Şimdi Ara

L.A. Noire (2011) [ANA KONU] (43. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.084
Cevap
8
Favori
99.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pek ilgi görmedi mi bu oyun ? Ben yeni oynamaya başladım güzel bence. Gerçi bazı şeyler çok basitti en başta.

Mesela adamla kadın anlaşıyor adamı bıçaklayarak yola atıyorlar ya o bıçağın çöpte ne işi var öyle bir olay olsa bıçağı yer yüzünden yok ederdim ben. Birde çarpıp kaçan adam sabaha kadar bekliyor araba ortalık yerde daha sonra sabah olunca kaçmaya çalışıyor.Bari git arabayı sakla be adam.

Ama güzel yaanii.

• quote:

Orijinalden alıntı: GATIRCAN

çok farklı bi oyun olmuş, birbirine benzer oyunların oynamaktan sıkıldıydım çok iyi geldi

+1 Film havasında geçiyor ve çok başarılı, Team Bondi için iflasın eşiğinde olduğu haberi verilmişti, umarım bunu atlatıp bu tür oyunların devamını getirir.

Ayrıca bu oyunda kullanılan yüz detayları ve mimiklerindeki gerçekçiliğe henüz hiçbir oyun yaklaşamadı, onu da belirtmiş olayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 27 Mayıs 2012; 0:19:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: scutaro

quote:

çok farklı bi oyun olmuş, birbirine benzer oyunların oynamaktan sıkıldıydım çok iyi geldi

+1 Film havasında geçiyor ve çok başarılı, Team Bondi için iflasın eşiğinde olduğu haberi verilmişti, umarım bunu atlatıp bu tür oyunların devamını getirir.

Ayrıca bu oyunda kullanılan yüz mimiklerindeki gerçekçiliğe henüz hiçbir oyun yaklaşamadı, onu da belirtmiş olayım.

Yanlış hatırlamıyorsam team bondi battı ve kapandı.Devamı zor gelir.
  • Ne diyeyim yazık olmuş.
  • Sonu umduğum gibi bitmedi.
  • oyun güzelmiş gerçekten şu an da cinayet masasına terfi ettim.Ama çok fazla mantık hatası var senaryoda

birde soru sordugumuzda bütün soruları dogru bilme şansımız varmı? Mesela bazen 3/3 yapıyorum,bazen adamın yalan söyledigi çok belli oluyor yalan a bassamda kanıt olmuyor elimde,şüpheliye bassam yine yanlış sayılıyor,dogruya bassamda yanlış olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Al Swearengen -- 28 Mayıs 2012; 11:25:34 >
  • Öncelikle elindeki kanıta göre yalan demelisin,yalan diyip kanıt gösteremezsen kötü oluyo o yüzden olay mahalli ve görüştüğünüz kişilerin evini iyi araştırın evin çevresine de bakın çok şey bulacaksınız bende deliler gibi oynadım.Baya bilgi sahibi oldum kısa zamanda.Yalanı bariz belli ama kanıt olmayınca kalakalıyosun ortada maalesef ama oyun çook güzel ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: svstrgmr

quote:

Orijinalden alıntı: SülalemRaaD

Gerçekten Farklı Bir Tür... Ve İyi İngilizce İstiyor

%100 türkçe varken hiç gerek yok ingilizceye

Crysis vb. Oyunlarda da Gördüğümüz Üzere Malesef Türkçeye Çevirince Saçmalıyorlar..Crysis vb. Oyunlarda da Gördüğümüz Üzere Malesef Türkçeye Çevirince Saçmalıyorlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: YSN_94

quote:

Arkadşlar oyunda 1 kere izlediğimiz ara videoları geçmenin bi yolu yok mu ?

?

?
  • quote:

quote:

quote:

?

?

backspace ile geçiliyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebancally

oyun güzelmiş gerçekten şu an da cinayet masasına terfi ettim.Ama çok fazla mantık hatası var senaryoda

birde soru sordugumuzda bütün soruları dogru bilme şansımız varmı? Mesela bazen 3/3 yapıyorum,bazen adamın yalan söyledigi çok belli oluyor yalan a bassamda kanıt olmuyor elimde,şüpheliye bassam yine yanlış sayılıyor,dogruya bassamda yanlış olacak

O zaman tüm delilleri toplamamışsındır. Sokak suçlarını yapınca +1 sezgi puanı veriyor. Onunla mekandaki bulamadığın delilleri mini harita üzerinde işaretlenmesini sağlayabilirsin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

?

?

backspace ile geçiliyo

Hocam dendim ama backspace space felan ama olmuyodu sanki .
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

?

?

backspace ile geçiliyo

Hocam dendim ama backspace space felan ama olmuyodu sanki .

bende backspaceyle geçiyo
    oyun ayarlarına bi bak vidyoyu geçme diye seçenek vardı sanırsam
    1 kez izlemen lazım ama yoksa bırakmıyo

• arkadaşlar konu baya aşağıda kalmış ama ilgilenen çıkar belki...
    bende House of Sticks bölümünde buldozerden kaçarken oyun çöküyor. denemediğim yöntem ve ayar kalmadı şeytan diyor al ps3 e baştan itibaren tekrar oyna..
    aynı sorunu yaşayıp sorunu çözen oldu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -HKN- -- 1 Haziran 2012; 17:06:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakmel

arkadaşlar konu baya aşağıda kalmış ama ilgilenen çıkar belki...
    bende House of Sticks bölümünde buldozerden kaçarken oyun çöküyor. denemediğim yöntem ve ayar kalmadı şeytan diyor al ps3 e baştan itibaren tekrar oyna..

Aksiyonu atla seçeneğini kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: POLATAGA

quote:

hocam onu da denedim ama buldozer çarptığı anda oyundan atıyor o yüzden aksiyon da atlanamıyor...
  • Kaçacaksın o zaman sık sık dönüp ateş et ve yavaşlattır sonunda çukura düşer zaten
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: POLATAGA

quote:

hocam onu da denedim ama buldozer çarptığı anda oyundan atıyor o yüzden aksiyon da atlanamıyor...

Bende de öyle oluyordu dozer çarpmadan oyunu bitirmen lazım.

• Arkadaşlar oyunu indirdim,yükledim,1.6 GB'lık patch'ini de yaptım(ilacıyla beraber). Exe'den oyunu açıyorum, siyah ekran çıkıyor ve birkaç saniye sonrada hiçbir hata vermeden masaüstüne dönüyor. Nedeni nedir acaba ?

Can you run it'ten test ediyorum,oyunu full ayarlarda oynayabiliyorum. Herşey tamam.

Ekran kartım, GeForce GT 525M (3 GB )
  • Sonunu getirmeden sildim.Bir noktadan sonra sıkıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.