Şimdi Ara

L.A. Noire (2011) [ANA KONU] (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.084
Cevap
8
Favori
99.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu az önce sorunsuz kurdum.Herşey full de 1920X1080X60 hepsi quality.Ne antialising 3, anisotropic 4,ambient on vs. Oyuna başladım feci kasıyor.Hemen -npd -str -nonv işlemini denedim.Şuan en ufak bir kasma dahi yok.Sorunsuz gayet akıcı oynuyorum.30 fps olayına da takılmaya gerek yok diye düşünüyorum.
    İşlemcim Phenom II 955, ekran kartım Gtx 275.Ekran kartını da kasan bir oyun değil gibime geliyor.Velhasıl kelam araba kullanması biraz komik geldi bana.Grafiklerde biraz sakil kalmış.Çok daha iyi olabilirdi.Fakat konu olarak gerçekten ilgi çekici.Fakat kim ne derse desin türkçe yama gerçekten olmazsa olmaz.Bu atmosferin içine girmek amacında olan bir oyunsever ya oyunun desteklediği dillerden birini ana dili gibi bilecek yada türkçe yamayı bekleyecek.Ben bu oyun için türkçe yama beklemeye razıyım.Yeterki bir kıpırtı bir tıkırtı olsun

• battlefield 3ü son grafik,gta ıv son grafikte oyna.. gel bu oyunda lowda bile kassın.ne denediysem olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: myres

battlefield 3ü son grafik,gta ıv son grafikte oyna.. gel bu oyunda lowda bile kassın.ne denediysem olmuyor.

LAAHINI SEVEN ŞU PATCH ATMA SORUNUNA BI ÇARE BULSUN
  • yontemde yada sisteminizde bi yanlislik var.bugun ne yaotiysam arkadasiminda sistemine kurduramadim iyi mi
  • Ya bu shortcut'a - npd - str -nonv ekleme nasil oluyor? Nette aradim taradim deniyorum. Target is not valid diyor.

"C:\Program Files (x86)\Rockstar Games\L.A. Noire\LANoire.exe"

Buna -npd - str - nonv'yi nasil ekleyecegim? Biri bana dogru seklini yazabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: John___Doe

Oyunu az önce sorunsuz kurdum.Herşey full de 1920X1080X60 hepsi quality.Ne antialising 3, anisotropic 4,ambient on vs. Oyuna başladım feci kasıyor.Hemen -npd -str -nonv işlemini denedim.Şuan en ufak bir kasma dahi yok.Sorunsuz gayet akıcı oynuyorum.30 fps olayına da takılmaya gerek yok diye düşünüyorum.
    İşlemcim Phenom II 955, ekran kartım Gtx 275.Ekran kartını da kasan bir oyun değil gibime geliyor.Velhasıl kelam araba kullanması biraz komik geldi bana.Grafiklerde biraz sakil kalmış.Çok daha iyi olabilirdi.Fakat konu olarak gerçekten ilgi çekici.Fakat kim ne derse desin türkçe yama gerçekten olmazsa olmaz.Bu atmosferin içine girmek amacında olan bir oyunsever ya oyunun desteklediği dillerden birini ana dili gibi bilecek yada türkçe yamayı bekleyecek.Ben bu oyun için türkçe yama beklemeye razıyım.Yeterki bir kıpırtı bir tıkırtı olsun

sistemim senden çok daha iyi.Ama hala olmuyor bende aynen kasmaya devam.CPu kullanımı %100 oluyor oyun açıkken.Sistemim profilde yazıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sistemin Kurbanlarıyız

quote:

Orijinalden alıntı: stabwound

quote:

Orijinalden alıntı: *Furious*

Sistem gereksinimlerinde GTX 580 yazıyordu da inanmamıştım. Kasma yaşayan arkadaşlar sistemlerini de yazarlarsa.

oyunun sunduğu çevre yoğunluğu ve grafiklere felan bakılırsa istediği sistem aşırı uçuk. grafik olarak mafia II'nin altında. tek artı yönü yüz ifadeleri =)

eksileri

- araba sürüşü çok basit

- arabanın aldığı hasar gerçekçi değil sanki tank kullanıyoruz

- grafikler yetersiz ( sistem gereksinimlerinde gtx580 istiyor diye yazıyorum bunu) onun dışında anti aliasing çok problemli açıp kapatmanız bir şey değiştirmiyor özellikle uzak mesafeler resmen tırtık tırtık. ara ara ufak takılmalar oluyor ama oynanabilirliği engellemiyor. gölgelerde sorunlar var.

- oyunun başlarındayım fakat otobüs vs.. saymazsak sadece 3 farklı tip araba görebildim. tüm arabalar aynı sadece farklı renklerde

- arabayla yaptığım vahşeti insanlar resmen sallamıyor ölenler öyle yerde yatıyor kimsenin bi tepkisi yok sadece bağırıp kaçışıyolar 3-4 saniye sonra hayat normale dönüyor.

- oyun genel olarak biraz yavaş

- daha bir kaç eksi yanı var ama unuttum işlerim var diye çıktım oyundan

artı yönleri

- yüz mimik animasyonları

- 1940-50'lerde geçmesi

- açık dünya dedektiflik oyunu olması bu bir ilk sanırım.

puan vermek gerekirse

70/100

tabi sadece teknik detaylara göre yorum yapıyorum senaryosu nasıldır bilmiyorum

Noktasından, virgülüne kadar katılıyorum. Hislerime tercüman olmuşsun. Bende hayal kırıklığı yarattı.

Aynen doğru söylemişsin... Çook ümidim vardı ama kurdum kenarda bekliyor... artık ümidim Arkham City.. O gelene kadar BF3 Multu akar

• quote:

Orijinalden alıntı: LivingDeads69

Ya bu shortcut'a - npd - str -nonv ekleme nasil oluyor? Nette aradim taradim deniyorum. Target is not valid diyor.

"C:\Program Files (x86)\Rockstar Games\L.A. Noire\LANoire.exe"

Buna -npd - str - nonv'yi nasil ekleyecegim? Biri bana dogru seklini yazabilir mi?

Oyunun kurulu olduğu bölümdeki LANLauncher exesini açmalısın.Exe açıldıktan sonra options'a tıklayıp en alttaki Command line bölümüne yazmalısın.
  • %50 ye merdiven dayadık 12 saat oynanış süresi doldu oha yuh be.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adogenc

quote:

battlefield 3ü son grafik,gta ıv son grafikte oyna.. gel bu oyunda lowda bile kassın.ne denediysem olmuyor.

L.A.Noire.Patch.Extracted

böyle birşey varmış bi dene istersen..
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

%50 ye merdiven dayadık 12 saat oynanış süresi doldu oha yuh be.

5 ay çıkmasını bekleyip de, daha 2-3 kez ölmeden 2 saatte biten oyunlardan iyidir hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: .AnasoN.

quote:

quote:

oyunun kurulu oldugu yere yapıştır patch i orda kurmaya başla kuruluyor
  • beyler oyunda homicide ı bitirdim diğer şeye geçtim unuttum şuan o kelimeyi aklıma gelmiyor.. pek bundan sonra traffic ve diğer bölüme geçebilecekmiyim yani yine promote edilecekmiyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: spongebob35

quote:

Orijinalden alıntı: .AnasoN.

quote:

quote:

oyunun kurulu oldugu yere yapıştır patch i orda kurmaya başla kuruluyor

dedıklerınızın hepsını yaptım ama hata verıyo aynı dosyadan 2 tane var dıyo anlamadım gitii yokmu skıdrow reloadod

• Selam. Cevap vermediniz ama shortcut'a -npd -nonv'yi ekledim. Oyuna girdim. Bir degisiklik goremedim. Hatta facial ve texture seceneklerini quality
    yaptigimda bile FPS farki goremedim. Oyun inanilmaz agir. Yine de oyunda 3 gorev bitirdim.

Su ayakkabi magazasinin onunde adam olmus. Ipuclarini topladim. Ornegin adamin bedenini ve kiyafetini inceledim. Daha sonra kagit cikti onu okudum.
    Sonra mermiyi ve en son tabancayi inceledim. Hatuna gittim. Oyun, delilin varsa lie'i sec dedi. Lie'i sectim fakat yanlismis kadin kovdu beni.
    Daha sonraki olayi anlamadim. Gorev arkadasi bana hadi gun store'a gidelim dedi. Arabaya bindik gidiyoruz bana oyun CASE FAILED dedi.OLAY YERINI TERK ETMISIM. Gun store'a ne zaman gidecegim ben o zaman?

Yeniden basladik goreve. Niye boyle oldu?

3 adet resim size. Bakmayin AA'nin kapali olduguna. Cozunurluk de cok onemli degil bence.

http://www.imagebam.com/image/45d2f0159462396

http://www.imagebam.com/image/5b45d0159462444

http://www.imagebam.com/image/2002eb159462492

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LivingDeads69 -- 15 Kasım 2011; 19:05:32 >

• komut satırıyla kasmalar gitti gibi. yani fps kontrol etmem ben oyunlarda kaç kareyle çalışıyor bilmiyorum da komut dosyasından önce oyun tekliyor gibiydi. 2 görevi yaptım gerçekten harikaydı. bir de siyah beyaz oynuyorum muazzam oluyor tam moda sokuyor. tutup vay mafia 2, vay gta4 diye gelmeyin buraya çarparım. onlardan çok farklı ve apayrı bir karakteri olan oyun bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildlove -- 15 Kasım 2011; 19:07:20 >
  • pack çıkınca haber verin beyler.oyuna başlayamıyoruz yoksa.
  • Türkçe yama içinde bir tıkırtı yok mu yahu
  • Su vize haftasi gecsinde hafta sonu oynayim bu oyunu uzun zamandir bekledigim bir oyundu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

beyler oyunda homicide ı bitirdim diğer şeye geçtim unuttum şuan o kelimeyi aklıma gelmiyor.. pek bundan sonra traffic ve diğer bölüme geçebilecekmiyim yani yine promote edilecekmiyim ?

beyler cevap lütfen.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.