Şimdi Ara

L.A. Noire (2011) [ANA KONU] (42. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.084
Cevap
8
Favori
99.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Türkçe yaması için aylarca bekledim. Günü geldi ve Türkçe yamasıyla oynamaya başladım. Ancak oyunun kasması ayrı bir dert, Türkçe yamayla beraber gelen hatalar ayrı bir dert. Sıkıntı kustum artık oyuna giresim kalmadı. Oyuna bi önceki gün girdiğimde yağ gibi kayan oyun, ertesi gün kasmaktan oynanmıyor. Bıktım artık gerçekten bıktım. Bilgisayarımda aşırı kötü değil ancak buna nasıl bir çözüm bulacağım bilmiyorum. Ram alıp ufak rütuşlar mı yapsam, ne yapsam bilmiyorum. Oyunu 0 kasmayla oynamak istiyorum ancak bu nasıl mümkün, ne yapsamda böyle oynayabilmeyi başarırım diye düşünüyorum ancak bir çözüm yok.

Öneri verebilecek birisi olursa çok makbule geçer

• quote:

Orijinalden alıntı: ClemeNtha1914

Arkadaşlar Türkçe yaması için aylarca bekledim. Günü geldi ve Türkçe yamasıyla oynamaya başladım. Ancak oyunun kasması ayrı bir dert, Türkçe yamayla beraber gelen hatalar ayrı bir dert. Sıkıntı kustum artık oyuna giresim kalmadı. Oyuna bi önceki gün girdiğimde yağ gibi kayan oyun, ertesi gün kasmaktan oynanmıyor. Bıktım artık gerçekten bıktım. Bilgisayarımda aşırı kötü değil ancak buna nasıl bir çözüm bulacağım bilmiyorum. Ram alıp ufak rütuşlar mı yapsam, ne yapsam bilmiyorum. Oyunu 0 kasmayla oynamak istiyorum ancak bu nasıl mümkün, ne yapsamda böyle oynayabilmeyi başarırım diye düşünüyorum ancak bir çözüm yok.

İMZAMDAKİ SİSTEMLE nvidia 3d vision açınca kasım kasım kasıyor
    ama dediğin gibi bazen de hiç kasmıyor
    oyun konsol port olduğu için böyle
    yapacak birşey yok

• quote:

Orijinalden alıntı: svstrgmr

quote:

Orijinalden alıntı: ClemeNtha1914

Arkadaşlar Türkçe yaması için aylarca bekledim. Günü geldi ve Türkçe yamasıyla oynamaya başladım. Ancak oyunun kasması ayrı bir dert, Türkçe yamayla beraber gelen hatalar ayrı bir dert. Sıkıntı kustum artık oyuna giresim kalmadı. Oyuna bi önceki gün girdiğimde yağ gibi kayan oyun, ertesi gün kasmaktan oynanmıyor. Bıktım artık gerçekten bıktım. Bilgisayarımda aşırı kötü değil ancak buna nasıl bir çözüm bulacağım bilmiyorum. Ram alıp ufak rütuşlar mı yapsam, ne yapsam bilmiyorum. Oyunu 0 kasmayla oynamak istiyorum ancak bu nasıl mümkün, ne yapsamda böyle oynayabilmeyi başarırım diye düşünüyorum ancak bir çözüm yok.

İMZAMDAKİ SİSTEMLE nvidia 3d vision açınca kasım kasım kasıyor
    ama dediğin gibi bazen de hiç kasmıyor
    oyun konsol port olduğu için böyle
    yapacak birşey yok

Bende de 3d visionla açtığım zaman, hiç kasma yok ama arabanın tekerleri havada gibi gözüküyo...

• gtx590 ile kasarsa zaten inanmazdım
  • Oyunu bu sabah steamden aldım ve an itibariyle cinayet masasına terfi etmiş bulunuyorum.Herşey iyi güzel ama doğru soruyu sormada sıkıntım var.Tipinden anlıyorum yalan söylediklerini o konuya istinaden en mantıklı soruyu sormama rağmen yanlış diyebiliyo sırrı nedir bu işin?
  • Arkadşlar oyunda 1 kere izlediğimiz ara videoları geçmenin bi yolu yok mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YSN_94 -- 25 Mayıs 2012; 19:04:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: feckless

Oyunu bu sabah steamden aldım ve an itibariyle cinayet masasına terfi etmiş bulunuyorum.Herşey iyi güzel ama doğru soruyu sormada sıkıntım var.Tipinden anlıyorum yalan söylediklerini o konuya istinaden en mantıklı soruyu sormama rağmen yanlış diyebiliyo sırrı nedir bu işin?

DOĞRU DELİL GÖSTEREREK köşeye sıkıştırman gerekiyor
    bir de ipuçlarına başvurabilirsin sezgi puanın varsa eğer
  • quote:

quote:

Oyunu bu sabah steamden aldım ve an itibariyle cinayet masasına terfi etmiş bulunuyorum.Herşey iyi güzel ama doğru soruyu sormada sıkıntım var.Tipinden anlıyorum yalan söylediklerini o konuya istinaden en mantıklı soruyu sormama rağmen yanlış diyebiliyo sırrı nedir bu işin?

Yada hiç uğraşmayayıp tam çözümüne bakabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: 01deadman01

quote:

quote:

Yada hiç uğraşmayayıp tam çözümüne bakabilirsiniz.

o zaman hiç bir zevki kalmaz oyunun haksız mıyım?

• şimdi gördüm oyunu türkçesi de var madem 2hafta sonra alalım. Mi? Önerir misiniz arkadaşlar ben çok sabırlı değilimdir öyle bir şeyleri bulmaya çalışırken çıldırtıyor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnar Frisch

şimdi gördüm oyunu türkçesi de var madem 2hafta sonra alalım. Mi? Önerir misiniz arkadaşlar ben çok sabırlı değilimdir öyle bir şeyleri bulmaya çalışırken çıldırtıyor mu

yok çıldırtacak tipten değil
    bulmaca çözmek okadar zor değil
    zaten soruşturmayı yanlış yürütürsen başa dönüyor ve aynı hatayı yapmıyorsun
    görev mantığı biraz mafia veya gta daki gibi
  • quote:

quote:

şimdi gördüm oyunu türkçesi de var madem 2hafta sonra alalım. Mi? Önerir misiniz arkadaşlar ben çok sabırlı değilimdir öyle bir şeyleri bulmaya çalışırken çıldırtıyor mu

yok çıldırtacak tipten değil
    bulmaca çözmek okadar zor değil
    zaten soruşturmayı yanlış yürütürsen başa dönüyor ve aynı hatayı yapmıyorsun
    görev mantığı biraz mafia veya gta daki gibi

anladım hocam baya zevkliye benziyor. Final dönemindym yaz için oyun bakıyordum öyle donanımhaberde, buna rastgeldim ilgimi çekti yazın baya vakit öldürtecek umarım

• Türkçe yamayı bulunca hemen indirdim oynamayanlar çok şey kaçırıyo beyler cidden farklı biri birbiri deneyim yaşatıyo oyun bu arada steam'de 14.99 $

• arkadaşlar bu arada bu sistemle oynayabilirim değil mi

i5-2430M dual 2.4ghz
    6gb ram
    gt 540m ekran kartı
  • Oynanır usta fps ıcın fıx var hatta onuda yukle ya da bı kod vs. Eklıyosun onları ekle ve dene.su sıstemle gayett de guzel oynarsın

• quote:

arkadaşlar bu arada bu sistemle oynayabilirim değil mi

i5-2430M dual 2.4ghz
    6gb ram
    gt 540m ekran kartı

Oynarsın
  • tamamdır, cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar

edit: steamde indirimini bekleyelim o halde çakal çakal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ragnar Frisch -- 25 Mayıs 2012; 16:24:14 >
  • Gerçekten Farklı Bir Tür... Ve İyi İngilizce İstiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: YSN_94

Arkadşlar oyunda 1 kere izlediğimiz ara videoları geçmenin bi yolu yok mu ?

?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YSN_94 -- 25 Mayıs 2012; 19:04:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SülalemRaaD

Gerçekten Farklı Bir Tür... Ve İyi İngilizce İstiyor

%100 türkçe varken hiç gerek yok ingilizceye
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.