Şimdi Ara

L.A. Noire (2011) [ANA KONU] (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.084
Cevap
8
Favori
99.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: X-FI

quote:

beyler oyunda homicide ı bitirdim diğer şeye geçtim unuttum şuan o kelimeyi aklıma gelmiyor.. pek bundan sonra traffic ve diğer bölüme geçebilecekmiyim yani yine promote edilecekmiyim ?

beyler cevap lütfen.

patrol traficc homicide vice arson desk seklinde gidiyor.en sondada sttreet of l.a mi ne vardi hocam
  • bilgi olmasi icin
    patrol deskde 4 gorev
    trafficc deskde 3 gorev
    homicide desk de 6 gorev
    vice deskde 4 gorev
    arson deskde 5 gorev
    the strees of la. de de bunun adi sanirim buydu 4 gorev var
  • kod yazıoruz arkadaşlar takılmalar bi nebze gitti ama windows mouse imleci kalıyor bunu nasıl halletcez acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joker1453 -- 17 Kasım 2011; 15:20:30 >
  • ARKADAŞLAR L.A NOİRE OYUNUNU KURUYORUM. MASAÜSTÜNDEKİ OYUNUN SİMGESİNE TIKLIYORUM OYUN AÇLIYOR ANCAK AVTİVASYON KODU İSTİYOR. BU SORUNU NASIL HALLEDECEM...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gogopeto58

ARKADAŞLAR L.A NOİRE OYUNUNU KURUYORUM. MASAÜSTÜNDEKİ OYUNUN SİMGESİNE TIKLIYORUM OYUN AÇLIYOR ANCAK AVTİVASYON KODU İSTİYOR. BU SORUNU NASIL HALLEDECEM...

internet baglantinizi engellemeliydiniz ya kapatarak ya firewalle.sanirim crack tekrar yapilmali

• quote:

Orijinalden alıntı: lyldz

bilgi olmasi icin
    patrol deskde 4 gorev
    trafficc deskde 3 gorev
    homicide desk de 6 gorev
    vice deskde 4 gorev
    arson deskde 5 gorev

hmm... ya ben patrol ve traffic i oynadığımı hatılamıyorum yoksa dikkatmi etmemişim ? heralde dikkat etmedim doğr ubaşalrda polistim.. 12 saat geçince ne olduğunu unutuyor insan başlarda. lol

vicedeyim şuan 2. görev bitti eh az kaldı %50 bi 12 saatci kdaha bilemedin 13 saat.

• quote:

quote:

bilgi olmasi icin
    patrol deskde 4 gorev
    trafficc deskde 3 gorev
    homicide desk de 6 gorev
    vice deskde 4 gorev
    arson deskde 5 gorev

hmm... ya ben patrol ve traffic i oynadığımı hatılamıyorum yoksa dikkatmi etmemişim ? heralde dikkat etmedim doğr ubaşalrda polistim.. 12 saat geçince ne olduğunu unutuyor insan başlarda. lol

vicedeyim şuan 2. görev bitti eh az kaldı %50 bi 12 saatci kdaha bilemedin 13 saat.

dikkat etmemisindir
    kaptirdiysan farketmek zor.sanirim iyi asiliyosun oyuna
    saati nerden biliyosun yawf saat mi tutuyon yoksa.bu arada bence en guzel yerlerindesin oyunun.

• tek kelimeyle muhtesem bir oyun LA Noire. bu kadar gec oynama sansi bulmakta bizim hatamiz sanirim. Mafia ile GTA ile vs karsilastiranlara ne denir bilemiyorum, ingilizcesi olmadigi icin anlamayan, oyunu kotuler olmus. oyunun esas odak noktasi olan ipuclari, sorgulama vs. yerine arac suruslerine takilip, seyin seyine sokmuslar. hintleri kapatip oynadiginizda cok daha zevkli bir hale geliyor; team bondi keske kapanmasaydi, umarim ek paketler, belki ikinci oyun vs. gelir umarim.

Nasil Heavy Rain oyun dunyasina bomba gibi dustuyse, cigir actiysa; LA Noire'da ayni sekilde tutulmali. Gamepadinizi alacaksiniz; mumkunse buyuk ekranda arkaniza yaslanarak oyunun tadini cikaracaksiniz.

Teknik Not : Steam'den satin aldim ve kurdum. Tek bir sorun bile cikmadan, tum grafik ayarlari maksimumda olmak uzere sorunsuz bicimde oynuyorum. FPS limitine bu kadar takilanlari da anlamis degilim. Konfigurasyon soranlar icin, Intel i7 860 OC 3,57 Ghz, 8 GB DDR3 Ram, nVidia GTS 250, Win7 Ultimate x64

Edit:Imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DF3D00E4D -- 16 Kasım 2011; 18:40:29 >

• quote:

quote:

quote:

bilgi olmasi icin
    patrol deskde 4 gorev
    trafficc deskde 3 gorev
    homicide desk de 6 gorev
    vice deskde 4 gorev
    arson deskde 5 gorev

dikkat etmemisindir
    kaptirdiysan farketmek zor.sanirim iyi asiliyosun oyuna
    saati nerden biliyosun yawf saat mi tutuyon yoksa.bu arada bence en guzel yerlerindesin oyunun.

MENU de statistics e gir herşey var

• eyvallah
  • her gelen mafia 2yle karşılaştırmayın oyunu deyip duruyor... anladık yeter ayrıca karşılaştıran falan da yok her gelen de fırça atmasın bir şey biliyormuş gibi
    ayrıca karşılaştırsak ne olur !(oyunu sanki siz yaptınız bu ne gerginlik) millet sapıtmış anasınısatiyim.
    oyunun gtayla mafia2yle falan benzerliği yok bunu söyleyende kimse yok kendi kendinize çoşuyorsunuz.
    burada çok bilmişlerden geçilmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: joker1453

kod yazıoruz arkadaşlar takılmalar bi nebze gitti ama windows mouse imleci kalıyor bunu nasıl halletcez acaba

yokmu bilen
  • en iyi case arsondaydı galiba. öyle kalmış aklımda ya arson yada viceda olması lazım çok zevkli bir tane vardı yada benim aklımda zevkli diye kalmış
  • quote:

quote:

kod yazıoruz arkadaşlar takılmalar bi nebze gitti ama windows mouse imleci kalıyor bunu nasıl halletcez acaba

yokmu bilen

LAlauncher ı tıkladıgınızda optıons sekmesının en altında command line olacak hocam.oraya "-npd -str -nonv" yazıp ok.leyin save basmayı unutmayın.bunu yaptıgınızda mouse lag olmaması lazım.denedınız mı hıc bunu???

• Pc'ye çıktımı oyun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Pc'ye çıktımı oyun?

bitirdik bileee
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Pc'ye çıktımı oyun?

bitirdik bileee

Çok kasıyormu bari?
    Sorumu bu.Rockstar yapıyor PS'den PC'ye geçmiş bi oyun muhtemelen aşırı kasıyordur

• ps3 de bitirdim hocam ben oyuzden pcdede yaklasik 15 kadar bolumj hizlica gestim.log lari dikkatlice takip ederseniz felan sanirim 30 saate yakin bir oynayis sunuyor.

ps3 de yavas yavas bayagi oynamistim ama hehe
  • Morrentleech te 20 dk önce mkidrow versiyonu çıkmış bilginize..
  • kuru kafa daha sağlam versiyonmu acaba oynadığımız la noireden arkadaşlar :D fps 30 sınırı kalkmışmıdır kasma falan giderilmişmidir acaba
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.