Şimdi Ara

l2 eutophia MÜKEMMEL ÖTESİ YÜKSEK RATE SERVER ARAYANLARA DUYURULUR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
4.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • başka bi upload sitesi bulamadın mı ya bunlar biraz anormal 2 tane aynı anda indiremiyorsun pff
  • quote:

Orjinalden alıntı: eray.gns

http://www.4shared.com/file/20203890/9373611c/_2__system.html <<<< system klasörü
    http://www.4shared.com/file/20203512/bd7c196b/music.html <<<<< music klasörüne
    http://www.4shared.com/file/20203602/a6219673/textures.html <<<<< textures klasörüne
    http://rapidshare.com/files/43784456/systexture.rar.html <<<<< systexturese

Toplam 130 mb civarı bunları indirip girebilirsiniz ( kendi uploadım )
    İndirmeye başladım bakalım umarım bu sefer sorun çıkmaz.Sağolasın Eray.

• eray seninkiler c5 mi interlude mi ?
  • suanda olduğum yerde lienage 2 yok ondan oyuna giremiyom arkadaslar vaalla side benim gitmemi beklediniz sanki :):)wyvrm oyunda qouets ile alınıyo ilklk önce girandaki wywrm qoueter ile konuşuyoa daha onra luxury gk ile inandrli+talking islanda tlepor oluyoruz şansınıza serverin restar aatılmaısnıdan sonra kimse kesmemisse tam telport olduğunuz yerin karşısında wywrm monster ztane kestiğinizde direk olarak wywrm tasması elde ediyosunuz ama bazen kesilmis oluyo bu seferde talkin islandadaki 2 bosu kesip tekrar aktif etmeniz gerkiyo......ama genelde server restartında ben yaklamıştım direkl bıulmuştum......

1-bu arada +50 item basmak için toplanacak olan gem pwder ve cobolt itemleri en çok DİSCİPLES NECROPOLİSDEN DÜŞÜYO VE BOMBOŞ OLUYO.ben 3 saatte 6000 gem powder düşürmüştüm..

2-oyunda en yüksek armor stabil olarak titanium armora sahip bunu almak içinde oyun başından beri zaten inventorynize düşen see cobolt türevi mavi, itemlerlile giranın ortasındaki titanıum armor qoueterdan değişik claslar için değişik armorların kaç cobolta alındığı yazılşıyo zaten aldığınıq her part itemini gem loged olduğunda gm veriyorsunuz oda size titain ium aarmorunuzı veriyo

3-bide farkettiyseniz kimi amcaların elinde divinty boıw ve sword var buda birnevi acamnah ve zariche swordum daha k0lay bulanabilen cinsi bunları almak içinde aynı şekilde pilgrim templesdaki magnus amcaları (boynuzlu atlarıı) keserek bunların içinde 5000 black ice shine ve 5000 deiğer paraçadan düşürmek lazım ama bunu bende daha yapmadım bi,raz adam lazım onları keebilmek için

4-sanırım yardmıcı olur şimdilik bunlar b

bu arada beni fazl ageride bırakmayın lieage dvd sini bulamıyorum koca istanbulda bulduğum gibin gelecem....

bu arada oyunda rune townsipin altındaki zindan tahminimce açık fakat hala girişini bvulamadım ordanda çokd aha yüksek miktarda item düşme olasılığı var....

• quote:

Orjinalden alıntı: eminshop

eray seninkiler c5 mi interlude mi ?

C5

Bide dusk sword için gereken itemler nerden düşüyo ?
  • Yaw eray kardeşim ben burda ne açıım class olarak ve şuda var ben en fazla 1 ay kadar fln oynadım yani tam çözmedim zamanım olmadı ve biraz yardım ederseniz çözeriz yunanlılarıda öperiz ve şu hero ne oluyo :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drawmu19 -- 19 Temmuz 2007; 16:09:08 >
  • c6 icin systemi feLan yok mu bu serwerin
  • quote:

Orjinalden alıntı: eminshop

c6 icin systemi feLan yok mu bu serwerin

Yok

quote:

Orjinalden alıntı: bornavilivarol

Yaw eray kardeşim ben burda ne açıım class olarak ve şuda var ben en fazla 1 ay kadar fln oynadım yani tam çözmedim zamanım olmadı ve biraz yardım ederseniz çözeriz yunanlılarıda öperiz ve şu hero ne oluyo :D

Kafana göre takıl Okçu veya necro açman mantıklı olur... Veya destroyer/th vs.

Oyuna geldiğinde bilgilerimiz ölçüsünde yardımcı oluruz

• Eray systexture.rar isimli dosya systextures değil mi yau ?
  • oki kuruyom şimdi birazdan gelicem cabal oynuyodum ara verdim adamlar ulaşmış trilyon honorları var ben daha sonradan girdim ondan sıkıldım en iisi eşit oyun oynucan :D
  • Bütün o dosyaları indirdim.Oyun açılmadan DC veriyor. Neden yaa ?

Dosyaları indirip sorunsuz girebilen var mı ?
  • textures.rar dosyasında problem sanırım indirip sorunsuz giren var mı yaa ??
  • eray gns. kardesim dusk icin ite hardings acadeydeki moblardan düsüya fakat dikkat edin ora full pvpmekanı ....buarada dusk shield haric diğerleri pek bir işe yaramıyo...buarada msn yi acarsan chant buferin id ve pasini verebilirm cok absurd seviyede degerleri arttırıyo......
  • abi GM shop yokmu yaw bide ben bu server a gircem bitane bile türk bulamıycam bu kesin bu serverda saat kaçta oyunda we nerelerde oluyosunuz ben pazar günü tatilden dönüyorum o gün istenen zamanda girip kasarım we oyundan biri bana msn ini werebilirmi buraya bakmak biraz zor oluyoda
  • Ya ben humani sececem critical veriyor
  • Critical alanların systemtexturesle ilgili bi problemi var ilk birkaçkere bende almıştım 3. indirişimde düzeldi...

Ben sabaha kadar oyundayım

Evet chantları gördük 4k c.speed ne demek ekran donuyo büyü atarken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsuntsunemori -- 19 Temmuz 2007; 19:33:18 >
  • eray senın verdıkleırini indirdim c5 kuruyorum ıcıne atiyorum karakter secerken veriyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: MORFEUS

eray senın verdıkleırini indirdim c5 kuruyorum ıcıne atiyorum karakter secerken veriyor

Aynı hatayı bende alıyordum tam karakterin özelliklerini seçip entera bastığında systemtexturesin tam indiğinden eminsiniz değil mi çünkü bazen %96 olup bitirebiliyor dll yi..

Bunun dışında önerebileceğim diğer yöntem c5'i tekrar yüklemeniz olabilir.
  • bua arada istanbul anadolu yakasında olupta l2 c5 dvd si verebilecek musluman varmı hala arıyorum....char var sizde geldiniz yalnız burda makina benim değil ondan dolayı yendişen yüklemem lazım... eger anadlu yakasında olupta ban verebilecek olan varsa çok makbule geçer yada temin edebileceğim yeride soleseniz olr downloaad edem kotalı emanet makina....ha buarada hala chant bufere ihtiyacı o lona varsa msnde haberleselim

muratceylana@hotmail.com
    redcloud_zart@hotamil.com:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: redcloudas

bua arada istanbul anadolu yakasında olupta l2 c5 dvd si verebilecek musluman varmı hala arıyorum....char var sizde geldiniz yalnız burda makina benim değil ondan dolayı yendişen yüklemem lazım... eger anadlu yakasında olupta ban verebilecek olan varsa çok makbule geçer yada temin edebileceğim yeride soleseniz olr downloaad edem kotalı emanet makina....ha buarada hala chant bufere ihtiyacı o lona varsa msnde haberleselim

muratceylana@hotmail.com
    redcloud_zart@hotamil.com:)

Varsa oralarda 1 internet kafe ile anlaşabilirsin 5-6 ytlye çekerler sanırım .
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.