Şimdi Ara

L.A. Noire (2011) [ANA KONU] (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.084
Cevap
8
Favori
99.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • allam yaaa sacma sapan bir hata veriyor sitee resim niye eklemeiyorum aynen su yazıyor bende
    Bu özellik ya kapalı ya da erişim izniniz yok.Eğer üye olarak girmediyseniz lütfen foruma üye olup tekrar deneyiniz.Üye olmak için tıklayınız

64 bit kullanıyorum ve sorunsuz hocam benim.oyun kurulurken gereklı bı kac ıvırı zıvırı es gecdıysenız tekrar yukleyın.
  • herseyi tam yükledim netbook a kurdum hatta oyun açıldı
  • microsoft güncellemeleri eksikti şimdi onları yüklüyorum bakalım sonuç ne olacak

olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Night Eagle -- 13 Kasım 2011; 22:22:32 >
  • ŞU PATCH ATMANIN YOLUNU BULUN BEYLER HEP AYNI HATA YA

Preparing patcher...
    Patching LANLauncher.exe
    Patching LANoire.exe
    Patching LANoire.exe
    Error Patching: Error binary patching file
  • Yukarıları okumadım bilmiyorum yazıldı mı diye.

Oyunu kurulu olduğu yer Rockstar Games değil RockstarGames olacak.Eğer kurduğunuz bilgisayarda GTA 4 falan varsa bi kontrol edin Rockstar Games diye klasorun içine kurmuş olabilir.Daha sonra oyuna kürek yapmadan önce patch dosyasını oyunun kurulu olduğu yere atın çalıştırın.Sonra kürekte ne varsa dll. cart curt hepsini sallayın oyunun kurulu olduğu yere.Oyunada luncher'dan girmeyin L.Anoire.exe miss hatası verir.
  • Oyunun açılmama sorununun Nvidia optimus teknolojisinden kaynaklanma ihtimali %80 diğer ihtimaller ya 64 bit yüzünden ya da yüklemediğim eksik bir microsoft güncellemesi var.Oyunu açamayan arkadaşlar sistemini yazarsa sevinirim ben Asus K53SV-SX144D kullanıyorum optimus teknolojisi yüzünden açılmadığını düşünüyorum.

Not: Oyunu başka bir pc de düzgün bir şekilde yükledim oynadım.Yüklemede sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Night Eagle -- 13 Kasım 2011; 23:24:04 >
  • Dell N5110 B63F45
    Intel i7 2630QM 2.0 Ghz
    Nvidia GT525M
    4GB Ram
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdass

quote:

Orijinalden alıntı: Tupac Şakur

daha önce -npd'yi denemiştim ama işe yaramamıştı Rus forumunda görüp -str'yi de ekledim kasma durdu. Buraya yazayım demiştim ama ne güzel ki paylaşılmış.

İmleç sorununu gidermek için de Nomousy diye program tavsiye edilmiş. :)

http://www.apps4apps.filetap.com/nomousy.html

bu program nasıl çalışıyor..tıklıyorum fakat açılan hiç bir pencere yok pasif halde..İmleç sorunun başka çözümü yokmudur..

http://www.youtube.com/watch?v=LQG2lY5G9lw

Hocam yukarıda anlatıldığı şekilde kullanabilirsin.

Oyunu XP 32bit'e kurmayı da denedim ama appcrash hatası verdi ne yazık ki. Ağır da olsa diğer şekilde Win7'de oynamaya devam edeceğim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: S@ldırg@n

Dell N5110 B63F45
    Intel i7 2630QM 2.0 Ghz
    Nvidia GT525M
    4GB Ram

Hocam sorunu buldum bizim makinalarda oyun açılmıyor çünkü nvidia optimus teknolojisi var bizde oyun optimus desteklemiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Night Eagle -- 14 Kasım 2011; 0:02:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stabwound

quote:

Orijinalden alıntı: *Furious*

Sistem gereksinimlerinde GTX 580 yazıyordu da inanmamıştım. Kasma yaşayan arkadaşlar sistemlerini de yazarlarsa.

oyunun sunduğu çevre yoğunluğu ve grafiklere felan bakılırsa istediği sistem aşırı uçuk. grafik olarak mafia II'nin altında. tek artı yönü yüz ifadeleri =)

eksileri

- araba sürüşü çok basit

- arabanın aldığı hasar gerçekçi değil sanki tank kullanıyoruz

- grafikler yetersiz ( sistem gereksinimlerinde gtx580 istiyor diye yazıyorum bunu) onun dışında anti aliasing çok problemli açıp kapatmanız bir şey değiştirmiyor özellikle uzak mesafeler resmen tırtık tırtık. ara ara ufak takılmalar oluyor ama oynanabilirliği engellemiyor. gölgelerde sorunlar var.

- oyunun başlarındayım fakat otobüs vs.. saymazsak sadece 3 farklı tip araba görebildim. tüm arabalar aynı sadece farklı renklerde

- arabayla yaptığım vahşeti insanlar resmen sallamıyor ölenler öyle yerde yatıyor kimsenin bi tepkisi yok sadece bağırıp kaçışıyolar 3-4 saniye sonra hayat normale dönüyor.

- oyun genel olarak biraz yavaş

- daha bir kaç eksi yanı var ama unuttum işlerim var diye çıktım oyundan

artı yönleri

- yüz mimik animasyonları

- 1940-50'lerde geçmesi

- açık dünya dedektiflik oyunu olması bu bir ilk sanırım.

puan vermek gerekirse

70/100

tabi sadece teknik detaylara göre yorum yapıyorum senaryosu nasıldır bilmiyorum

Noktasından, virgülüne kadar katılıyorum. Hislerime tercüman olmuşsun. Bende hayal kırıklığı yarattı.

• Merak ettiğim birşey var. Bazen ayrıntıları veya ufak detayları kaçırıyorum. Mesela benim sorgulama vaktim geliyor ama dediklerini tam anlayamıyorum. Dediği şeyleri tekrar okuyabilme imkanım var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sistemin Kurbanlarıyız

Merak ettiğim birşey var. Bazen ayrıntıları veya ufak detayları kaçırıyorum. Mesela benim sorgulama vaktim geliyor ama dediklerini tam anlayamıyorum. Dediği şeyleri tekrar okuyabilme imkanım var mı?

ESC > Log

Oyun güzel sabahtan beri oynuyorum.
  • şu oyunu adam akıllı grafiği takılmadan oynayabilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Regionella -- 14 Kasım 2011; 2:02:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Regionella

şu oyunu adam akıllı grafiği takılmadan oynayabilen var mı?

ben hic takilmadan oynuyirum boyle aham sahamda bi sistem degil yani
  • yazma geregi duydum yukarda bir arakadas eksilerini yazarjen 3 farkli araba gordugunu yazmis

95 farkli araba modellemesi var ve bunlarin 15 i gizli.yani biseyler yaptikca aciliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lyldz

quote:

ekran;ati mobility hd5650 1gb
    ram:6gb
    win7 64 bit

bunlar yeterli mi ki takılmamak için
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lyldz

quote:

ekran;ati mobility hd5650 1gb
    ram:6gb
    win7 64 bit

bunlar yeterli mi ki takılmamak için

mobility olunca isler degusir hocam hangi cozunurluk ve ayarda oynayacginiz onemli

edit:farkettimde cok acimasiz olmus yazdigim.hocam sen bu laptop ile takilmadan oynarsin.ati oluncada nvidiadaki sorunlarda olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lyldz -- 14 Kasım 2011; 2:34:56 >

• steamden satin aldim ve bolge olarak henuz aktif olmadiginda VPN ile aktif hale getirdim ve indiriyorum. bir kac kisiden duydugum kadariyla grafik optimizasyon sorunlari malum versiyonlarla alakali gibi. orijinal edinenlerde herhangi sorun yasayan duymadim henuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

quote:

Orijinalden alıntı: astraldoors

quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

quote:

Orijinalden alıntı: astraldoors

yıl olmuş 2011..hala 30FPS limitli oyun yapıyorlar

olsun ne var bunda ? 30 FPS gayette akıcı. konsol oyunlarının çoğu 30FPS kilit sabit.

dostum bunu bari sen söyleme..konsolla bir mi pc? bir pc oyuncusunun 60fps'de oynamak istemesi en doğal hakkıdır 59 dolar verdiği bir oyunu..şimdi kimse de demesin yine 30 ile 60 arasında fark yok diye,zira yıllarca tartıştık bunu burada..aradaki akıcılığı görmemek için ciddi göz rahatsızlığının olması lazım kişinin..

kardeş oda doğru ama bak ben zaten konsoları destekleme amaçlı yazmadım tamam konsollara özel güzel oyunlar var oynyuruz orası ayrı ama 30 FPS de güzel akıcıdır yani hakkını ver ha 60 fps oynamak bir PC cinin isteyeceği şeydir doğrudurda ama bu oyunun 60 fps ihtiyacı varmı ? god of war 3 60 fps ye ihtiyacı varmı ? YOK

edit: GOW 3 30 FPS oynatıyor PS3 , bitirdim oyunu ve takılma hissi yaşamadım hiçbir yerinde.

@.AnasoN.: dostum FRAPS işiliyormuş bunda evet ama ben onu sevmiyorum bu arada yazdığın kod oyunda grafiksel açıdan birşeyi etkiliyormu ?

bide L.A. Noire da 4X MSAA açtım nvidia inspector den AA Flag kullandım guru3ddeki AA daha iyi hale geldi tırtılar falan ama kasma hissettim (gerç iOC lu oynasam hissetmeyecem ama gerek yok bu oyunda) o yüzden oyunun FXAA sını kullanıyorum ama tatmin etmiyor FXAA bu oyunda güzel olmamaış.

usta iyi diyorsun doğru diyorsunda GoW 3 60 fps de çalışıyor ara ara 45 lere düşüyor ama nadiren

• quote:

Orijinalden alıntı: casualities

steamden satin aldim ve bolge olarak henuz aktif olmadiginda VPN ile aktif hale getirdim ve indiriyorum. bir kac kisiden duydugum kadariyla grafik optimizasyon sorunlari malum versiyonlarla alakali gibi. orijinal edinenlerde herhangi sorun yasayan duymadim henuz.

Türkiye'de orjinal edinen yok ondan duymamışsındır. Yabancı forumlarda herkes sorun yaşıyor. Ama merak etme patchler ile düzelir ileride. Şimdi oynanmayacak derecede sorun yok zaten. Birde Steam'da store sayfasına giriliyor aktif olmadımı ya bizim bölgede? Alınıpta oynanmıyorsa VPNle aktivasyon gerekiyorsa saçma olmuş biraz.

Üstte alıntıdan gördüm birisi 59 dolar demiş oyunun fiyatı için hayır 49 dolardır fiyatı. Bence de 30 FPS limiti saçma bir kere PC'de oyun oynayan birisi hemen 30 FPS limitini yadırgayabilir. Tabi 30 FPS akıcı ancak 30 üstü FPSden dönünce insan yadırgıyor burası bir gerçek. Haliyle saçma limit olması. Birde GoW 3'ün L.A. Noire'den daha çok ihtiyacı var 60 FPSye saf aksiyon oyunu. Noire yine action adventure.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archVillain -- 14 Kasım 2011; 3:44:43 >

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.