Şimdi Ara

L.A. Noire (2011) [ANA KONU] (41. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.084
Cevap
8
Favori
99.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • “The Consul’s Car” diye bir davaya bakıyorum ama altyazılar türkçe değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OguzhanKeskinbalta -- 16 Mayıs 2012; 22:31:27 >
  • bu arada 30 fps limitini kaldırmak için fix varmış hemen deniyorum

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-LA_Noirein_30_Fps_Limitini_Kaldirmak_isteyen-22278.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: svstrgmr

“The Consul’s Car” diye bir davaya bakıyorum ama altyazılar türkçe değil

DLC bölümlerinden biri o, türkçe olması için oyunçevirideki konusunda verilen linkten 1.2 gb büyüklüğünde dosya indirmen gerekir.
  • ok ozaman
    çok büyük olsa da indirmek zorundayım
  • bu nasıl bir hata arkadaşlar
    ağaçlar map içinde yüzüyor
    ayrıca arabalar filan nvidia 3d vision da 3d olmuyor
    başta böyle birşey yoktu
    ama ben 30fps sorunun çözmeye çalışırken böyle oldu
    format atıp oyunu tekrar yükledim yine aynı hata

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OguzhanKeskinbalta -- 21 Mayıs 2012; 0:07:34 >

• belgelerimdeki klasörü silince düzeldi
  • BEyler gözünüzü sevim şu James tiernan adlı adamı bulamadım nerde bu sekreter katili görevinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diary Of a MadMan

BEyler gözünüzü sevim şu James tiernan adlı adamı bulamadım nerde bu sekreter katili görevinde.

bowling salonundaki teyzeyle konuştuktan sonra sağa dön duvarın en dibinde bi kapı var aç orda.
  • dlc ler neden türkçe olmuyor?
  • bu oyun dx11 olunca nvidia 3d vision da sorun çıkarıyor

• Arkadaşlar oyunu yükledim ilk davayı aldım trafik masadan bi araba çalıp satan örgütü çökerttim ama başka dava yok nasıl devam edeceğim yardım edin bi :(
  • DLC DOSYALARINI ÖNCE İNDİRİP klasörün içine attıktan sonra yama yapılıyormuş
  • oyunu çok beğendim özellikle her bölüm kendi içinde çok güzel tasarlanmış. 1 bölüme başlarken sana cinayetin nasıl işlendiğini gösteriyor ve sonuna kadar katili bulma isteği oluşuyor. benim tek sorunun yanımızdaki kişiye nasıl araç sürdüreceğiz bununla ilgili tuşu bulamadım bir türlü
  • Arkadaşlar oyun tam ekran oluyo mu bende üstten biraz kesik de oyun tam ekran yapabiliyomuyuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eltürco

oyunu çok beğendim özellikle her bölüm kendi içinde çok güzel tasarlanmış. 1 bölüme başlarken sana cinayetin nasıl işlendiğini gösteriyor ve sonuna kadar katili bulma isteği oluşuyor. benim tek sorunun yanımızdaki kişiye nasıl araç sürdüreceğiz bununla ilgili tuşu bulamadım bir türlü

E tuşuna basılı tutunca arkadaşınız sürüyor arabayı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YSN_94

Arkadaşlar oyun tam ekran oluyo mu bende üstten biraz kesik de oyun tam ekran yapabiliyomuyuz ?

ekranının çözünürlüğüne bağlı benim monitör full hd ama kastığı için 1200*720 de oynuyorum
  • quote:

quote:

Arkadaşlar oyun tam ekran oluyo mu bende üstten biraz kesik de oyun tam ekran yapabiliyomuyuz ?

ekranının çözünürlüğüne bağlı benim monitör full hd ama kastığı için 1200*720 de oynuyorum

1440 900 de oynuyorum onla mı alakalı acaba ?
  • quote:

quote:

quote:

1440 900 de oynuyorum onla mı alakalı acaba ?

onları tek tek dene birinde tam ekran olur
  • Bu oyunu bitirmiş olmak için aceleyle, sıkıştığımda walkthrough'lara bakarak oynadım, bulduğum ilk boş zamanda tekrar oynayacağım oyunu. Siz siz olun oyunu çok hızlı oynamaya kalkmayın, oyun gerçekten uzun uzun oynanmayı hak ediyor. Ayrıca oyunu oynayıp oynamama konusunda tereddüt eden varsa bir dakika beklemesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForeverMetal

Bu oyunu bitirmiş olmak için aceleyle, sıkıştığımda walkthrough'lara bakarak oynadım, bulduğum ilk boş zamanda tekrar oynayacağım oyunu. Siz siz olun oyunu çok hızlı oynamaya kalkmayın, oyun gerçekten uzun uzun oynanmayı hak ediyor. Ayrıca oyunu oynayıp oynamama konusunda tereddüt eden varsa bir dakika beklemesin.

Sonu hiç beklenmedik şekilde bitti değil mi ? Şahsen çok şaştım
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.