Şimdi Ara

### L E O N Kulübü ### (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.505
Cevap
27
Favori
331.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • leon da ön konsoldaki radyo cd mp3 çalar yenilenmiş arkadaşlar..
    vw lerdeki mp3 çalar gelmiş artık leon lara da..
  • quote:

Orijinalden alıntı: corail

leon da ön konsoldaki radyo cd mp3 çalar yenilenmiş arkadaşlar..
    vw lerdeki mp3 çalar gelmiş artık leon lara da..

2011 modellerde var o yenilik, bendede ondan var ama alırken özellikle istemiştim, ses kalitesi gayet iyi

edit: mp3 çaların modeli rcd310

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimiferhat -- 31 Ekim 2010; 17:45:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tur.gut

Arkadaşlar dün aracımızın orjinal kol dayamasını inceledim..
    İlk olarak şunu söylemem gerekir ki maalesef fiyatı 500TL civarında..
    Kol dayama el frenini arka kısmında bulunan ikili bardaklığın üstüne yerleşiyor, fakat bardaklıkların kullanımını engellemiyor..
    4 vida ile bardaklıkların çevresinden montajı yapılıyor.Üst kısmı açılıyor ve tahmini 10x20x6cm ülçülerinde bir saklama gözü ortaya çıkıyor.
    İlginç olan ise bundan sonrası. Alt kısmında ikili bardaklığın tam üstüne oturan bir kapak var ve onu kaldırdığımızda bardaklıkları tam olarak kullanabilyoruz..
    Bu kapak menteşeli değil, yüzeyden direk ayrılıyor..

ben aracı alırken taktırdım orjinal kol dayama. 490 a taktırmıştım o zaman ve bence imkan varsa mutlaka taktırılmalı çünkü aracın o bölümünü resmen tamamlıyor. hem çok yakışıyor hem de inanılmaz kullanışlı. bir tarafı siyah bir tarafı koltuğun döşeme renginde çok tatlı duruyor ve dediğiniz gibi bardaklıklar da istenirse kullanılabilir. ben mesela bazı özel eşyalarımı attım bardaklığa, üstüne de o yumuşak plastiği koyup kapattım mis gibi bölme yani küçük eşyalar için. ayrıca araç sürerken de büyük kolaylık. şiddetle tavsiye olunur ama namussuz çok pahalı o ayrı konu aracı ilk alırken o da olsun dedik fazla düşünmedik o zaman fiyatını ama hakkatten pahalı yahu.

• ben şuan için cupra ön tampon düşünüyorum sadece tur.gut arkadaşımızın tamponundan onu da yaza taktırayım dedim. hem mali durumu ayalarız hem de kış koşullarını atlatırız o zamana kadar. araca gerçekten yırtıcı ve güzel bir hava katıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zantanriyar

Merhaba.Bayram sonrası aracımı satıp 2.el bir leon almak istiyorum.Acaba bayramdan sonra araç fiyatlarında düşüş olur mu? Çünkü bundan 1-2 ay öncesine göre fiyatlar muazzam artmış görünüyor.Sizin görüşleriniz neler? En yakın hangi dönemde fiyatlar uygunlaşır?

2. eli bilmem ama sıfır araçlar genelde aralıkta kampanya yapar çünkü aralıkta satış olmaz fazla ve teşvik amaçlı kampanya bol olur ama gene de güvenmemek lazım belli olmaz bu firmaların işi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Catharacta Skua

arkadaslar 1.6 tdi 105 hp olanının performansı nasıl acaba ? Cogu kisi farklı seyler soyluyor. Bazıları iyi gidiyor diyo bazılarıda o kasayı kaldırmıyor diyorlar. Burdan kullanan arkadasımız @tur.gut memnun musunuz arabanın performansından ?

Ben öncelik olarak, ilk sayfada da belirttiğim gibi, yaklaşık 2.5 yıl 2007 Corsa 1.3CDTI kullandım.O araçtan sonra bu aracın performansı müthiş.İşte bu geçişteki yanılgı olmasın diye başka arkadaşlara da kullandırdım,onlar da beni destekledi.Bunlardan birisi Civic manyağıdır.Yakın olsak sende denerdin, olmasanda bayiye gidip vs. bir şekilde test etmeye çalış..
    3.vites 120'yi çok rahat görüyorsun, 5. vites yaklaşık 3500dev/dk civarında ise 180km'yi bulmuş oluyorsun..Yokuş tırmanırken dizelin vermiş olduğu tork her zaman ensende.Ben çok agresif kullanmam, bu yüzdendir ki devir 2000-2500 arasında olur..Yani araç oldukça sessizdir..Bu noktada Corsa ile ciddi fark var, o daima gürültülü idi.Motor küçük olduğundan yüksek devirde çalışıyordu.

Kasayı kaldırmıyor ne demek yahu..
    Leon 1.6lt-1290kg-105hp-250tq
    Corolla 1.4lt-1290kg-90hp-205tq
    Focus 1.6lt-1357kg-109hp-240tq
    Bravo 1.6lt-1320kg-105hp-290tq
    Astra 1.3lt-1318kg-95hp-190tq
    Bu verilere bir bak istersen..

• quote:

quote:

arkadaslar 1.6 tdi 105 hp olanının performansı nasıl acaba ? Cogu kisi farklı seyler soyluyor. Bazıları iyi gidiyor diyo bazılarıda o kasayı kaldırmıyor diyorlar. Burdan kullanan arkadasımız @tur.gut memnun musunuz arabanın performansından ?

Ben öncelik olarak, ilk sayfada da belirttiğim gibi, yaklaşık 2.5 yıl 2007 Corsa 1.3CDTI kullandım.O araçtan sonra bu aracın performansı müthiş.İşte bu geçişteki yanılgı olmasın diye başka arkadaşlara da kullandırdım,onlar da beni destekledi.Bunlardan birisi Civic manyağıdır.Yakın olsak sende denerdin, olmasanda bayiye gidip vs. bir şekilde test etmeye çalış..
    3.vites 120'yi çok rahat görüyorsun, 5. vites yaklaşık 3500dev/dk civarında ise 180km'yi bulmuş oluyorsun..Yokuş tırmanırken dizelin vermiş olduğu tork her zaman ensende.Ben çok agresif kullanmam, bu yüzdendir ki devir 2000-2500 arasında olur..Yani araç oldukça sessizdir..Bu noktada Corsa ile ciddi fark var, o daima gürültülü idi.Motor küçük olduğundan yüksek devirde çalışıyordu.

Ayrıntılı açıklama için cok tesekkür ederim arkadasım. En iyisi gidip test sürüsüne cıkmak ama benim ihtiyaclarımı karsılıyacak gibi geliyor.

• quote:

quote:

1.6 105hp 2005 model otomatik vitesli Hyundai Elantra dan sonra bu araba çok degişik geldi bana.
    Çok ani ivmeleniyor gibi
    Manuel vitesin katkıları

• beyler merak ettiğim bi konuda bu leonlar ne malı? nerde üretilir?nerde toplanır? fabrika resimleri üretim video bulan gören varmı? google amca pek yardımcı olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: focus838

beyler merak ettiğim bi konuda bu leonlar ne malı? nerde üretilir?nerde toplanır? fabrika resimleri üretim video bulan gören varmı? google amca pek yardımcı olmadı

İspanyol markasıdır. VW grubu ile birlikte VW fabrikalarında üretilir. Neredeyse tüm parçaları VW-Seat-Skoda-Audi ile ortaktır. Arabayı inceleyince emniyet kemerinden airbagine torpidosundan fren kaliperlerine kadar VW amblemini görebilirsin. Polo'da ne varsa İbiza'da, Leon'da ne varsa Golf'te...

Fabrika resmi olarak bende bilmiyorum var mı yok mu...
  • bilgilerin için teşekkürler... inş resim ve videolarda gelir..

birde şu Koyu Yeşil Karartılmış Arka Camlar neden sadece siyah değil?? önlere siyah film çekilince sırıtıyor :)
    siparişle sadece siyah karartılmış alınabiliyormu?
  • quote:

bilgilerin için teşekkürler... inş resim ve videolarda gelir..

birde şu Koyu Yeşil Karartılmış Arka Camlar neden sadece siyah değil?? önlere siyah film çekilince sırıtıyor :)
    siparişle sadece siyah karartılmış alınabiliyormu?

Hiçbir markada siyah karartılmış cam diye birşey yok. Çünkü koyu yeşil karartmanın amacı UV ışınlarını filtrelemesi yani Türk mantığıyla karizmatik olması değil

Aynı tonda film var önlere de aynısından yaptırırsınız uyumlu olur belli bile olmaz. Zaten 3 ton var açık-orta-koyu. Ortadan yaptırırsınız önlere neredeyse aynı ton olur. Farklı markalara bakarsınız en yakın tonu bulursunuz Arkalar bari orjinal olsun

• Hiçbir markada siyah karartılmış cam diye birşey yok. Çünkü koyu yeşil karartmanın amacı UV ışınlarını filtrelemesi yani Türk mantığıyla karizmatik olması değil

Aynı tonda film var önlere de aynısından yaptırırsınız uyumlu olur belli bile olmaz. Zaten 3 ton var açık-orta-koyu. Ortadan yaptırırsınız önlere neredeyse aynı ton olur. Farklı markalara bakarsınız en yakın tonu bulursunuz Arkalar bari orjinal olsun

arkadaşım bende orjinal olsun diye sordum zaten :) koyu camın üzerine flm çekmeye ne gerek var.. siyah olsun filmsiz olsun... polisle vizeyle uğraştırmasın..

ford fiesta ve vw caddy de siyah karartılmış dün bayilerdeydim :)

• quote:

beyler merak ettiğim bi konuda bu leonlar ne malı? nerde üretilir?nerde toplanır? fabrika resimleri üretim video bulan gören varmı? google amca pek yardımcı olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimiferhat -- 1 Kasım 2010; 1:32:51 >

• mrb arkadaşlar bende 2011 model seat leon 14 tsi va bugun kazayaptm arka sol kpı ve camurluk giti servise götürdüm değişmesi gerekiyor dedi sizce deyişmesimi daha çok fiyat düşürür yoksa yaptırmasımı lütfen yadmcı olun şimdiden tşk
  • yaptırsan da komple boyanacak o kapı, farkedecek birşey yok yani değişsin sıfır olsun ;)
    benim de ibizamın sol ön kapı ve camurluk değişmişti bir sıkıntı yaşamadım satarken
    quote:

Orijinalden alıntı: masum34

mrb arkadaşlar bende 2011 model seat leon 14 tsi va bugun kazayaptm arka sol kpı ve camurluk giti servise götürdüm değişmesi gerekiyor dedi sizce deyişmesimi daha çok fiyat düşürür yoksa yaptırmasımı lütfen yadmcı olun şimdiden tşk
  • 2010 Seat Leon TSI 125 Style
  • quote:

Orijinalden alıntı: masum34

mrb arkadaşlar bende 2011 model seat leon 14 tsi va bugun kazayaptm arka sol kpı ve camurluk giti servise götürdüm değişmesi gerekiyor dedi sizce deyişmesimi daha çok fiyat düşürür yoksa yaptırmasımı lütfen yadmcı olun şimdiden tşk

geçmiş olsun öncelikle yetkili servislerdeki ustalar iyi ama uğraşmıyor işcilik kötü o yüzden kapını değiştirmeden yaptırabilirsen düzeltme boya ile sentesi bozulmaz aklında olsun
  • Öncelikle geçmiş olsun..
    Muhtemelen kasko vardır, bu yüzden elleme değişsin derim ben..

PaP eklendin..
  • Orijinalden alıntı: tur.gut

Dostum teşekkürler..

Arkadaşlar herkes araç bilgilerini şu sıra ile yazabilir mi??
    Bakalım kulübümüze kimler üye..

2010 Beyaz Leon 1.6lt TDI CR 105hp Düz

Daha sonra kulüp üyeleri 1. sayfaya yazılacaktır..
    Bu kimiferhat'ın teklifidir..

2010 Beyaz Leon 1.6lt TDI CR 105hp DSG
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.