Arkadaşlar normalde L2extreme sitesinde oynadığım oyunu güncellemek için dün update ikonuna bastım ve sonuna kadar update'i sürdürdüm.Update sonunda siyah ms dos penceresine benzer bir pncere açıldı ve enter'a basmanız halinde c4 dosyalarının instolasyonunun yapılacağını belirten ve herhangi bir tuşa basmamızı isteyen bir ifade vardı bende herhangi bir tuşa bastım 4-5 dakika sonra dosyaların bulunamadığını belirten yazıdan sonra kapatıp oyuna girmeye çalıştım ve hata mesajı ile karşılaştım. Bunun üzerine bilgisayardaki kurulu olan (L2c3 installer dosyası ve patch 1.3 dosyası hariç) bütün lineage dosyaları kaldırdım veya sildim. l2c3 dosyasını install ettim install sonunda otomatik çıkan sarı siyah otomatik gelen update tablosunu durdurdum install ile oluşan lineage 2 (program files içinde) dosyası içindeki sistem dosyasını sildikten sonra versiyon 1.3 patch dosyasını çalıştırdım instal bittikten sonra çıkan msdos benzeri penceriyi hemen kapattım ve masa üstündeki l2extreme ikonuna basarak oyunu açtım. Şu anda aynı hata vsebebiyle oyunu açamayanlara duyurulur.
hoca bence hıc update ıle kasma bekle sureklı cıkartıyolar zaten su anda 1.3 var sanırım,update yapma yenı versıyonunu yukledıklerınde dırek ordan cek,cunku bunlarda ne yaptıklarının farkında degıl c4 ıtemlerı koyucaz dıye patch manyagı yaptılar.ben yapmıyorum.oyunu da sorunsuz olarak oynuyorum su an da ancak oyuna gıremeyınce yapıcam bu update cunku sorunlar var.bence beklerım derım yenı update cıkana kadar.
bende aynı hatayı aldım ama çok kolayda çözdüm l2extreme sitesının forum bölümünde bununla ilgili bir konu vardı update yaptıktan sonra oyunu çalıştırdığında bu hata ile ilgilidi konu.. ve bir link verdiler bende tıkladım bir kb değerinde "user.ini" dosyasını indirdim ve oyunun kurulu olduğu dizine attım oyuna tıkladım sorundan eser kalmadı meğer o hatalar "user ini. "doyasından kaynaklanıyormuş
iyide baba bari tam adresi verseydinde indirek :P sorun ben de de var . . . oynuyamıyorum. denemek istedim oyunu kuramassam hiç baslayamıcam galiba :P
merak etmeyın arkadaşlar sorun çoktan çözüldü siz l2extremeye girip yeni yamayı tekrar yükleyin sorun çözülmüş olacaktır
Karakterler Sorcereress (76) ... Bu karakterin ismi farklı ;) BufferTR (72) SpellHowlerTR (68) BishopTR (62)
1-Siteye gir. 2-Register kısmına gir ve Register. 3-Email'ine onay mesajı gelecek ona tıkla. 4-Forum için hesabın hazır. 5-Ana sayfada GAMECP'ye tıkla, oyun için K.adı ve şifre belirle. 6-Email'ine onay mesajı gelecek ona tıkla. 7-Ana sayfada Patch'e tıkla ve indirdiğin peogramı çalıştır. 8-Biraz Next'e tıkla. O gerekli herşeyi yükler ama biraz uzun sürer. (Finish ekranı geldiğinde Show Reports a tıklayın ve her dosyanın karşısında Updated Successfully yazısı var mı bakın, eğer yoksa updater ı yeniden çalıştırın.) 9-Oyuna gir beni bul. :) 10-beni bulmak için çift tırnak hemen peşine yukarıdaki isimlerden
biri, bi boşluk ve mesaj hehe örneğin : "BishopTR merhaba
Beni bulursanız hiç üşenmeden Her türlü BİLGİ yardımı yaparım. Eğer sizinle gelinmesi gereken bi görevse gelirim; boş yere teklif etmeyin. Kesinlikle Para istemeyin! Düşük level iken gidip millete bulaşıp sonra beni dövdüler, gel intikam al demeyin. Yüksek lvl olunca biri artislik yaparsa birlikte gider kafasına vururuz (Tabii gücümüz yettiği ölçüde).
Bi tavsiye : A veya S grade olmadan ENC işine girmeyin müsrifliktir.
quote:
Orjinalden alıntı: St.LuCiFeR
bende aynı hatayı aldım ama çok kolayda çözdüm l2extreme sitesının forum bölümünde bununla ilgili bir konu vardı update yaptıktan sonra oyunu çalıştırdığında bu hata ile ilgilidi konu.. ve bir link verdiler bende tıkladım bir kb değerinde "user.ini" dosyasını indirdim ve oyunun kurulu olduğu dizine attım oyuna tıkladım sorundan eser kalmadı meğer o hatalar "user ini. "doyasından kaynaklanıyormuş
ya hacı user.ini dosyasını nerden indirdin banada sölermisin???
O yaptığınız update extremenin s grade armor ve silahları görmenize yardımcı oluyor. Update sonunda çıkan ms dos penceresi dosyaları bulamıyor ama bir işede yaramıyor oyunu oynayabilirsiniz hiç bir sorunla karşılaşmassınız:D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme