Şimdi Ara

l2 eutophia MÜKEMMEL ÖTESİ YÜKSEK RATE SERVER ARAYANLARA DUYURULUR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
4.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben 1 aydır oynuyorum server özellikleri
    4000x sp
    4000x experience
    global gk
    npc bufer her şehirdeC4-C5 FULL İTEM
    BAİUM ANTHARAS FULL nobless itemleri
    hero weopon supreme hero weopon ve bilımumu item benim şimdiye kadar oynadığım en bol silah çeşidi bu serverda
    dusk itemler
    divinty weopn
    diwinty set
    tirtanium set herşey mevcut ve hepsisnin yapılması mumkun qouestleri var mesela
    ve en önemlisi nebless sistemi ve swvrm sistemi qoueste dayalı
    ben şu anda wyvrm almış bulunmaktayım fakat nobles için 8 farklı bos kesmek lazım ben tek başıma ancak yalnız 2 tanesini kesebildim
    herşeyde önemliside 25 safe yüzde 80 +50 enchant bende bir sürü ++50 ve 40 üstü var

yunanlıar şu an oyunda hakim durumda sebebpleri çok klişş olmaları ben şua anda kanımca serverdaki tek türküm muhetşem ötesi bir server diyebilirm en az 100 tane fre serverda oynamıiımdır extremeden buyana en iyisi bence ve enchant skillde bulunmakta idda ediyorum gelen hayranm kalacak 20 kişi olsak serveri ele geçiririz ben tek başıma valla öttürüyom ama yunan amcalar çok kalabalık...

• http://euthopia.jeun.fr/ sitenin adersi 130 mblik clinti standarta şekilde indirim içindeki dosyaları l2 dosyalarıyla değiştiğinizde oyuna direk girebilirsiniz accaunt almak otomatik
  • quote:

Orijinalden alıntı: redcloudas

http://euthopia.jeun.fr/ sitenin adersi 130 mblik clinti standarta şekilde indirim içindeki dosyaları l2 dosyalarıyla değiştiğinizde oyuna direk girebilirsiniz accaunt almak otomatik
    nicklerim redbufer redpaper darkoo asya hepsinden ulaşabilrisiniz item ve görevde sınırsız yardım ederim yeterki serverda aksiyon olsun....server kesinlikle c5 dir
  • quote:

nicklerim redbufer redpaper darkoo asya hepsinden ulaşabilrisiniz item ve görevde sınırsız yardım ederim yeterki serverda aksiyon olsun....server kesinlikle c5 dir

Alıntıları Göster
    KArdes Bu >C4 mu??
  • quote:

Orijinalden alıntı: HyrttN

KArdes Bu >C4 mu??

Alıntıları Göster
    c5 kardesim
  • quote:

c5 kardesim

Alıntıları Göster
    bende c4 var c4 u c5 yapmanin bi yolu yokmu kendi updateni actigimizda c6 oluyo ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: staffofevil

bende c4 var c4 u c5 yapmanin bi yolu yokmu kendi updateni actigimizda c6 oluyo ?

Alıntıları Göster
    Ben ve birkaç arkadaş test için başladık server güzel herşey var yok yok (her item var c4-c5-c6 mevcut )
    şuan sadece artı basıyoruz ama artı içinde gereken item varmış bir kerede +50 almak mümkünmüş daha denemedik

Bu gece bir wyvern almak istiyorum
    oynayan arkadaşlar bu gece nobles boss larını kesip HERO olmamız lazım çünkü clan kuruldu kurulcak istediğimiz herkesin hero olup clan ca hero olarak dolaşmak

quote:

Orjinalden alıntı: eray.gns
    Dipnot az önce cov buldum ve denedim spellsinger 3600 c speede sahip

Bu arada 2 tane +48 am acu patladi birçokta 40 üstü :D

Eray yeter dediğim gibi akşama itemleri kasıp direk +50 alırız hem daha pvp yapcaz şuana kadar sadece bir kişide bir damage yedim armorlar safe +25 adam okçu 2k çaktı ben sadece yoluma devam ettim oda kaçtı zaten ya o nobtu ya ben çok sağlamım

şuan +40 var acumen li şuanlık yetio ama server da daha gezilcek çok yer var
    Gm le konuştum valakas-antharas var felan dedim bir ara ziyaretine gideriz

gelmek isteyenler acele etsin bu gece herkes HERO olcak (party olarak itemler herkese gidiyormu eğer gidiyorsa tek seferde party olarak hero olabiliriz)

• quote:

Orijinalden alıntı: cagataytr

Ben ve birkaç arkadaş test için başladık server güzel herşey var yok yok (her item var c4-c5-c6 mevcut )
    şuan sadece artı basıyoruz ama artı içinde gereken item varmış bir kerede +50 almak mümkünmüş daha denemedik

oynayan arkadaşlar bu gece nobles boss larını kesip HERO olmamız lazım çünkü clan kuruldu kurulcak istediğimiz herkesin hero olup clan ca hero olarak dolaşmak

quote:

Eray yeter dediğim gibi akşama itemleri kasıp direk +50 alırız hem daha pvp yapcaz şuana kadar sadece bir kişide bir damage yedim armorlar safe +25 adam okçu 2k çaktı ben sadece yoluma devam ettim oda kaçtı zaten ya o nobtu ya ben çok sağlamım

gelmek isteyenler acele etsin bu gece herkes HERO olcak (party olarak itemler herkese gidiyormu eğer gidiyorsa tek seferde party olarak hero olabiliriz)

Alıntıları Göster
    Şu anda sitedeki patch linki çalışmıyor.İndirmiş olduğum patchde sorun var yardım edebilecek olan var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: cagataytr

quote:

Alıntıları Göster
    Yaw orda 5 part var hepsinimi indirecegiz 1gb mi nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: Hot Hot Heat

Şu anda sitedeki patch linki çalışmıyor.İndirmiş olduğum patchde sorun var yardım edebilecek olan var mı ?

Alıntıları Göster
    hepsi de mi çıkmıyor yoksa sadece systemtestures vs mi ? Ona göre rapide upload ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tsuntsunemori

hepsi de mi çıkmıyor yoksa sadece systemtestures vs mi ? Ona göre rapide upload ederim...

Alıntıları Göster
    kanka Problem var orda inmiyor sitesinden ben upload ediyorum 2,5 saat filan tutuyo toplam koyarım buraya linkini
  • quote:

kanka Problem var orda inmiyor sitesinden ben upload ediyorum 2,5 saat filan tutuyo toplam koyarım buraya linkini

Alıntıları Göster
    Winrar surumunden olamsin adamlar bilmezmiya sorun odlugunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: MORFEUS

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: MORFEUS

Sorun yok indirirken problem çıkıyo o yüzden açılmıyo zaten sitedeki patch linki çalışmıyo

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: MORFEUS

Sorun yok indirirken problem çıkıyo o yüzden açılmıyo zaten sitedeki patch linki çalışmıyo

Alıntıları Göster
    Zaten rar dosyasında 3 dosya çıkıyor bende music , system birde systextures.Music ve system oldu ama systextures olmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hot Hot Heat

Zaten rar dosyasında 3 dosya çıkıyor bende music , system birde systextures.Music ve system oldu ama systextures olmuyor.

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: swer21

arkadaslar bir kac sorunum ;
    1-skillerimin bazılarını goremiyorum
    2-uzerime giydigim seti goremiyorum(seti bylord aldı ben goremediğim icin:D )
    3-seti uzerimde gorebiliyodum simdi baktım yok
    4-skill barım 3 satır halinde cıkıyodu o da olmuyo
    bunların sebebini bilen varsa lutfen yardımedebilir mi?

bendeki clienti de değiştirdim harddiscimle baska bir arkadasdan aldım gene de olmadı bilen varsa lutfen yardım etsin
    http://resim.donanimhaber.com/upfiles/243026/24C9F0C984E247ABB4B4434A205B1D86.jpg

Hepsinin sebebi serverda fazla edit var O kadar edit herkesin harcı değil :D Büyük ihtimalle systemtexturesde dosya eksikliklerin var ...

eksik dosyaları nerden bulabilecegimi de soleseydin cok gusel olur du bi zahmet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swer21 -- 19 Temmuz 2007; 12:48:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: swer21

quote:

quote:

arkadaslar bir kac sorunum ;
    1-skillerimin bazılarını goremiyorum
    2-uzerime giydigim seti goremiyorum(seti bylord aldı ben goremediğim icin:D )
    3-seti uzerimde gorebiliyodum simdi baktım yok
    4-skill barım 3 satır halinde cıkıyodu o da olmuyo
    bunların sebebini bilen varsa lutfen yardımedebilir mi?

bendeki clienti de değiştirdim harddiscimle baska bir arkadasdan aldım gene de olmadı bilen varsa lutfen yardım etsin
    http://resim.donanimhaber.com/upfiles/243026/24C9F0C984E247ABB4B4434A205B1D86.jpg

Hepsinin sebebi serverda fazla edit var O kadar edit herkesin harcı değil :D Büyük ihtimalle systemtexturesde dosya eksikliklerin var ...

eksik dosyaları nerden bulabilecegimi de soleseydin cok gusel olur du bi zahmet

Alıntıları Göster
    Hangi elbiseleri giydiğinde o şekilde oluyor ? Ha bide serverın sağlam bi edite ihtiyacı var çoğu şey noname veya siyah iconlu

• quote:

Hangi elbiseleri giydiğinde o şekilde oluyor ? Ha bide serverın sağlam bi edite ihtiyacı var çoğu şey noname veya siyah iconlu

Alıntıları Göster
    tum epic armorlarda var
    ve edit olayını benim mi yoksa serverın mı yapması lazım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: swer21

tum epic armorlarda var

Alıntıları Göster
    quote:

tum epic armorlarda var

Serverın... Sanırım sen systexturesle problem yaşadın çünkü bende gözüküyor

Bu arada systextures'in uploadı bitti şimdi değerlerinide koyucam onlarda upload olsun... ;

http://rapidshare.com/files/43784456/systexture.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsuntsunemori -- 19 Temmuz 2007; 13:54:46 >

• quote:

quote:

tum epic armorlarda var

Serverın... Sanırım sen systexturesle problem yaşadın çünkü bende gözüküyor

Bu arada systextures'in uploadı bitti şimdi değerlerinide koyucam onlarda upload olsun... ;

http://rapidshare.com/files/43784456/systexture.rar.html

Alıntıları Göster
    Yaw ben simdi neyi indirecem kanka oyuna girmek icin eksiksiz

• quote:

Orijinalden alıntı: MORFEUS

Yaw ben simdi neyi indirecem kanka oyuna girmek icin eksiksiz

Alıntıları Göster
    http://www.4shared.com/file/20203890/9373611c/_2__system.html <<<< system klasörü
    http://www.4shared.com/file/20203512/bd7c196b/music.html <<<<< music klasörüne
    http://www.4shared.com/file/20203602/a6219673/textures.html <<<<< textures klasörüne
    http://rapidshare.com/files/43784456/systexture.rar.html <<<<< systexturese

Toplam 130 mb civarı bunları indirip girebilirsiniz ( kendi uploadım )

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.