www.L2TR-Mania.com 1000x xp - 1000x sp - 8x drop Blessednechand rate %99 wepon +25 armor +16 jevel +16 Limit. server %100 bugsuz.
Aden siegesi ödüllü olacak 200$ Adeni alan clan liderine verilecek. ve bu ödüller serisi devamlı olacak belli süreçler içinde. Kesinlikle siegeye dışardan müdahele olmayacak. 15 aralık 2010 Akşam 22:00 siege start verecek . lütfen forumda gereksiz eleşetiriler olmasın L2Tr-Mania serveri çocuk serveri değildir küfür ve benzeri şeyler acc tekrarrında ip . Detaylı bilgi - www.L2Tr-mania.com adresini forumlarından mesaj yaz kısmından bilgi alabilirsiniz.
L2tr-mania oyunu iyi oynıyanalrın serveri !! Full pvp
Süper ya 200$ cepde ozman beyler hemen giriyom clan kuruyom clan adı Nefeslacus gelin klana alim sizi hemen oyun nickim Kamaro
Aden bende hiç kimsenin şansı yok
şansımız yoksa gelmeyelim o zaman sana iyi şanslar
bu aralar gördüğüm komik şeylerin en büyüğüydü bu...
quote:
Orijinalden alıntı: BigBad
1000 Dolar olsa gene gelmem.
quote:
Orijinalden alıntı: beoks
www.L2TR-Mania.com 1000x xp - 1000x sp - 8x drop Blessednechand rate %99 wepon +25 armor +16 jevel +16 Limit. server %100 bugsuz.
Aden siegesi ödüllü olacak 200$ Adeni alan clan liderine verilecek. ve bu ödüller serisi devamlı olacak belli süreçler içinde. Kesinlikle siegeye dışardan müdahele olmayacak. 15 aralık 2010 Akşam 22:00 siege start verecek . lütfen forumda gereksiz eleşetiriler olmasın L2Tr-Mania serveri çocuk serveri değildir küfür ve benzeri şeyler acc tekrarrında ip . Detaylı bilgi - www.L2Tr-mania.com adresini forumlarından mesaj yaz kısmından bilgi alabilirsiniz.
L2tr-mania oyunu iyi oynıyanalrın serveri !! Full pvp
Her yeni girene duyduğuma göre item veriyormuşsunuz. Kim daha çok itemliyse o kazanır. Vermeye devam edin. Size bol şanslar. Şahsen girip bakmaya bile değmiyecek bi serverdan farkı yok.
o zaman herkes clan kurar o zamanda clan kurmanin bir anlamı kalmaz salak işler yapıyorsunuz yahu
Ya bu ne şiddeet bu celal ne oluyor . bu bir bilgilendirme forumu . okuyup iştirak edersin yada işin vardır gelmezsin. bu hakaretler ne böle . Benim adım Beoks bakın Donanım haberde 1 tane server reklamı yapan forumda yazım varmı yok olmazda . karekter sorunu olan birileri varsa buraya gelip forumu okuduktan sonra saçmalayıp çirkinleşmeleri. eğer yorum yapacaksan insan servere gelir kusur bulursa burda paylaşır. L2tr-mania serverinde böle bir tarz yaptık herkesin tarzı var bu da l2tr-mania farkı.
quote:
Orijinalden alıntı: beoks
Ya bu ne şiddeet bu celal ne oluyor . bu bir bilgilendirme forumu . okuyup iştirak edersin yada işin vardır gelmezsin. bu hakaretler ne böle . Benim adım Beoks bakın Donanım haberde 1 tane server reklamı yapan forumda yazım varmı yok olmazda . karekter sorunu olan birileri varsa buraya gelip forumu okuduktan sonra saçmalayıp çirkinleşmeleri. eğer yorum yapacaksan insan servere gelir kusur bulursa burda paylaşır. L2tr-mania serverinde böle bir tarz yaptık herkesin tarzı var bu da l2tr-mania farkı.
bencede gernk yok beyler ben serverdeyim server süanda çok iyi
Rüştü abi forumlarda kendni yorma seni bilen biliyor 9 yıldır oynuyorum referans sağlam tartışılmaz tr nin en iyi server'i neden mi? herkes eşit haklara sahip şike yok ve en önemlisi elit olması bu oyunu çekici kılan sebeplerden biri ..sanırım daha fazla detaya girmeme gerek yok mesajın alındığını düşünüyorum..SON OLARAK : Adenimi istiyorsunuz hay hay Hodrimeydan ;) gelin alın ..!
quote:
Orijinalden alıntı: MORFEUS
quote:
aşsidlmaksdnlajsmd:D:D:D ölamsdasd:D Yürü be bro :D
40$ serverda 200$ lık ödül komik
quote:
Orijinalden alıntı: TheLastRide
quote:
Orijinalden alıntı: MORFEUS
quote:
aşsidlmaksdnlajsmd:D:D:D ölamsdasd:D Yürü be bro :D
semiiiiiiiiiiiiiiiih :D 200$ olooom borumu :D
73gün sonra yapılcak bu siege için bu kadar tartısmak yeterli bence beyler..birakin o gün gelsin adamlar videosunu yayınlar bizde izleriz derizki aferin "beoks" veya diger admin-gm vs.. Ama o gün aden siege i alan adamlar böle rezillik görmedik filan diyede konu acarsa emin olun "beoks" ve server savunanlar burda fazla barınmaz-itibar anlamında tabikide
ilginiz için teş ediyorum 200 player onlineye ulaştık . L2Tr-Mania Team