MERHABA ARKADAŞLAR BEN BU YIL İÇERİSİNDE BİR SUV ARAÇ ALACAĞIM FİYATI 50 BİN TL İLE MAX.75 BİN ARASINDA GÜZEL BİR SUV ARIYORUM ARAŞTIRMALARIMA GÖRE ŞİMDİ YE KADAR VW TİGUAN FORD KUGA JEEP COMPASS TOYOTA RAV 4 2004 DİSCOVERY 3 VEYA BU FİYATLARDA BAŞKA ÖNERİLERİNİZ VARSA BUYRUN BEKLİYORUM (KİA VE HYUNDAİ ARAÇLAR HARİÇ)
honda crv yi önerebilirim
Ford Kuga'yı incelemelisin.
bence sırayla vw tıguan audı q5 ve ford kuga
öncelikle kolay gelsin
bence önceliğin dizel ve otm. olsun
şu anda suv olarak 80.000 tl ye kadar
bence gerek tasarım gerek donanım ve kalite konsunda sınıfında ilk 3 de gördüğüm
nissan Qashqai+2(uzun versiyonu) 2.0dci otm. vites cok güzel bir arac fuarda sormuştum ne zaman gelir ne kadar olur vs. yaza kadar bayilerde olacağını söylemişlerdi fiyatıda en dolusu cam tavan deri koltuk vs. 80.000tl yi gecmicek demişlerdi
bence nissanla konuş ne zaman gelir nedir ne değildir tam istediğin gibi hem kaliteli hem donanımlı ve dizel otm.
Ford kuga'yı öneririm autocar'ın bir sayısında kapsamlı biçimde incelemişti ve bu sınıfın lideri olacağını yazmışlardı ayrıca bence daha düşük vergiden yararlanmak istiyorsan ilgilendiğin araçların yaklaşma açılarına bir bak istersen bildiğim kadarıyla %30'luk bir eğimi çıkabilen araç arazi aracı olarak görünüyor ve yüksek vergilendirmeye tabi tutuluyor her ne kadar aynı gibi görünse de saydığın araçlardan tiguan ve kuga otomobil olarak geçiyor ve az vergi ödüyor ama discovery 3 arazi aracı olarak değerlendiriliyor yanılmıyorsam arazi araçları her sene muayeneye giriyor bu da insanı çileden çıkarıyor tercihini ona göre yapmalısın bir de koleos'u incele görünüşe göre renault iyi iş çıkarmış.
80 milyara 2007 model grand cherokeler bulunabilir. 3.0 CRD mercedes motorlu. 218 beygir 510 tork.
2. el istemem veya vergisi yüksek derseniz (6 aylık vergisi 1.800 civarı snrm) 2.0 motoru geçmeyen captivaya bakabilirsiniz hem dizel hemde otomatik.
arkadaşlar yazmayı unutmuşum ama birde subaru forester ve jeep patriot da var yorumlar için sağolun
kuga hiç görmedim. koleos mudur nedir renonunkini bile gördüm birkaç sefer ancak kuga hiç görmedim (galeri dışında) 2. el olarak biraz üzmeyecek modeller bakabilirsiniz
az daha limitiniz cıksa q5 2ci olarak sorento önerırım 0 km aldık 2 sene oldu gayet memnunuz konforlu uzun yolda acayip rahat az yakar 200ytl ıle 1.200km rahat gıdersenız teknolojık arabada 3cü olarakda dodge nıtro dısı süper bir araba
1. q5 2. sorento sıddetle tavsıye edılır 3.nıtro
Teercihleriniz güzel. Benim de tercihim X-TRAIL 2.0 dCi SE 4WD AT olurdu. Fiyatı da galiba 75.000 gibi birşey. En azından safkan bir arazi aracı. Hem de dizel. Bir de Kia Sportage da kampanya var galiba. O da mantıklı olabilir...
sayın tergener yorumun için sağol ama bana x-trail biraz büyük gelir ama yinede teşekkürler
Subaru Forester'ı da seçenekler arasına koyalım. Ayrıca, Freelander 2 lerde One Minute kampanyası ile indirim var (aslında aynı indirimi iki ay önce de yapmışlardı.)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme