Şimdi Ara

***L2 Alandra***[Gracia Final]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. sonunda bende Lineage 2 .Gracia Finalin CDsini aldım. ve bugun muhtemelen akşam saat 9-10a kadar L2 Alandra serverında olacağım...

###Lineage 2 Alandra Gracia Final###

*** Rates ***
    2000x
    2000x
    1000x

Serverda Noblesse ve Subclass için görev yok..
    Başlangıçta Özel moblar var öldürdüğünde lvl 79 oluyon. sonra dışardada mob felan kesip 10dkda 85lvl olursunuz..
    Serverda Vesper weapon almak için RB lere katılmanız gerekiyor Mouse Coin dşürmeniz geekiyor. Veyaa SA sız Vesper weaponlar düşecektir onlar çok işinize yarıcak.

NPC buffer
    GK
    Gm Shop

Mafe +5
    Max +25
    Enchant rates bilmiyorum ama zaten direk Blessed enchant düşüren yerler var orada en 700-800 tane BEWS yaptım. gelen ark.lara yardımcı olurum. zor değil yani + basmak.

Herkesi bekliyorum..

:::Nick:::
    >>> MaTRaKTioNn <<<
    Sizlere chardan bir resim ekleyim dedim..
     ***L2 Alandra***[Gracia Final]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badonur -- 24 Temmuz 2009; 19:15:44 >

• iyi oyunlar
  • e artı basmak zor deilse herkes de aynı item olcak sarmaz ki oyle :S
  • Aynı ıtem demek eşit şartlarda kapısmak demek buda oyuncunun kabılıyetıne bakar bılegıne bakar kendıne guvenen adam charını kullanmasını bılen adam olayı goturur demektır ki böylesi daha zevklıdır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumcumx

Aynı ıtem demek eşit şartlarda kapısmak demek buda oyuncunun kabılıyetıne bakar bılegıne bakar kendıne guvenen adam charını kullanmasını bılen adam olayı goturur demektır ki böylesi daha zevklıdır...

öyle diyorsun da mesela bir mage weaponu düşün +6 diyelim bir de dagger düşün +6 bunlari gereken kişilere werirsek pek bir fark oluşmaz
    ama +6 değilde +10 olsa yada max +25 düzeynde olsa arada uçurum kadar fark olur onu dikat onunde bulundurun neden mage weaponlarına + basmak daha zor diye düşünmedin ?nedeni burda yatıyor bence.
    enchant duzeyi arttıkca fark daha da büyüyor bu durumda da magelere şans doğuyor yani tam olarak yetenek bileğe dayanmıyor bi yerden sora eşitlik kopup farklı noktalara gidiyor.
  • bakın herkesde +25 var sayılır. yani var diyelim. herkesde +25 olması bence çok güzel birşey. yani bence en dengelisi bu.

ben böyle eğleniyorum bu serverda. isterseniz gelebilirsiniz tartışmaya gerek yok beğenmeyen oynamaz

ben herkes gelsin oynasın demiyom oyun sonuçta eğlenebileceği serverda oynasın herkes. tartışmaya gerek yok..
  • Gracia2 yi çok merak ediyorum. Denemekte fayda var.
    asasTR
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocoglu5353

Gracia2 yi çok merak ediyorum. Denemekte fayda var.
    asasTR

bu server gracia final.
  • fULL GraCia FinaL VarmI Piyasada ...(Ragezone HariC)..SadeceArmoR KoymakLa Olmuyorki..

Haritaya baK BakalıM YeNi BöLgeleR EklenmişMi....
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumcumx

fULL GraCia FinaL VarmI Piyasada ...(Ragezone HariC)..SadeceArmoR KoymakLa Olmuyorki..

Haritaya baK BakalıM YeNi BöLgeleR EklenmişMi....

abi haritaya hiç bakmadımda GK da 2 tane gracia final area vardı.. bu koyduğum fotoda 1. yerdeki işte.
  • bu serverda oynanmaz uçmuş bu server

full donate doludur orası
  • Güzele benziyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atorr

bu serverda oynanmaz uçmuş bu server

full donate doludur orası

donate birisine hiç rastlamadım. ayrıcada

"full donate doludur orası" derken sende anlamışındır herhalde ihtimal. bence bir girip bakmadan yorum yapma.

yapcaksanda buda yapma.
  • Adam diyorki isteyen gelsin yardım edebilirim artık 25 ful olur en fazla adamda ki blesed enchate varmıs kolalıkla basılır l2lava ya benzetmişler gerçi orda direk herkez artı 25 oluyordu maden badonur size bole bi teklifde bulunsmus isteyen girsin donate yoktur zaten artık 25 ful basabileceğin bi serverda donate olması biraz abes kaçar sanırım değilmi badonur Teşekkürler gelmeye çalışıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: ivanov12

Adam diyorki isteyen gelsin yardım edebilirim artık 25 ful olur en fazla adamda ki blesed enchate varmıs kolalıkla basılır l2lava ya benzetmişler gerçi orda direk herkez artı 25 oluyordu maden badonur size bole bi teklifde bulunsmus isteyen girsin donate yoktur zaten artık 25 ful basabileceğin bi serverda donate olması biraz abes kaçar sanırım değilmi badonur Teşekkürler gelmeye çalışıcam

teşekkürler. beklerim. ben pek sık giremiom bu yüzden bu serverı seçtim. hani oynamadığım zamanda extradan kimse gelişemiyor herkes aynı. bende çok giremediğim için girdiğimdede pvp yapmayı tercih ediyorum..
  • Haklıısn katılıyorum zaten çalşıyorum yada ruz o yüzden fazla vakit ayıramıyoruz
  • ragezone serveri bu hafta finale geçiyor arkadaşlar server 40x questler %90 working..bekleriz
  • Kaç kişi online oluyor ortalama ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

Kaç kişi online oluyor ortalama ?

Dikkat etmedim fakar en az 70 online vardır.. oda townda gördüklerim millet kasıyor pvp yapıyor falan. ondan belki rtalama 100 online vardır..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.