oyunu kasıo kastırıo die eleştiren arkadaşlar: sistemim => core2 1.86Ghz.işlemci, GeForce 8600GT 2GB ekran kartı ve 2GB ram gibi oldukça demode bi sistemle nerdeyse orta ayarlarda gayet akıcı oynayabiliyorum..sıkıntı sanırım şu; oyunun kurulumunu patch vs. tam olarak yapamadığınızda yani launcher dan oyuna girdiğinizde diyelim aynen dediğiniz gibi aşırı bi yavaşlık takılma sözonusu oluo en azından ana menüye kadar bu şekilde gelebildim ve bu yüzden bende de kasıo die silicektim az daha oyunu ama sora kurulumu tam olarak yaptıktan sora yukarda da dediğim gibi gördüm ki oyun gayet akıcı oynanabilio..bence sıkıntı ya kurulum yarım yamalak yapılıo yapılamıo yada bilgisayarlar virüs vs.kaynıo..
Oyun müthiş ya tam istediğim oyun tipi... Arkanıza yaslanıp bi yandan kahvenizi içerken keyifle oynuyacağınız bir oyun olmuş Bu arada suçluları yüz ifadelerine bakarak bulmak bir devrim olsa gerek... Olay yerine giderken telsizle size bildirilen yol üstündeki başka bir olaya müdahale etmek atmosferi katlıyor... Sözün kısası LA NOIRE benzeri olmayan müthiş bir oyun oynayın oynatın Umarım seri olarak devam eder oyun.
Bu arada kasılma sorunu sadece oyunla ilgili olmasa gerek, sistem ve sürücülere göre değişiyor mesela ben de hiç sorun yok gayet akıcı oyun...
Oyunu kuranlar bana nasıl kurduklarını pmden anlatabilirmi ?
bu sistem de kasması normalmidir sizce arkadaşlar ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerissa -- 12 Kasım 2011; 22:01:21 >
Arkadaşlar Oyunda "KASMA" Sorunu Yaşayanlar Bunu Denesin:
"Rockstar Games/L.A. Noire" klasöründeki LANLauncher.exe'yi çalıştırın ve Options kısmına gelip command line kısmına aşağıda verdiğim kodu yapıştırıp OK'a basın ve Oyuna Girin...
-npd -str -nonv
Deneyenler kendi deneyimlerini paylaşsınlar lütfen.
quote:
Orijinalden alıntı: Nerissa
bu sistem de kasmayı normalmidir sizce arkadaşlar ?
evet
Herkese merhaba, oyun ilgili bir sorum olacaktı. Oyunun başlangıcında daha menü gelmeden "Checking for downloadable contents" kısmında neredeyse 10 dk bekletiyor. İnterneti kapatmayı da denedim, ancak hâlâ bekliyorum. Bunun bir çözümü var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: X-FI
quote:
Orijinalden alıntı: Nerissa
bu sistem de kasmayı normalmidir sizce arkadaşlar ?
evet
cevabın için çok teşekkürler ust,a o zaman pc'yi yenilemem şart dimi ?
quote:
Orijinalden alıntı: Doqann
"Rockstar Games/L.A. Noire" klasöründeki LANLauncher.exe'yi çalıştırın ve Options kısmına gelip command line kısmına aşağıda verdiğim kodu yapıştırıp OK'a basın ve Oyuna Girin...
-npd -str -nonv
Allah senden razı olsun izninle diğer arkadaşların da faydalanması için konu açıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Manchester City
quote:
Orijinalden alıntı: Doqann
-npd -str -nonv
Allah senden razı olsun izninle diğer arkadaşların da faydalanması için konu açıyorum.
tabi ki açabilirsin... sorunun çözüldüyse ne mutlu bana :) iyi oyunlar...
Doqann eyvallah çok sağol kardeşim vallaha donma gitti :D Ama sadece mouse oluyo ekranda sendede sizlerdede böyle oldumu, olmadıysa da hor görmek lazım buna şükür :)
quote:
Orijinalden alıntı: baharat
Herkese merhaba, oyun ilgili bir sorum olacaktı. Oyunun başlangıcında daha menü gelmeden "Checking for downloadable contents" kısmında neredeyse 10 dk bekletiyor. İnterneti kapatmayı da denedim, ancak hâlâ bekliyorum. Bunun bir çözümü var mı?
Yardım edebilecek var mı?
Şehirde bir yerden bir yere giderken gelen ihbarlara gittiğimizde suçluları öldürmeden yakalama şansı var mı? Şimdiye kadar hep öldürdümde acaba başka yolu var mı merak ettim.
Arkadaşlar bi yardım lütfen patch'i yapamıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: .AnasoN.
Oyun durup dururken çalışmamaya başladığı için komple kaldırıp baştan yükledim. Şimdi de patch'i çalıştırdığımda hiç birşey olmuyo, yükleme başlamıyor. Görev yöneticisinde %50 işlemci kullanıyor ama birşey yaptığı yok. Oyunu ilk yüklediğimde sorunsuz kurulmuştu.
2-3 kere baştan kurulum yaptım yine aynı Klasör isimlerini değiştirip yükledim yine aynı (LANoire vs..) yokmu bir çözümü