Şimdi Ara

L.A NOİRE PC LOADİNG SORUNU YARDIM LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar selam ben foruma yeni üye oldum üye olmamamın sebebide bu oyun diyebilirim:) Bu oyunu çok merakla bekliyordum indirdim kurdum sonunda büyük ugraslar sonucu oyuna girdim fakat oyun açlılırken rockstar reklamı çıkıyor falan ondan sonra siyah bir ekran karşıma çıkıyor ve sadece müzik geliyor görüntüde hiç birşey olmuyor oyun öylece kalıyor.Araştırdım bir sürü crack falan güncelleme yaptım commond line kısımına ''-npd -nonv'' falan yazdım güç bela girdim oyuna sonunda oynadım falan baya bi görev geçtim sonra çıkıp tekrar oyuna girdiğimde yine aynı hata farklı biçimlerde karşıma çıktı delircek hale geldim 2,3 gün önce oynadığım oyuna tekrar girdiğimde aynı hata ile karşılaşıyorum sürekli ne olur bu konuda bana yardımcı olabilicek abilerime,kardeşlerime şimdiden teşekkür ediyorum ne olur bi yardımcı olun

• ???
  • dostum yanlış yere açmışsın konuyui pc oyunları bölümüne açarsan aradığın yardımı bulabilirsin...

http://forum.donanimhaber.com/forumid_208/tt.htm
  • ekran kartı kaynaklı bir sorun olabilir bir de konu yanlıs yerde arkadasım
  • kardeşler sağolun ya kusura bakmayın yeni üye olduğum için pek bilmiyorum siteyi o yüzden yanlış açmışım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA 5 Save Game [YARDIM]
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.