Şimdi Ara

l2 eutophia MÜKEMMEL ÖTESİ YÜKSEK RATE SERVER ARAYANLARA DUYURULUR (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
4.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hadi bakalim başladık hayırlısıyla, yalnız moblar deli dmg vuruyolar
  • kanka nedir bu ben anlamıyorum ya gittim kendime 18 lık kız gibi pc aldım is yerine goturmek zorunda kaldım sirketteki pc bozulmus grafşker calısamıyo beles pc yi buldular almıyolarda ustune tam gelecem diyorum surekli yer degistiriyonuz bi sabit durun bea
  • gelin hepiniz gelin de serveri test eden arkadaslar once test edip sonra cagıracaklardı cunku serverda asırı laggg sorunu var
  • başka bi servera geçmeyi tercih edelim bence çünkü bu serverdaki sorunlar cok

1.si pacth illaki olucak c6 itemler eklemişler pacth yaptık onlardan 130mb olmadı gözükmüyo hala

2.si lag süper yani bi anda bi donuyo öle böle değil bide 20 30 mob bi dalıyo tmm artık ekran kitleniyo

3.sü karakterim soultaker set fln herşey +26 arcana mace +31 ama ilk giydiğimde 8654 m.atak 3594 m.def 3912 c.speed vardi simdi bunların yarısı kadar özelliğim yok yani sorun çok

Yeni Bi PvP Serverı Bulmak Bizim İçin Zaman Kazanmaktır :D
  • @bornovilivarol

Neden öyle olduğunu söyleyeyim.Çünkü o yüksek değerler bufflarin yuzundendi.O bufflar bitince otomatik olarak düştü.Dün gece bi hero bana buff atti yok böyle birşey.3.4 k cast speed 5k m.def :))

Bende buffer kasıyorum şimdi yine öyle olur yani.Ama pek kimseyi görmüyorum Türklerden.3-4 kişi geliyor diğerleri nerede ?

Bir kaç foto koyayım

l2 eutophia MÜKEMMEL ÖTESİ YÜKSEK RATE SERVER ARAYANLARA DUYURULUR

43 ancak basabildim silaha.

Serverin tek sorunu lag.Ama o da geceleri pek olmuyor.

• ohoOOO sen uçmuşsun yawwfff -ne zaman aldın o wyvern i , + 43 mu ? benim 40 dı geçmişsin beni

morfeus soruyordor armor nasıl görünüyo diye işte o armorlar

dasdada (Morfeus)
  • Am acuya basmayın boşuna Hero silahının verdiği özellikler çok daha iyi... bende akşam dusk sworda +46 bastim

Bu arada SAdece NPC buffer buffları ile storm screamerde 10k m attack oluyor +25 weaponla

Ha bide Hardinse koydukları moblar Lilith bossu ve guardları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsuntsunemori -- 21 Temmuz 2007; 19:16:25 >

• quote:

Orjinalden alıntı: eray.gns

Am acuya basmayın boşuna Hero silahının verdiği özellikler çok daha iyi... bende akşam dusk sworda +46 bastim

Bu arada SAdece NPC buffer buffları ile storm screamerde 10k m attack oluyor +25 weaponla

ohaa ya ne zamandır giremiyorum yoğunum siz uçmuşsunuzz

Eray şimdi girebiliyorsan gir ve şu clan ı kuralım zamanı geldi

Ben oyuna giriyorum bu arada selune bir şey dikkatimi çekti Tato almamışsın A grade bir tato var onu al hp arttırıyo( şuan hp max full bufflı 15xxx kusur )

• Ama tabiiki kendi aç gözlülüğüm yüzümden patladı 46 olan 50 de olur mantığıyla Neyse şu an evi boyuyoruz bende anca molalarda 5 dakka filan gelebiliyorum Anca akşama

• Ya ben sildim buga gelip duruyom girmiyor charlar yeni karakter acip giriyorum hep
    Eray zor biliyom ama titan heavy guzel bow ve jewe olursa seve seve gelirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: MORFEUS

Ya ben sildim buga gelip duruyom girmiyor charlar yeni karakter acip giriyorum hep
    Eray zor biliyom ama titan heavy guzel bow ve jewe olursa seve seve gelirim

Kanka daha benim herşey +25 sanada +25 yaparız istersen

• biri bana yardim edebilirmi utopyadayim ice quuen`s in oraya teleportla gittim ama kapisi kapali donulmuyoda geri isin kotu yani escape scrool yok yaaaa

gelde cildirmaaa biri 2 tane escape scrol alip gelebilirmi :P bi benim icin bi kendi icin :P ismiim cheeky
  • Skill bolumunde Return Skil var Mavi dairesel bicimde Onla cik
    Oda olmadi /unstuck cruma yaz 1yerlere ataR
  • yaa rezillik yaa harbi unutmusum bu oss davasina oyunu artik bu senede oss var line age 3 e yetisirim grafik motosu fln komple yenilenecekmis ztn ole dilar bide su kontrolude duzenleseler keske :)
  • sonunda geldim evime şu an oyunda olan warmı bende başlıyom bu servera
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrt522

sonunda geldim evime şu an oyunda olan warmı bende başlıyom bu servera

5-10 dakka içinde oyundayım ::: pm(ByLORD = artık bu charımla oynamanın vakti geldi )

Not:Bu arada Clan kurulmuştur

Herkese slm .....
  • tmm dır benim nick mrt522 bende humman archer açcam bu sefer .

CreateVertexShader failed(D3DERR_INVALIDCALL).

History: CreateShader <- FD3DVertexShader::FD3DVertexShader <- UD3DRenderDevice::GetVertexShader <- FD3DRenderInterface::SetVertexStreams <- USubSkeletalMeshInstance::Render <- USkeletalMeshInstance::Render <- FDynamicActor::Render <- FActorSceneNode::Render <- UShadowBitmapMaterial::Get <- FProjectorRenderInfo::GetMaterial <- ATerrainInfo::Render::RenderProjectors <- ATerrainInfo::Render <- RenderTerrain <- RenderLevel <- FLevelSceneNode::Render <- FPlayerSceneNode::Render <- UGameEngine::Draw <- UWindowsViewport::Repaint <- UWindowsClient::Tick <- ClientTick <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop

yaw bu hatayı weriyo napcam

EDİT: hatamesajı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrt522 -- 22 Temmuz 2007; 17:58:41 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrt522

tmm dır benim nick mrt522 bende humman archer açcam bu sefer .

CreateVertexShader failed(D3DERR_INVALIDCALL).

History: CreateShader <- FD3DVertexShader::FD3DVertexShader <- UD3DRenderDevice::GetVertexShader <- FD3DRenderInterface::SetVertexStreams <- USubSkeletalMeshInstance::Render <- USkeletalMeshInstance::Render <- FDynamicActor::Render <- FActorSceneNode::Render <- UShadowBitmapMaterial::Get <- FProjectorRenderInfo::GetMaterial <- ATerrainInfo::Render::RenderProjectors <- ATerrainInfo::Render <- RenderTerrain <- RenderLevel <- FLevelSceneNode::Render <- FPlayerSceneNode::Render <- UGameEngine::Draw <- UWindowsViewport::Repaint <- UWindowsClient::Tick <- ClientTick <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop

yaw bu hatayı weriyo napcam

EDİT: hatamesajı

Malesef bilmiyorum herşeyden olabilir!!!

Server a tam olarak başlamamışken bıraksammı diye düşünüyorum
    Nedeni ise

1-Server a girerken ve çıkarken yaşadığımız şu critick error lar ,bazen pc yi komple restart atıyorum
    2-Bazen hiç çekilmez olan şu lagggggggggg (L2 nin tek çekemediğim yanıdır LAGggg!!!!
    3-Server edit leri tam oturmamış ,çoğu itemin daha adı bile koyulmamış
    4-Her class ın Abartı bir Speed-a.speed-c.speed var
    5-Amacımızın herkesin birlekte oynaması ama çoğu arkadaş critick errordan öteye gidemiyor bende şuan sadece teleport ve oyundan çıkarken hata veriyor
    6-Şuandan itibaren bu server a belli bir süre girmiyorum...................

• Valla Küfür etmis gibi olmiyim ama [SERVER GUZEL ZEVKLI SORUNU VAR AMA]
    L2loyal gercekten gmler 1seyler yapmaya calisiyorlar hergun 1seyler yeniliyorlar
  • yinede cevap werdiğin için sağ ol bende bu server a girmicem sinir oldum bu hata crate karaktere girip ırk seçerken çıkıyo bi fikri olan yok mu bide başka bi server da deniyim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.