Şimdi Ara

L2 C4 DOWNLOAD YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya beyler bana tek parça halinde 2.5 gblik dosya deilde bu böle 3-4 parçaya ayrılmış we parça parça çekebileceim site lazım yardım edebilecek biri warsa link yada site söleyebilirmi tek parça halinde çekersem we %50 60 larda baalantım giderde bidaa başlatıımda yanıt alamazsam deli olurum ondan bana parçalanmış şekilde download alzım warmı yardım edebilecek olan yada en olmadı bana kaç cd tutuosa artık bi cd ye çekip kargolayacak birisi warmı? karşı ödemeli yollasın alt tarafı 4 tane boş cd ye oyunu çekeceksiniz?? benim download hızımda baya düşük neyse işte ya link yada cd lazım warmı bi yardım edebilecek bi babayiğit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elfia -- 31 Mayıs 2006; 11:36:42 >

• quote:

Orjinalden alıntı: elfia

ya beyler bana tek parça halinde 2.5 gblik dosya deilde bu böle 3-4 parçaya ayrılmış we parça parça çekebileceim site lazım yardım edebilecek biri warsa link yada site söleyebilirmi tek parça halinde çekersem we %50 60 larda baalantım giderde bidaa başlatıımda yanıt alamazsam deli olurum ondan bana parçalanmış şekilde download alzım warmı yardım edebilecek olan yada en olmadı bana kaç cd tutuosa artık bi cd ye çekip kargolayacak birisi warmı? karşı ödemeli yollasın alt tarafı 4 tane boş cd ye oyunu çekeceksiniz?? benim download hızımda baya düşük neyse işte ya link yada cd lazım warmı bi yardım edebilecek bi babayiğit

Ben şu an indiriyorum. ama işyerinde bağlantı hızı düşük olduğundan henüz 1.4 GB indi. Sanırım yarın tamamı iner.
    İner inmez de bunu parçalayıp bir yere atmaya çalışacağım. eğer olursa buraya foruma yazarım. Yok eğer olmazsa dediğin gibi cd olayına girmeye çalışacağım. Ama bunun için söz veremem. Çok yoğun olduğum için sözümü yerine getiremeyebilirim.

Edit: http://forum.donanimhaber.com/m_7301780/tm.htm topiğindeki mesajına bir cevap yazdım. Okursan çok sevinirim. Fakat yanlış yorumlama lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bprince -- 31 Mayıs 2006; 15:16:51 >

• quote:

Orjinalden alıntı: elfia

ya beyler bana tek parça halinde 2.5 gblik dosya deilde bu böle 3-4 parçaya ayrılmış we parça parça çekebileceim site lazım yardım edebilecek biri warsa link yada site söleyebilirmi tek parça halinde çekersem we %50 60 larda baalantım giderde bidaa başlatıımda yanıt alamazsam deli olurum ondan bana parçalanmış şekilde download alzım warmı yardım edebilecek olan yada en olmadı bana kaç cd tutuosa artık bi cd ye çekip kargolayacak birisi warmı? karşı ödemeli yollasın alt tarafı 4 tane boş cd ye oyunu çekeceksiniz?? benim download hızımda baya düşük neyse işte ya link yada cd lazım warmı bi yardım edebilecek bi babayiğit

elfia ben de bugün indiriyorum c4 ü. Bir aydan fazla zamandır sağlam linkler peşindeyim ama hiç biri güvenilir değil. iki parça olarak bir linke ulaştım ama o da problemli. en sağlam ve hızlı yol bana sorarsan yine fileplanet. aç ordan bir üyelik. indir fileplanet download managerı ve kur. sonrasında fileplanettan indirdiğin herşey bu downloader yardımı ile iniyor. bağlantın kesilir ya da bilgisayarı kapatmak zorunda olsan dahi bu manager sana devam etme imkanı veriyor. indirenler problem yaşamadığını söyledi. ben de 1.91 gb a ulaştım şu an. 3 kere sunucudan düştüm ama. pause-resume yapınca geri dönüyor. tek sorun başta 30-40 dk arası bir bekleme süresi var. gerisi normal. indirme hızı da gayet güzel. 512k ile ortalama 40 ile indiriyorum ki arada interneti kullanıyorum. tercih senin yine.

• güsel yapıyosun da fileplanet manager in özelliklerini okumamıssın kurmaya basladıgın andan itibaren 2 gün süren var yani 48 saat eger bu zaman içinde tamamlamazsan en basa dönüyosun (ki adam baglantım düsük diyo 256 dır hızı 24 saat te indirir o da baglantıdan düsmez ve pc yi hiç kapatmazsa)
    bu durumda senin yapacagın en mantıklı is pc ye ya flashget ya da getright ı kuruyosun bi linkten indirmeye baslıyosun pc de kapansa baglantıda düsse tekrar basladıgın zaman kaldıgı yerden devam ediyo zaman sınırlaması da yok getright ı tavsiye ederim daha basit bi yazılıma sahipeger bilmiyosan kullanmayı
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlooDsS

güsel yapıyosun da fileplanet manager in özelliklerini okumamıssın kurmaya basladıgın andan itibaren 2 gün süren var yani 48 saat eger bu zaman içinde tamamlamazsan en basa dönüyosun (ki adam baglantım düsük diyo 256 dır hızı 24 saat te indirir o da baglantıdan düsmez ve pc yi hiç kapatmazsa)
    bu durumda senin yapacagın en mantıklı is pc ye ya flashget ya da getright ı kuruyosun bi linkten indirmeye baslıyosun pc de kapansa baglantıda düsse tekrar basladıgın zaman kaldıgı yerden devam ediyo zaman sınırlaması da yok getright ı tavsiye ederim daha basit bi yazılıma sahipeger bilmiyosan kullanmayı

arkadaşım bunları ben de biliyorum. ama hadi link koy buraya o zaman herkes yararlansın. çoğu sunucu bağlantın kopunca geri dönmene izin vermiyor, verenlerde zaten bir türlü bağlanmana izin vermiyor hadi bağlandın diyelim 1kps gibi bir hızla iniyor ya da client kızıp ben inmeyecem ulen deyip çekip gidiyor. yine dönüp dolaşıp fileplaneta geliyoruz. 256k ile 2 günde kendini programlarsa indirir. 24-30 saat arası bir süre tutar. geri kalan minimum 18 saatte bilgisayarı boş bırakabilir. hiç şakasız 200-250 link denedim bugüne kadar. filemirrors gibi sitelere hele hiç rivayet etmeyin. çünkü linkler geliyor geldiği gibi de gidiyor. ayrıca bahsettiğin download managerların büyük boyutlu dosyalı bozma gibi bir özelliği var. çünkü indirirken dosyaları çok sayıda parçaya bölerler. yani 2.3 gb ı hadi indirdin bir de bozuk çıkma ihtimali insanı delirtiyor. benimde başıma geldi. yine de razıydım link olsa bir manager ile indirmeye ama yok. şimdi indiriyorum fileplanettan 2.2 gb oldu az sonra açıp oynayacağım. ben yine en garantili yolun bu olduğunu savunuyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: BlooDsS

güsel yapıyosun da fileplanet manager in özelliklerini okumamıssın kurmaya basladıgın andan itibaren 2 gün süren var yani 48 saat eger bu zaman içinde tamamlamazsan en basa dönüyosun (ki adam baglantım düsük diyo 256 dır hızı 24 saat te indirir o da baglantıdan düsmez ve pc yi hiç kapatmazsa)

Bende 1.7 gb iken 48 saat bitti ve site ile bağlantıyı kopardı. Yeniden bağlan dedim bir yarım saat kadar daha bekledi ve bağlandıktan sonra kaldığı yerden devam etti.
    Şu anda 1.89 Gb ye ulaştı.

Demek 48 saat sonra yeniden kaldığı yerde devam edebiliyormuş :)

• evet devam edıyor ben 5 gundur yavasyavas ındırıyorum acelem yok ama hala bu oyunu bılmıyorum yahu bırısı sunu adam gıbı anlatsa neye benzıyor zormu kolaymı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cs 1.6 tuş sorunu lütfen yardım
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • www.inferno-network.net/client/ l2_c4 download
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.