l carnitine kullanmaya başlıyacağım. Benim sorunum bel bölgesi çok fazla göbeğim kilomla ilgili hiçbir sorunum yok kilo vermek istemiyorum ama göbeğim fazla ve gözle görünen yağ fazla. hem ağırlık çalışıyorum hem koşuyorum normalde fakat şimdi l carnitine ile ne yapmalıyım kilomu koruyarak yağlarımı yakmak istiyorum ağırlık çalışarak mekik vs çalışarak mı eritmeliyim yoksa hem ağırlık hem kardiyo ile mi ?
quote:
Orijinalden alıntı: @_SaMeT_@
l carnitine kullanmaya başlıyacağım. Benim sorunum bel bölgesi çok fazla göbeğim kilomla ilgili hiçbir sorunum yok kilo vermek istemiyorum ama göbeğim fazla ve gözle görünen yağ fazla. hem ağırlık çalışıyorum hem koşuyorum normalde fakat şimdi l carnitine ile ne yapmalıyım kilomu koruyarak yağlarımı yakmak istiyorum ağırlık çalışarak mekik vs çalışarak mı eritmeliyim yoksa hem ağırlık hem kardiyo ile mi ?
Yağları kaybedeceksen kilo da kaybedeceksin spor salonuna gitmiyorsan veya uzun süredir spor yapmıyorsan hiçbişey kullanma normal mekik çek o şekilde kaybolacaktır göbek tabi yemene içmene de dikkat etmen gerekiyor. Yani carnitine kullanınca yağlar yok olacak diye bişey yok. Kilo kaybınada kafanı takma bence yazıl bi spor salonuna göbek erir mesela verirsin 5 kg yağ, yerine gelir 2 kg kas. Ama görünüm 10 numara olur.
L carnitine mucize değildir hep bu reklamlar öyle göstertiyor aslında l - canitine hiç bişeydir. Sadece sana biraz enerji verir cardio için. %90 cardio - mekik %10 l-carnitine