Şimdi Ara

L-Carnitine hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selam,hocam bana L-Carnitine diye birşey önerdi. Araştırdım iyi tamam güzel dedim. Hocam dedi istersen ben sana anlaşmalı olduğum yerden ayarlayayım,babamla konuşayım önce dedim. Neyse işte babamda bende iyice araştırdık Multipower Liquid'de karar kıldık ama babam bulamamış GNC'den QNT L-Carnitine Liquid Formula Pure 5000 diye birşey bulmuş araştırmış falan GNCde yamuk mal olmaz diye düşünüp almış. Hocama şimdi gittim dedim hocam bunu aldım diye bi bozuldu sanki. Bana sorsaydın bu etki etmez pek dedi. Bir shotta en az 3000mg olması lazım ki etki etsin dedi. Benimkinin bir shotında 1000-1100mg arası bişey var.
    Kafamı karıştıran şu,babam tanıdığı bir milli antrenör olduğunu söyledi ve onunla konuştum dedi. Onun dışında 4-5 antrenörlede konuştum sonunda bunu aldım dedi. Benim hocamda diyor ki bu etki etmez pek. Birde size sorayım dedim. Sizce ne yapayım? İade edip hocama mı aldırayım yoksa aldığımla devam mı edeyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam aldığınızla devam edin. Ben ürünü kullanmadım ancak biraz araştırmamla birlikte üründen memnun kalmayan görmedim. Boy kilo yaş verirseniz eğer daha iyi olabilir tabi
  • Hocan para kazanacağı şeyi önerir.Baban güvenilir birine danıştıysa ona güven.Ben her şekilde karşıyım l-carnitine
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.