Şimdi Ara

### L E O N Kulübü ### (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.505
Cevap
27
Favori
331.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşın leonu bursada bağlandı bu çift renk meselesi yüzünden. kıl bir polise denk gelmiş kanımca. bende düşünüyorum tampon ve tavan, çok hoş oluyor. arabanın tipinden sıkılmaya başladıkça yavaş yavaş değişim düşünüyorum, fiyat bilgin için sağol, serviste yaptırdın galiba.

edit: ayrıca birkaç sorum daha var :) yere ne kadar yaklaştı tamponun altı orijinali gibi mi yoksa daha mı alçak, bazı yerlerde kaldırıma çıkma zorunluluğu oluyor o yüzden soruyorum, ayrıca plakayı tampona nasıl tutturdun silikon falan mı kullandın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimiferhat -- 20 Ekim 2010; 0:33:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tur.gut

kimiferhat, çok teşekkürler..
    Çift rengi tescil ettirmedim. Ne zaman sıkıntı olur diye merak etmiyor da değilim..
    Bu tescil olayını biraz açarmısın..

aracın siyah tavanının ruhsata işlenmesi işleminden bahsediyor arkadaş. zannediyorum 200tl gibi de bir masrafı var. benim tavsiyem; kıl bir polise falan denk gelmek düşük ihtimal ama denk gelirsen folyo söktürülür olur biter. ruhsata işletirsen folyodan sıkılınca çıkarırsın bir daha işlem gerekir falan filan...

bu arada dostum benim kafama takılan bir soru var; şimdi sen tamponu kaskoya işlettin mi? işlettiysen bunun için ek ücret ödedin mi? ben tamponumu yaza doğru taktırayım diyorum böylece kasko yenileme döneminde yeni tamponu falan onaylattırabilir miyim acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kratostol -- 20 Ekim 2010; 21:04:52 >

• kimiferhat,
    Aksine yapısı itibariyle tamponun uç kısmı yerden biraz yükseliyor.. Biraz ters gelecek ama bu şekilde..
    Plaka 2 adet yıldız başlı civata ile tutturuldu, kafaları beyaza boyalı..

alper_tol,
    Tamponu, aracı alırken kaskoya ilave ettirdim, bu sebepten dolayı ne kadar farkettiğini bilmiyorum..
    Fakat bu yakınlarda bir arkadaş xenon taktırıp kaskoya 25TL fark ödedi..
  • tur.gut cevap için teşekkürler.

leon sahiplerine bir sorum olacak;

sanki benim aracın direksiyonu biraz abartı sert gibi geldi bana. toyota corolla bir aracn direksiyonunu serçe parmağınızla bile rahatlıkla çevirebiyorsunuz. fakat ben aracımda özellikle hareketsizken direksiyonu avcumun ayasıyla çeviremiyorum. illa direksiyonu kavramam, diğer elimle desteklemem gerekiyor.

diğer leon sahiplerinde durum ne acaba?
  • evet biraz sert özellikle hareketsizken
  • Ben öyle bir rahatsızlık hissetmedim ama bir bakayım bakalım..
  • ya aslında benimde kafam karışık.kasım sonu için vw golf 1.6tdi comfortline dsg kaporası yatırdım.56000 tl ye olacak.ama bir yandan da gönlüm seat leon FR 2,0tdi dsg 170bg var 58000 tl ye.hem full donanım hem daha güçlü hemde daha yeni.ne yapmalıyım.vw den kaporamı geri istesem verirler mi?yoksa kararımdan vazgeçmemelimiyim.ne dersiniz.görüşlerinizi ve fikirlerinizi bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: eczaci20

ya aslında benimde kafam karışık.kasım sonu için vw golf 1.6tdi comfortline dsg kaporası yatırdım.56000 tl ye olacak.ama bir yandan da gönlüm seat leon FR 2,0tdi dsg 170bg var 58000 tl ye.hem full donanım hem daha güçlü hemde daha yeni.ne yapmalıyım.vw den kaporamı geri istesem verirler mi?yoksa kararımdan vazgeçmemelimiyim.ne dersiniz.görüşlerinizi ve fikirlerinizi bekliyorum

Vergi sizin için sorun değilse 2000 lira farkla hem çok daha güçlü hem donanım olarak 2ye katlayacak bir araca sahip olmuş olursunuz. Ben olsam Leon alırdım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: pckopat_6

quote:

Orijinalden alıntı: eczaci20

ya aslında benimde kafam karışık.kasım sonu için vw golf 1.6tdi comfortline dsg kaporası yatırdım.56000 tl ye olacak.ama bir yandan da gönlüm seat leon FR 2,0tdi dsg 170bg var 58000 tl ye.hem full donanım hem daha güçlü hemde daha yeni.ne yapmalıyım.vw den kaporamı geri istesem verirler mi?yoksa kararımdan vazgeçmemelimiyim.ne dersiniz.görüşlerinizi ve fikirlerinizi bekliyorum

Vergi sizin için sorun değilse 2000 lira farkla hem çok daha güçlü hem donanım olarak 2ye katlayacak bir araca sahip olmuş olursunuz. Ben olsam Leon alırdım..

Marka fanatikliği kesinlikle yapmıyorum, hiç düşünmeden Leon derim..

•  ### L E O N Kulübü ###

Bilgilendirme babında,
    Polatlı-Eskişehir-Kocaeli güzegahı, hemen hemen 350 km..
    cc devrede 90km sabit, klimasız, tek kişi..
    Yol bilgisayarı yakıt verisi 3.8 lt/100km
    2010 1.6 TDI düz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tur.gut -- 24 Ekim 2010; 21:42:22 >
  • Uzuuuun araştırmalar sonucu Gözüme hoş gelen, fiyat / donanım açısından, yakıt tüketimi açısından Leon 1.6TDI CR manuel de karar kıldım sanırım..
    Tabii asker dönüşü alacağım yani mayıs ortası haziran gibi..
    sorum şudur ki, ESP opsiyon listesindeki paket ve fiyatla mı alınabiliyor yoksa tek başına alabilir miyim..
    eski aracım olan 2005 Ibiza'mda Sunroof vardı. açıkcası yine taktırmak istiyorum.. Aracın gelmesi gerçekten en az 2 ayı buluyor mu?
    Metalik renk 43500 lük fiyata dahil mi?
    1.2TSI fiyatı sordum 1 kuruş inecek gibi görünmediler.. Dizel için fiyat alan, pazarlık yapan olduysa bana bilgi verebilir mi acaba?
    çok teşekkürlerr
  • quote:

### L E O N Kulübü ###

Bilgilendirme babında,
    Polatlı-Eskişehir-Kocaeli güzegahı, hemen hemen 350 km..
    cc devrede 90km sabit, klimasız, tek kişi..
    Yol bilgisayarı yakıt verisi 3.8 lt/100km
    2010 1.6 TDI düz

hocam bunlar nasıl resimler böyle! maşallah.

• Dostum teşekkürler..

Arkadaşlar herkes araç bilgilerini şu sıra ile yazabilir mi??
    Bakalım kulübümüze kimler üye..

2010 Beyaz Leon 1.6lt TDI CR 105hp Düz

Daha sonra kulüp üyeleri 1. sayfaya yazılacaktır..
    Bu kimiferhat'ın teklifidir..
  • quote:

Dostum teşekkürler..

Arkadaşlar herkes araç bilgilerini şu sıra ile yazabilir mi??
    Bakalım kulübümüze kimler üye..

2010 Beyaz Leon 1.6lt TDI CR 105hp Düz

Daha sonra kulüp üyeleri 1. sayfaya yazılacaktır..
    Bu kimiferhat'ın teklifidir..

2010 beyaz leon 1.4 tsi 125hp
  • 2011 beyaz leon 1.4 tsi 125hp
  • ____________L E O N Kulübü Fertleri____________
    1) tur.gut@2010 Beyaz Leon 1.6lt TDI CR 105hp Düz
    2) kimiferhat@2010 Beyaz Leon 1.4lt TSI 125hp
    3) alper_tol@2011 Beyaz Leon 1.4lt TSI 125hp
  • Arkadaşlar dün aracımızın orjinal kol dayamasını inceledim..
    İlk olarak şunu söylemem gerekir ki maalesef fiyatı 500TL civarında..
    Kol dayama el frenini arka kısmında bulunan ikili bardaklığın üstüne yerleşiyor, fakat bardaklıkların kullanımını engellemiyor..
    4 vida ile bardaklıkların çevresinden montajı yapılıyor.Üst kısmı açılıyor ve tahmini 10x20x6cm ülçülerinde bir saklama gözü ortaya çıkıyor.
    İlginç olan ise bundan sonrası. Alt kısmında ikili bardaklığın tam üstüne oturan bir kapak var ve onu kaldırdığımızda bardaklıkları tam olarak kullanabilyoruz..
    Bu kapak menteşeli değil, yüzeyden direk ayrılıyor..
  • evet kol dayamayı bende inceledim aynen anlattığın gibi fakat fiyatı fazla olduğu için vazgeçmiştim ben. bir de vw grubu son dönemde hybrid teknolojisiyle ilgileniyor, bu araçların ülkemizde yaygınlaşması ne kadar zaman alır sizce?
  • arkadaslar 1.6 tdi 105 hp olanının performansı nasıl acaba ? Cogu kisi farklı seyler soyluyor. Bazıları iyi gidiyor diyo bazılarıda o kasayı kaldırmıyor diyorlar. Burdan kullanan arkadasımız @tur.gut memnun musunuz arabanın performansından ?
  • Merhaba.Bayram sonrası aracımı satıp 2.el bir leon almak istiyorum.Acaba bayramdan sonra araç fiyatlarında düşüş olur mu? Çünkü bundan 1-2 ay öncesine göre fiyatlar muazzam artmış görünüyor.Sizin görüşleriniz neler? En yakın hangi dönemde fiyatlar uygunlaşır?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.