Şimdi Ara

L.A. Noire (2011) [ANA KONU] (44. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.084
Cevap
8
Favori
99.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: geçmisi arayan adam

Sonunu getirmeden sildim.Bir noktadan sonra sıkıyor.

Ağır gelmiştir,kişiler uydurma ama hikaye ve lokasyonlar gerçek raporlardan alınma,çok fazla detay bölünerek sunulduğu için karakterlerin dünü ve bugünü, senaryoyu bütün olarak anlamak için aslında 2 kez bitirmek gerekir.
  • evet çektim 15 dolardan steam'den. indiriyoruz bakalım yarın başlarım oynamaya
  • noldu karıştı ortalık

roy ispiyonladı bizi, tam davayı çözecekken açığa alındık, avrattan ayrıldık, kundakçılık masasına düştük.
    roy niye ispiyonluyo bizi? o da mı kötü adamlarla çalışıyo
  • İşte LA Noire ın gerçek yüzleri

• arkadaşlar steam'den indirenler de kurabiliyor mu türkçe yamayı? launcherı bulamıyor çünkü ben de bulamadım :(
  • evet türkçe yama steamwork ile sorunsuz çalışıyor
    exe'yi otomatik olarak da bulabiliyor
    ayrıca dlc'leri indirirsen dlc de trükkçe oluyor

yani türkçe yama sorunsuz çalışıyor
  • hocam bulamadı exe yi otomadik ya. napmam lazım?
  • Kaç saat sürüyor oyun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnar Frisch

hocam bulamadı exe yi otomadik ya. napmam lazım?

bulması lazımdı
    oyun orjinal değil mi?
  • Beyler benim çok farklı bir sorunum var bilmiyourum karşılaştınız mı,
    Oyunu yükleyip ilk oynadığım zaman en yüksek ayarlarda (1.3 patch yüklü dx11 de) 30 fps sabit oynadım 2-3 saat oynayıp kapattım birdahaki açışımda fps 16-20 civarlarına düştü 30 u görmedi sonra oyunu silip birdaha kurdum ilk girişmde yine yüksek ayarlarda 30 fps sabit yalnız 2. açışımda yine fps düştü Nasıl iş anlamadım bidaha silip kurmaya da üşeniyorum yardımcı olabilecek var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkesta

Beyler benim çok farklı bir sorunum var bilmiyourum karşılaştınız mı,
    Oyunu yükleyip ilk oynadığım zaman en yüksek ayarlarda (1.3 patch yüklü dx11 de) 30 fps sabit oynadım 2-3 saat oynayıp kapattım birdahaki açışımda fps 16-20 civarlarına düştü 30 u görmedi sonra oyunu silip birdaha kurdum ilk girişmde yine yüksek ayarlarda 30 fps sabit yalnız 2. açışımda yine fps düştü Nasıl iş anlamadım bidaha silip kurmaya da üşeniyorum yardımcı olabilecek var mı ?

ilk oyun başladığında gece başlıyor ve ışıklandırma olmadığı için gölgelendirme de olmadığı için kasma olmuyor
    ama oyun ilerleyince gündüze geçiyor ve gündüz modunda gölge ve ışıklandırma çok oluyor ve doğal olarak kasıyor
    yanılıyor da olabilirim

• onla alakası yok ya :) oyunun başında değilm zaten fallen idol bölümündeyim trafik masasının son kısmı :)) Benimki çok farklı bi problem..
  • quote:

Orijinalden alıntı: svstrgmr

quote:

hocam bulamadı exe yi otomadik ya. napmam lazım?

bulması lazımdı
    oyun orjinal değil mi?

orjinal
  • molley karakteri de, heroes dizisindeki polis (parker), yüz hareketleri mimikleri birebir alınmış, sesi de zaten kendi seslendirmiş harikaydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hands0meJack -- 12 Haziran 2012; 11:59:10 >
  • oyunu biraz önce bitirdim.

gazetelerin hepsini toplayamadım , 3 tanesini atlamışım.
    tüm gazetelerin vidyolarını türkçe olarak bulabileceğim bi yer var mı?
  • tamamdır yükledim türkçe'sini sonunda. menüler türkçe ancak konuşmalar ingilizce bu sefer de :/
  • yalan söylediği bariz oluyor ama yalan diyorum sonra delil sunamıyorum kalakalıyorum. şüpheli mi demek gerekiyo böyle durumlarda?
  • quote:

yalan söylediği bariz oluyor ama yalan diyorum sonra delil sunamıyorum kalakalıyorum. şüpheli mi demek gerekiyo böyle durumlarda?

Yalan söylediğini kanıtlayan delil varsa yalan'ı seçip delili gösteriyorsun ama yalan söylediğini düşünüp delilin yoksa şüpheliyi seçiyorsun. Doğru söylediğini düşünüyorsan doğru'yu seçiyorsun.
  • anladım hocam eyvallah. yalnız şu oyuncu kadın fena yaptı beni 1/4 yapabildim anca
  • 2-3 görev kaldı oyunu bitirmeme uzun zamandır açmıyordum..
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.