadı çok kararsızım yahu 14 gb az değil oyun nasıl yani aksiyon falan yok değilmi hiç tıklamalı advanture mu tamamen heavy rain havası varmı ?

Aksiyonu bol bir oyun değil ancak, kaçan suçluları kovalama/yakalama sırasında silahlı çatışmalar olabiliyor. Genel olarak Discovery Channel'daki The FBI Files tarzında geçiyor oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Shogun -- 12 Kasım 2011; 11:00:39 >
  • Steam'da bize kapatmışlardı oyunu açmışlar sabah kilidi indirimde kaparım.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stabwound -- 12 Kasım 2011; 12:21:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgo_cr7

quote:

Orijinalden alıntı: asdass

ya bu oyun %100 cpu kullanıyor buna bağlı olarakda takılıyor..Yokmudur bunu fixlemenin yolu..

işlemci neydi ?

amd phenom x2 545 , 6 gb ddr3 ram , hd 4770..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saşha

Merak edenler için Full Cast

http://www.imdb.com/title/tt1764429/fullcredits

bukadarını da tahmin etmiyordum şu listeye bakar mısınız =)
  • arkadaşlar şu oyunu gta iv ile mafia2 ile karşılaştırmayın. onlar aksiyon oyunu la noire ise daha çok macera/bulmaca oyunu. iyiki böyle bir oyun yapmışlar o sorgulamalar, ara videolar falan çok hoşuma gitti. kendinizi öyle kasmanızda gerekmiyor rahat rahat arkanıza yasalanarak (hatta gamepad ile koltuktan, ki gamepad ile oynamanızı tavsiye ederim) keyifle oynanacak bir oyun olmuş
  • OYUN ŞUAN KURULUYOR.çift çekirdek işlemciyle ne kadar olacak bakalım.
  • Arkadaşlar Skid.row sürümünü deneyen oldumu olduysa performansta bir artış var mı söyleyebilirlermi theta sürümünü kullanıyorum ve oyun kesik kesik oynanıyor ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: stabwound

oyundaki tüm karakterler gerçekte aktör ve aktris diye biliyorum ben ztn. bu adam sdc sana tanıdık gelmiş.

Evet bir bu birde Fringe'deki Walter.
  • oyun kasa kasa ilerliyor textureler geç geliyor hiçbir şekilde oynanmıyor oyun.Kamera yı çevirene kadar canım çıktI.Yazıklar olsun.Gta 4 de böyle olmuştu 6 ayda düzene girmişti buda öyle olacaksa...
  • beyler birşey buldum ayarlarda en altta commandlineler varya.Kasma sorunu belki ordan çözülür işte commandline listesi:http://support.rockstargames.com/entries/20605987-full-list-of-pc-command-line-parameters-for-l-a-noire
  • quote:

Orijinalden alıntı: sıkıldım99

oyun kasa kasa ilerliyor textureler geç geliyor hiçbir şekilde oynanmıyor oyun.Kamera yı çevirene kadar canım çıktI.Yazıklar olsun.Gta 4 de böyle olmuştu 6 ayda düzene girmişti buda öyle olacaksa...

Aynen öyle hocam kesik kesik oyun ve anlamadığım taraf oyunun grafikleri süper olsa tamam amenna ama en düşük ayarlarda resmen çamur 10 m ötedeki evler görünmüyo fps 5 ile 10 arası
  • quote:

beyler birşey buldum ayarlarda en altta commandlineler varya.Kasma sorunu belki ordan çözülür işte commandline listesi:http://support.rockstargames.com/entries/20605987-full-list-of-pc-command-line-parameters-for-l-a-noire

Hocam tam anlayamadım onları faydası olursa açıklarmısın ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: assassin creed

quote:

beyler birşey buldum ayarlarda en altta commandlineler varya.Kasma sorunu belki ordan çözülür işte commandline listesi:http://support.rockstargames.com/entries/20605987-full-list-of-pc-command-line-parameters-for-l-a-noire

Hocam tam anlayamadım onları faydası olursa açıklarmısın ...

bir işe yaramayan commandline ler.Oyuna girmeden bişeyler ayarlamak için.Ben sildim oyunu adam gibi bir patch falan çıkınca oynayacağım.

• imdb'deki oyuncu listesine baktımda başrol karakterlerinin çoğu csi dizisinde oynamış. kimiside daha önce oyunlarda seslendirme yapmış mesela prototype vs.. ve dexter fringe heroes daha saymadığım bisürü ünlü dizinin oyuncuları bu ekiptekiler. süper gerçekten
  • Essahmı L.A
  • quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

REPACK çıkmadı çok kararsızım yahu 14 gb az değil oyun nasıl yani aksiyon falan yok değilmi hiç tıklamalı advanture mu tamamen heavy rain havası varmı ?

oyna indir oyna
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.