Şimdi Ara

L.A. Noire (2011) [ANA KONU] (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.084
Cevap
8
Favori
99.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Yıldırım35½

Şehirde bir yerden bir yere giderken gelen ihbarlara gittiğimizde suçluları öldürmeden yakalama şansı var mı? Şimdiye kadar hep öldürdümde acaba başka yolu var mı merak ettim.

ayaklarına falan sık olur bişeyler belkim bende ilk katliamı yaptım canlı ele geçirmek akla gelmiyo gerçi :):)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nerissa

quote:

Orijinalden alıntı: Yıldırım35½

Şehirde bir yerden bir yere giderken gelen ihbarlara gittiğimizde suçluları öldürmeden yakalama şansı var mı? Şimdiye kadar hep öldürdümde acaba başka yolu var mı merak ettim.

ayaklarına falan sık olur bişeyler belkim bende ilk katliamı yaptım canlı ele geçirmek akla gelmiyo gerçi :):)

Denedim onlarıda ama olmadı bir kere ayağına bir kere eline sıktım yine öldü.

• quote:

Doqann eyvallah çok sağol kardeşim vallaha donma gitti :D Ama sadece mouse oluyo ekranda sendede sizlerdede böyle oldumu, olmadıysa da hor görmek lazım buna şükür :)

o durum herkeste mevcut windows fare ibresini çekmek istiyorsan ki bence hic oynamayın cunku ben yapınca kasmalar tekrardan baslıyor. eger ki cekmek istiyorsanız "-str" bu satırı silin ve oyuna girin. iyi oyunlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doqann

quote:

Doqann eyvallah çok sağol kardeşim vallaha donma gitti :D Ama sadece mouse oluyo ekranda sendede sizlerdede böyle oldumu, olmadıysa da hor görmek lazım buna şükür :)

o durum herkeste mevcut windows fare ibresini çekmek istiyorsan ki bence hic oynamayın cunku ben yapınca kasmalar tekrardan baslıyor. eger ki cekmek istiyorsanız "-str" bu satırı silin ve oyuna girin. iyi oyunlar...

hmm anladım kardeşim tekrardan çok sağol, abim eve geldiğinde oyunu donmadan oynadığımı görünceki suratını çok merak ediyom ya :D taksimde ibine şuan :D:D
  • Sanırım Rilodıd,Rasor ve Mkidrow çıkmayacak kaldık mı tetaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: John___Doe

Sanırım Rilodıd,Rasor ve Mkidrow çıkmayacak kaldık mı tetaya

onlarınkiyle oyunda herhangi bi düzelme olur mu dersin kardeşim crackten dolayı olabilirmi bu theta'daki kasma
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: John___Doe

Sanırım Rilodıd,Rasor ve Mkidrow çıkmayacak kaldık mı tetaya

onlarınkiyle oyunda herhangi bi düzelme olur mu dersin kardeşim crackten dolayı olabilirmi bu theta'daki kasma

Kasma sebeplerinden biride kürek olabilir.Ama yukarıda belirttiğim grupların çıkaracağı kürekte kusursuz olacak diye bir kaide yok.Oyun çıkalı resmi olarak 2 gün oldu.Teta versiyonuda güvenebileceğimiz morrent sitelerinde olduğuna göre tetayı indireceğiz gibi duruyor.Yarında bir hareketlilik olmazsa tetayı çekerim artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Doqann

Arkadaşlar Oyunda "KASMA" Sorunu Yaşayanlar Bunu Denesin:

"Rockstar Games/L.A. Noire" klasöründeki LANLauncher.exe'yi çalıştırın ve Options kısmına gelip command line kısmına aşağıda verdiğim kodu yapıştırıp OK'a basın ve Oyuna Girin...

-npd -str -nonv

Deneyenler kendi deneyimlerini paylaşsınlar lütfen.

işe yarıyor
    harika paylaşım teşekkürler
    bende oyun kaymak gibi akmaya başladı ama araştırdım her bilgisayarda olmuyormuş.
  • Preparing patcher...
    Patching LANLauncher.exe
    Patching LANoire.exe
    Patching LANoire.exe
    Error Patching: Error binary patching file

patch atarken bole oluyo neden beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: adogenc

Preparing patcher...
    Patching LANLauncher.exe
    Patching LANoire.exe
    Patching LANoire.exe

patchi oyunun kurulu oldugu yerde calistirdiniz umarim
  • evet tabıkıde ya ama sorun ne anlamadım acaba aynı ısımlı dosya olduğundan mı ole oluyo onunda ısmını deıstırınce patch calışmıyo offf
  • quote:

Orijinalden alıntı: lyldz

quote:

Preparing patcher...
    Patching LANLauncher.exe
    Patching LANoire.exe
    Patching LANoire.exe

http://c1111.hizliresim.com/r/f/hn6h.png

• Beyler oyun nasıl şehirde özgürce gezmek var mı?Yoksa mafia 2 gibi mi?Tamam çok aksiyon onu anladım
  • daha önce -npd'yi denemiştim ama işe yaramamıştı Rus forumunda görüp -str'yi de ekledim kasma durdu. Buraya yazayım demiştim ama ne güzel ki paylaşılmış.

İmleç sorununu gidermek için de Nomousy diye program tavsiye edilmiş. :)

http://www.apps4apps.filetap.com/nomousy.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: mithrandil245

Beyler oyun nasıl şehirde özgürce gezmek var mı?Yoksa mafia 2 gibi mi?Tamam çok aksiyon onu anladım

İstediğin gibi gezebilirsin,yalnız polis olduğundan silah satın alma,silahını çıkarıp ona buna ateş etme,kavga etme gibi bi durumun yok.Sadece arabayla istediğin yerlere gidebilirsin o kadar,gta özgürlüğü yok yani,oyunun mantığına göre de olmaması lazım zaten.Birde eğer polis arabası ya da dedektif arabası kullanmazsan street crimes adındaki küçük görevleri yapamazsın,çünkü bu araçlardaki telsizlerle haber veriliyor bu görevler.
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Bu arada oyun yeterince uzun arkadaşlar,1-2 hafta boyunca sindire sindire oynayın.Game time:20 saat olmuş,daha %55 deyim.

Bu oyundaki yüz mimikleri,konuşmalar vs den sonra diğer oyunların hepsi yavan gelecek ona yanıyorum.Oyundaki bütün karakterler resmen yaşıyor,keşke her oyunda şu sistemi uygulasalar ama anlaşılan çok zahmetli bir iş.

Birde bazen truth ile doubt kısmında ayar oluyorum,normalde adam yalan söylediğinde mutlaka mimikleriyle belli ediyor,gözünü kaçırıyor,sırıtıyor doubt u hemen seçiyorsun,elinde delil varsa lie ı seçiyorsun ama bazıları resmen ''poker face'' ne laflarından seçebiliyorsun,ne de mimiklerinden.Bende mecburen truth diyorum,bi bakıyorsun adam yalan söylüyormuş.Doubt olacakmış :D Sinir oluyorum resmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HunterDare -- 13 Kasım 2011; 4:48:58 >

• yıl olmuş 2011..hala 30FPS limitli oyun yapıyorlar
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lyldz

quote:

Preparing patcher...
    Patching LANLauncher.exe
    Patching LANoire.exe
    Patching LANoire.exe

http://c1111.hizliresim.com/r/f/hn6h.png

Ben de aynı hatayı alıyorum.Bir çözümü var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: alaria

Sonunda indirdim ve en çok beklediğim oyunua kavuştum :) Oyun tek kelimeyle mükemmel kendimi oyundan ziyade film izliyor hissediyorum. Yüz mimikleri ve seslendirmeler çok profesyonel olmuş... Bu arada bende bahsedilen takılma gibi sorunlar olmadı şu ana kadar gayet akıcı oyun...

Bu arada oyunu çalıştırmada sorun yaşayan arkadaşlar oyunu kaldırıp aşağıdaki videoda ki gibi kurun... Sorunsuz açılacaktır

http://youtu.be/IyfRaC6ym5g

Kurulumda sorun yaşayan arkadaşlar için iyi bir paylaşım teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tupac Şakur

daha önce -npd'yi denemiştim ama işe yaramamıştı Rus forumunda görüp -str'yi de ekledim kasma durdu. Buraya yazayım demiştim ama ne güzel ki paylaşılmış.

İmleç sorununu gidermek için de Nomousy diye program tavsiye edilmiş. :)

http://www.apps4apps.filetap.com/nomousy.html

bu program nasıl çalışıyor..tıklıyorum fakat açılan hiç bir pencere yok pasif halde..İmleç sorunun başka çözümü yokmudur..

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.