Şimdi Ara

L.A. Noire (2011) [ANA KONU] (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.084
Cevap
8
Favori
99.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunda hiçbir sorun yaşamadım ben sistem panelde gözüküyordur herhaldede.Bu grafik olayını felan bir yana bırakırsanız senaryosu aşırı kaliteli hakikatten,iyi bir ingilizce lazım anlayıp çözmek için gerçekten sağlam bir oyun bayağı şeyler dönüyor yani.Uzun zamandır ilk defa böyle bir oyun oynadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Vertigo. -- 14 Kasım 2011; 6:55:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saşha

quote:

Orijinalden alıntı: casualities

steamden satin aldim ve bolge olarak henuz aktif olmadiginda VPN ile aktif hale getirdim ve indiriyorum. bir kac kisiden duydugum kadariyla grafik optimizasyon sorunlari malum versiyonlarla alakali gibi. orijinal edinenlerde herhangi sorun yasayan duymadim henuz.

Türkiye'de orjinal edinen yok ondan duymamışsındır. Yabancı forumlarda herkes sorun yaşıyor. Ama merak etme patchler ile düzelir ileride. Şimdi oynanmayacak derecede sorun yok zaten. Birde Steam'da store sayfasına giriliyor aktif olmadımı ya bizim bölgede? Alınıpta oynanmıyorsa VPNle aktivasyon gerekiyorsa saçma olmuş biraz.

Üstte alıntıdan gördüm birisi 59 dolar demiş oyunun fiyatı için hayır 49 dolardır fiyatı. Bence de 30 FPS limiti saçma bir kere PC'de oyun oynayan birisi hemen 30 FPS limitini yadırgayabilir. Tabi 30 FPS akıcı ancak 30 üstü FPSden dönünce insan yadırgıyor burası bir gerçek. Haliyle saçma limit olması. Birde GoW 3'ün L.A. Noire'den daha çok ihtiyacı var 60 FPSye saf aksiyon oyunu. Noire yine action adventure.

GoW3 PC'ye çıktı mı?

• @maytere vpn ile aktivasyon gerekmiyor, zaten ben vpn kullandigim icin denk gelmis oldu. dun aksam satin aldigimda install secenegi gozukmuyordu; vpn'i aktif edip tekrar login olunca install secenegi cikti; o sekilde kurdum. herhangi sorun yasamadim neyse ki, sorunsuzca girdi steam'i run as admin olarak calistirdiktan sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Regionella

şu oyunu adam akıllı grafiği takılmadan oynayabilen var mı?

herşey en yüksekte 1080p oynuyorum.. 30 fps sabit.

@maytere: çıkmaz ... PS exclusive oyunu GOW.

bu arada GOW3 60 fps mi ? eğer doğruysa özür dilerim yanlış bilgiden dolayı. başka ps3 oyunuyla karıştırmış olmalıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 14 Kasım 2011; 10:31:24 >
  • Bende update çalışmıyordu onu da L.A.Noire.Patch.Extracted ile çözdüm.
  • fare imleci ile ilgili ne tür bir çözüm var acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sistemin Kurbanlarıyız

Merak ettiğim birşey var. Bazen ayrıntıları veya ufak detayları kaçırıyorum. Mesela benim sorgulama vaktim geliyor ama dediklerini tam anlayamıyorum. Dediği şeyleri tekrar okuyabilme imkanım var mı?

"ESC" tuşuna basıp "LOG"a tıklarsanız konuşma geçmişi çıkar karşınıza.
  • Oyun bir türlü bitmiyor arkadaş.16 saat oynamışım daha yüzde 44'de.Birde oyunda can sıkıcı olaylar var.Mesela bazı davalar hariç,sorguda bütün sorulara yanlış cevap verseniz bile elbet davayı çözüyorsunuz.Böyle olması aşırı kötü olmuş.Çünkü insan "doğruda bilsem,yanlışta karar versem çözücem sonuçta" düşüncesi aklına gelince soğuyor oyundan.Bazı davalar hariç dediğimde karakolda yapılan sorgu sonrası siz karar veriyorsunuz salınsın mı salınmasın mı diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mojna

Oyun bir türlü bitmiyor arkadaş.16 saat oynamışım daha yüzde 44'de.Birde oyunda can sıkıcı olaylar var.Mesela bazı davalar hariç,sorguda bütün sorulara yanlış cevap verseniz bile elbet davayı çözüyorsunuz.Böyle olması aşırı kötü olmuş.Çünkü insan "doğruda bilsem,yanlışta karar versem çözücem sonuçta" düşüncesi aklına gelince soğuyor oyundan.Bazı davalar hariç dediğimde karakolda yapılan sorgu sonrası siz karar veriyorsunuz salınsın mı salınmasın mı diye.

40 tane sanirim olay var.ps3 den oyle hatirliyorum hocam

• L.A. Noire (2011) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .AnasoN. -- 14 Kasım 2011; 16:56:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lyldz

quote:

Orijinalden alıntı: mojna

Oyun bir türlü bitmiyor arkadaş.16 saat oynamışım daha yüzde 44'de.Birde oyunda can sıkıcı olaylar var.Mesela bazı davalar hariç,sorguda bütün sorulara yanlış cevap verseniz bile elbet davayı çözüyorsunuz.Böyle olması aşırı kötü olmuş.Çünkü insan "doğruda bilsem,yanlışta karar versem çözücem sonuçta" düşüncesi aklına gelince soğuyor oyundan.Bazı davalar hariç dediğimde karakolda yapılan sorgu sonrası siz karar veriyorsunuz salınsın mı salınmasın mı diye.

40 tane sanirim olay var.ps3 den oyle hatirliyorum hocam

ben 20-25 civarında hatırlıyorum he birde dlcler var pc versiyonunda ben konsolda görmedim onları mesela o sebeple artmış olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Tupac Şakur

quote:

Orijinalden alıntı: asdass

quote:

Orijinalden alıntı: Tupac Şakur

daha önce -npd'yi denemiştim ama işe yaramamıştı Rus forumunda görüp -str'yi de ekledim kasma durdu. Buraya yazayım demiştim ama ne güzel ki paylaşılmış.

İmleç sorununu gidermek için de Nomousy diye program tavsiye edilmiş. :)

http://www.apps4apps.filetap.com/nomousy.html

bu program nasıl çalışıyor..tıklıyorum fakat açılan hiç bir pencere yok pasif halde..İmleç sorunun başka çözümü yokmudur..

http://www.youtube.com/watch?v=LQG2lY5G9lw

Hocam yukarıda anlatıldığı şekilde kullanabilirsin.

Oyunu XP 32bit'e kurmayı da denedim ama appcrash hatası verdi ne yazık ki. Ağır da olsa diğer şekilde Win7'de oynamaya devam edeceğim :)

saolasın sonunde kurtuldum imleçten...

• bende -npd -str -nonv ise yaramiyor. Asiri kasiyor hala. OS : win 7 64-bit
  • quote:

Orijinalden alıntı: SERSAN

quote:

Orijinalden alıntı: S@ldırg@n

Dell N5110 B63F45
    Intel i7 2630QM 2.0 Ghz
    Nvidia GT525M
    4GB Ram

Hocam sorunu buldum bizim makinalarda oyun açılmıyor çünkü nvidia optimus teknolojisi var bizde oyun optimus desteklemiyor

Nvidia yı beklemekten başka çare yok o zaman.Umarım kısa zamanda çıkar driver.

• Denemelik çektiğim video
  • beyler % kaçtasınız bitmiyor bu oyun %37 9 saat oldu tam:olol
  • Ya bu takılmalar 30 fps'ye sabitlemeye çalışmasından mı kaynaklanıyor nedir. Phenom 2 1090t @3.8ghz'de, hala takılıyor.
    "-str" komutunu da denedim daha kötü oluyor. Patch lazım çok acil. Oynanacak gibi değil.
  • Oyunda sürekli hata yapsak bile ilerleyiş devam ediyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DRACON1C

Ya bu takılmalar 30 fps'ye sabitlemeye çalışmasından mı kaynaklanıyor nedir. Phenom 2 1090t @3.8ghz'de, hala takılıyor.
    "-str" komutunu da denedim daha kötü oluyor. Patch lazım çok acil. Oynanacak gibi değil.

ekran kartı ne? nedir bu takılma olayı herkeste anlam vermeiyorum yahu...

@Sistemin Kurbanlarıyız: evet öyle... yani bana göre öyle çünkü bazen 1/4 correct yapıyorum ama davayı çzöüyorum sonunda yalnız iyi inzgilzceyi bi kenara bırak insnaların konuşmalarını falan analiz etmek lazım doğrular için birde tüm herşeyi göz önünde bulunurmak lazım... zor iş öyle her soruya correct answer almak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 14 Kasım 2011; 21:15:55 >

• yardimci olur mu bilmem ama her soru icin dogru yanlis seklinde cozumu yazabilirim.gerci isteyen walktroughlara bakar ama..
    @sasha dostum ben 40 diye biliyorum.sanirim hepsini 2 kere mi saydim heheh :D
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.